C7 Batarya mah yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkan crazy

volkan crazy

Üye
    Konu Sahibi
C7 Batarya mah yükseltme
C7 Batarya deiştirdm eskisi 1050 mah idi bu ise 675 maha çıkıyor en fazla nasıl artırabiliriz ? Şarjıda anca 1 gün yetti yetmiyor :S

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim bataryanın mAh ı artmaz... Sen alırken bataryanın üzerine bakacaksın... Ben de bir ara yeni bir batarya alayım dedim ve sadece (tam hatırlamıyorum) 1200 lerde bir bataryam vardı ve altında hiçbir bataryayı çalıştırmadı... Yani demem o ki git nokia mağazasından orjinal ve eski mAh değerinde bir batarya al rahat et yükseltmek diye bişey olmaz kardeşim...

gestere41

Üye
Kardeşim bataryanın mAh ı artmaz... Sen alırken bataryanın üzerine bakacaksın... Ben de bir ara yeni bir batarya alayım dedim ve sadece (tam hatırlamıyorum) 1200 lerde bir bataryam vardı ve altında hiçbir bataryayı çalıştırmadı... Yani demem o ki git nokia mağazasından orjinal ve eski mAh değerinde bir batarya al rahat et yükseltmek diye bişey olmaz kardeşim...

dostum peki aslından yüksek değere sahip batarya alsak sorun olur mu? mesela orijinali 1200 mah olan telefona, 2000 mah batarya taksam telefon zarar görür mü?

gestere41

Üye
yok mu cevap verecek olan bilgili bir usta?

fatih54102

fatih54102

Üye
bu orijinal olmayanlar genelde çin işi yan sanayi ürünler oluyor. Bunların güvenlik seviyesi çok düşük risk almayın.

gestere41

Üye
bazı bataryalar gördüm, büyüklük aynı ama kapasite yüksek... amacım, telefonu daha uzun sürede bir şarj etmek... sağolun

tekgöz38

tekgöz38

Üye
bazı bataryalar gördüm, büyüklük aynı ama kapasite yüksek... amacım, telefonu daha uzun sürede bir şarj etmek... sağolun
dediğin gibi olan bataryalar güvenilir batarya ise al ama çin mali çakma batarya ise hiç bulaşma her bataryada patlama riski olur ama çakma çin malı olanlarda bu risk fazladır.Bu bataryalar telefonada zarar verebilir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim sen mAh sayısı fazla olan bir batarya alırsan hiçbir zararı olmaz volt aynı olduğu sürece... Ama almadan tak bi bak çalıştırıyor mu diye... bu arada hiçbir zaman çin malına gitme orjinal çin diye bişey çıkarmışlar ya MADE İN PRC diye... Ona da hiç bulaşma direk nokia bayisinden al lazım olan bataryayı... Bir de galiba BL-5K olmalı bataryan... Kolay bulunmaz söyleyeyim en iyisi nokia shop...

gestere41

Üye
kısmet artık... bulduğum zaman denerim... teşekkürler

MrExpert

MrExpert

Üye
kalibrasyon yap.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen

blackcemre

Üye
Bence telefon bozulur fazla mahlı batarya alırsan.

kazım61061

kazım61061

Üye
Arkadaşlar telefona fazla Mah. Değerinde batarya orjinal olarak bulamazsın zaten bu sayede işlemciye de fazla yüklenemessin bulsam bile Çün malıdır beş para etmez git bi tane yedek batarya al ikisini dönüşümlü kullan..

volkan crazy

volkan crazy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefona fazla Mah. Değerinde batarya orjinal olarak bulamazsın zaten bu sayede işlemciye de fazla yüklenemessin bulsam bile Çün malıdır beş para etmez git bi tane yedek batarya al ikisini dönüşümlü kullan..

Öyle yapmaya başladm zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt