iphone 4 650tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

12esat

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 650tl
arkadaşlar bi arkadaştan iphone 4 alıcağımda 650tl dedi sadece wifi çalışmıyor yurtdışı kayıtlı vergileri ödenmiş herşeyi çalısıyor wifi hariç içi açılmamış daha önce tamir görmemiş çiziksiz 650 tl edermi alimmi ? wifi modemin yanında çekiyor.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Deymez hep aklına takılır eksik tarafı

iPandemonium

iPandemonium

Üye
arkadaşlar bi arkadaştan iphone 4 alıcağımda 650tl dedi sadece wifi çalışmıyor yurtdışı kayıtlı vergileri ödenmiş herşeyi çalısıyor wifi hariç içi açılmamış daha önce tamir görmemiş çiziksiz 650 tl edermi alimmi ? wifi modemin yanında çekiyor.
850TL ye 0 var ,Sürümü Güncel 0 Ürün ,Kutusu yok sadece ,Kayıtlı ,Açık Sim Free Sorunsuz yani bi tanıdığım telefoncu satıyor,Tek farkı kullanılmamış olması

12esat

Üye
    Konu Sahibi
wifi yi kullanmıyorum sadece değermi yani sadece wifi si çalışmıyor

iPandemonium

iPandemonium

Üye
wifi yi kullanmıyorum sadece değermi yani sadece wifi si çalışmıyor

Dostum bugün wifiden sorun yapan ,yarın başka sorun yapar. o yüzden alma derim ,varsa paran al malın iyisini çekme kaygısını,yoksa bütçene uygun bir telefon bak

12esat

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bugün wifiden sorun yapan ,yarın başka sorun yapar. o yüzden alma derim ,varsa paran al malın iyisini çekme kaygısını,yoksa bütçene uygun bir telefon bak

kardes sorun olmaz sanmıyorum telefon çok temiz yutdışından geldiğinden beri böyleymiş zaten :( geri gönderememişler satan kişi arkadaşım

iPandemonium

iPandemonium

Üye
kardes sorun olmaz sanmıyorum telefon çok temiz yutdışından geldiğinden beri böyleymiş zaten :( geri gönderememişler satan kişi arkadaşım
Sen almayı kafaya koymuşsun ,ben ne desemde alacaksın ,o yüzden karar senin ,benimki sadece tavsiye

12esat

Üye
    Konu Sahibi
yani benim demek istediği içi açılmamış tamir görmemiş wifi uzakta çekmiyor sadece 650 tl edermi

iPandemonium

iPandemonium

Üye
yani benim demek istediği içi açılmamış tamir görmemiş wifi uzakta çekmiyor sadece 650 tl edermi

Etmez .Ama sen yine diyecen kardeş bi wifisi bozuk niye etmesin diyecen,çünkü kafaya koymuşsun almayı o yüzden ne söylesem boş :)

12esat

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardes almıcam :D ama o fiyatada daha saglam iphone bulamam gibime geliyor :)

- - - Eklendi - - -

Etmez .Ama sen yine diyecen kardeş bi wifisi bozuk niye etmesin diyecen,çünkü kafaya koymuşsun almayı o yüzden ne söylesem boş :)

....

frknkyhn

frknkyhn

Üye
wifisi çalışsın çalışmassın 650 lira fazla 450*500 e verirse al wifinin çalışmaması en az 100 lira etkiler bana getirse maksimum 450 veririm temiz ise oda ayrıyeten yutrdışı..

alpark

alpark

Üye
ben 500 verıom (:

fk555897

fk555897

Üye
Wi-Fi bildiğim kadarıyla 200 TL'ye yakın. Değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt