galaxy w

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w
ilk olarak merhaba galaxy w almaya karar verdim açıkcası çok fazla oyun oynarım bu yüzden çok oyun kalldırması ve kasmaması bnm için çok önemli sizce bu telefronla o mümkünmü ve androidti bu telefonun 2.3 güncelkleştirmesi varmı 4.0 çıkara bilecek yardım edermsiniz bide 2.elini 450 tl alıcam sizce iyimi

hurol1

Üye
Güncelleme işini romlarla yapabilirsin ama bulabilirsen galaxy ace2 daha iyı jelly bean güncellemesi alacak

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
ace leri hiç kimse önermiyo ondan dolayı s2 ikinci el 500 tlye bulabirlimyim

hurol1

Üye
Ben ace demedim ace2 dedim ace 2de işlemci 800mhz çift çekirdek ve 768 mb ram var

ka_za

ka_za

Üye
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
S2 700 tlye bulursun s2 al şiddetle öneriyorm.
.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
s2 çok iyide bütçemin üzerinde en fazla 550 alabilrim bana telefon önerirmsiniz sıfır yada ikinci el farketmez oyun oynarım çok fazla oyun kaldırabilecek ve takılmayacak bi telefon

skywalker06

skywalker06

Üye
550tlye galaxy ace 2 al çift çekirdek rami yüksek wonder alıp pişman olma ve ace 2ye 4.1.2 jelly beane yükselecek wondera resmi bir güncelleme çıkmayacak ve öbür türlü rom kurduğunda telefon garanti dışı kalabiliyor ama 550tlye az kullanılmış ace 2 rahat bulursun

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için çok saolun haklsınız wonder ace 2ye göre kötü s2 çok iyide bütçemin üzerinde aslında ben atrix düşnüyodum adroiti 2.2 ve güncellemesi olmadığı için var geçtim özellikleri dehşet ama güncelelştirme yok ace 2 alrım büyük ihtimnalle saolun

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3d alıcam iyimi 550 tl ye garantili iyimi sizce yorumlar için saolun

skywalker06

skywalker06

Üye
Htc alma güncelle falan gelmeyecek 550tlye galaxy ace 2 al inan bana pişman olmazsın orta sınıfın kaliteli telefonlarından biri

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
şidmi ace 2ye güncelleştirme geldimi gelecekmi vede çok oyun kaldırıyormu bu telefon

MrExpert

MrExpert

Üye
Ace 2 al..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt