Maxicep Meego Facebook Sayfası Yayına Girdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Meego Facebook Sayfası Yayına Girdi!
daha önce symbian kullanırken o bölümden bi arkadaş facebook ta grup kurmuştu ve dosya paylaşımı sohbet vs. olsun baya aktif ve yararlı bir grup olmuştu, düşündüm de Maxicep Meego 'nun da facebook ta bir grubu/sayfası olsa nasıl olur acaba siz ne dersiniz, hem dosya paylaşımı olur hem son haberler paylaşılır malum vaktimizin çoğu facebook twitter gibi yerlerde geçiyor!

Facebook Sayfası linki, buyrun arkadaşlar;

Seglopsi

Seglopsi

Üye
olabilir kurarsaniz ben size eslik ederim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
40 okunma 1 cevap olunca bende tereddüt ettim bi an! açıkçası benimde fazla vaktim olmuyo nette ama ugraşırız yine, böyle bi düşünce vardı paylaşmak istedim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Facebook un forumdan hariç ekstra bir getirisi olacağını düşünmüyorum.. Sohbet paylaşım ve hata bildirimi için bir konu açmıştım bu bölüme ama beklenen ilgiyi görmeyince alta aldım eğer böyle bir konuya ihtiyacınız varsa yeniden üst konu yaparız ve illa bir grup olma ihtiyacınız varsa bunu maxicep içinde bir grup oluşturarak da yapabilirsiniz :)

pRime.

pRime.

Üye
Kalabalık olmadığımız çok gerekli olmadığını düşünüyorum forumdan da konuşuyoruz ne de olsa.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5862199' Alıntı:

konuştugumuz konular kapanıyor bir süre sonra Serdar :D

Pardon da bu konu kapalıya benzemiyor?

yuxexexy

yuxexexy

Üye
İyi olur derim ben

Seglopsi

Seglopsi

Üye
10-15 kisi cikarsa kurulur aslinda.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
evet sayımız biraz az o bir dezavanataj ama sadece sohbette değil, facebookta daha da yakından tanırız birbrimizi daha sosyal hale geliriz:) birebir canlı yardım edebiliriz birbirimize, ne biliyim bunu gibi şeyler işte :)

- - - Eklendi - - -

bu akşam vaktim olursa face bakiyim uğraşırım ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sen açadur biz geliriz :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
tamam:) bide grup mu olsun yoksa sayfa mı? biraz fark var, grup biraz daha kapalı bişey, sayfa olsa herkesin beğenip katılması mümkün, yada dur bi bakayim ya :)

- - - Eklendi - - -

Sayfalarda üyelere toplu mesaj gönderilmez. Ancak eklediğiniz yazı, resim, video vs.. bildirimler üyelerin ana sayfasında görünür. Böylece yazdıklarınızı üyeler görür. Sayfalar genelde daha fazla üye toplarlar ancak üyelere toplu olarak mesaj gönderemezler. Gruplarda ise ekledikleriniz üyelerin anasayfasında görünmez ancak üyelere toplu olarak mesaj gönderebilirsiniz. Sayfa daha çok iyi olur gibi çünkü sayfalar her zaman gruplara göre daha popüler oluyor. mesaj göndermek yerine sayfanın durumunda paylaşırız ne diyeceksek. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
grubu kapali grup yaparsan daha iyi olur. sayfa kurmaya gerek oldugunu dusunmuyorum. nede olsa forum mevcut. zaten telefonuyla ilgili sorun yasayan biri sorununu internette aramakta facebookta degil. zaten cozumu icinde forumlara yonelmekte. grup kurmak mantikli geldi de sayfa konusu biraz gereksiz gibi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
hmm ben sayfaya yöneldim aslında sadece maxicep ahalisi değil de dışarıdan da açık olalım diye, maxicepte olmayıp meego kullanan olabilir herkese açık olsun dedim ne kalabalık olursa o kadar iyi, kapalı grup olacaksa zateen gerek yok facete grup kurmaya o işi forumda da hallederiz, bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum, hatta sayfayı düzenlemeye başladım, zamanla bakarız duruma artık gerekirse gruba çeviririz zaman gösterir belki.

- - - Eklendi - - -

o değilde sitenin adresinin falan yazacam sayfaya bi sorun çıkmaz herhalde, izin falan almak gerekirmi ki, maxicepin ne sahibi ne moderatörüyüm :D resmi sayfa olarak yazmadım sadece açıklama kısmına ekleyecem şimdilik.

- - - Eklendi - - -

akşama doğru yayına girer sayfa, adresi linkini atarım.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şimdiki haliyle 'Facebook Sayfamız' hayırlı olsun, beğendikten sonra ayarlar kısmından ilgi alanı listelerine ekle seçeneğini aktif edin.

- - - Eklendi - - -

aktif konularda da paylaşırsanız adresi herkesin haberi olur arkadaşlar.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu tür sayfalar kurallarımız gereği yasaktır .Ancak farklı bir isim kullanarak açmanızda sorun yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt