İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
günaydın millet :-)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
htc kullanıcıları az olduğu için kimse gelip gitmiyor buralara. Bizde acemi olunca paylaşım yapamıyoruz ee haliyle herkes lumia sayfasına akın ediyor :-)

serinaga

serinaga

Üye
htc kullanıcıları az olduğu için kimse gelip gitmiyor buralara. Bizde acemi olunca paylaşım yapamıyoruz ee haliyle herkes lumia sayfasına akın ediyor :-)

Yahu ErdiçPolat haksız da sayılmazsın, ya konu erken açıldı, yada HTC alanlar pek fazla takılmıyorlar buraya .
Şimdi konuyu nasıl güçlendirebiliriz bir bakalım :hmmm, genelde arama motorları üzerinden arama yapıldığını düşünürsek, ki arama motorlarıda ilgili konu ile alakalı hit sayısı üzerinden yönlendirme yaparlar. O halde senin konuyu birkaç günlüğüne uçurmalıyız ki bilmeyenler google, bing ve yandex gibi arama motorları üzerinden erişebilsinler. Şimdi HTC'de en çok sorun, problem yada beğenilen ne onu tesbit edip, burada yorum yapabiliriz. Biz Lumia kullananlar birer kez msj yazsak, konu uçar ve arama motorlarında üst sayfalara çıkar, arayanlar da buraya kadar ulaşabilirler ... NE DERSİN ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sürekli HTC 8X,Windows Phone 8X ve HTC Windows Phone 8X gibi şeyler yazarak ta kelimeleri güçlendirmeliyiz bence.

HTC Windows Phone 8X vs Nokia Lumia 920 gibi kıyaslamalar olsa iyi olur.

HTC Windows Phone 8X Kampanyalı Fiyatı ile ilgili bir kaç mesaj olsa yararlı olur bence.

;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sürekli HTC 8X,Windows Phone 8X ve HTC Windows Phone 8X gibi şeyler yazarak ta kelimeleri güçlendirmeliyiz bence.

HTC Windows Phone 8X Kampanyalı Fiyatı ile ilgili bir kaç mesaj olsa yararlı olur bence.

;)

Haklısınız..
HTC Windows Phone :)

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar htc'nin haritalarını deneyen var mı? şimdi 40 saat mağaza değiştirip nokia'nın haritalarını indirmek istemedim de kendi haritasını indiriyorum bakalım nasıl bir şey çıkacak :)

benim çok vaktim olmuyor bu aralar yoksa ben sürekli deneyimleri paylaşacam da fırsat olmuyor pek..ardacumhur kardeşimin son dediğine destek olarak teknosa bir ara bu telefonu 1300 tl'ye satmıştı,avea bayilerinde de indirim yapılıyor nakit ödemede..

ben de zaten 1200'e aldım bir avea bayiden..

haritalarla ilgili ilk izlenim : fena değil gibi geldi iş görür navigasyon yok sanırım tek sorun o..:)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
arkadaşlar htc'nin haritalarını deneyen var mı? şimdi 40 saat mağaza değiştirip nokia'nın haritalarını indirmek istemedim de kendi haritasını indiriyorum bakalım nasıl bir şey çıkacak :)

benim çok vaktim olmuyor bu aralar yoksa ben sürekli deneyimleri paylaşacam da fırsat olmuyor pek..ardacumhur kardeşimin son dediğine destek olarak teknosa bir ara bu telefonu 1300 tl'ye satmıştı,avea bayilerinde de indirim yapılıyor nakit ödemede..

ben de zaten 1200'e aldım bir avea bayiden..

haritalarla ilgili ilk izlenim : fena değil gibi geldi iş görür navigasyon yok sanırım tek sorun o..:)
Lumia 820 de kullanıyorsun sanırım..
Hangisi daha iyi ?
Cevap belli ama sorayım dedim.

hironakamura

hironakamura

Üye
Lumia 820 de kullanıyorsun sanırım..
Hangisi daha iyi ?
Cevap belli ama sorayım dedim.

nokia uygulamalarıyla epey önde ama benim için incelik zerafet bazında htc önde dostum :D :D
onun dışında ikisi de aynı işletim sistemini kullandığı için başka bariz yönler göremedim ben..;)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia kullananan arkadaşlarda olmasa bataktayız :-)

evet sayfayı üst sıralara taşımak lazım ama ben çok iyi değilim bu konuda sizlerin desteği lazım.

HTC Windows Phone 8X gerçekten güzel telefon Nokia Lumia 920 ile kıyaslandığında aralarında çook bir fark yok, tabi burada nokia nın telefonu bir kaç adım(uygulama) önde. Ben Nokia Lumia nın önde olmasını Nokia nım sadece Windows Phone üretmesine bağlıyorum. Oysa Htc android telefonları konusunda ilk 3 arasında yeri sağlam belki android üretmiyor olsa Nokia gibi Htc de Windowsphone üzerinde Nokia gibi fazla ilgili olabilirdi. Bundan önceki telefonumda Htc idi gayet memnundum. Ama Htc den bu aralar Htc One telefonu yüzünden belki ama hiç ses çıkmıyor

- - - Eklendi - - -

Daha öncede bahsetmiştim telefonun power tuşunun konumu dışında cihaz olarak eksi bir tarafı yok, genel anlamda sorun yazılımla alakalı zaten. Nokia Lumia kullanan ve Htc Windows Phone 8X kullanan arkadaşların genelde ortak sıkıntısı yazılım la alakalı.

- - - Eklendi - - -

Örnek verecek olursak, Htc Windows Phone 8X in ekranı gayet güzel teknik detayları bilmem ama parlaklık renkler mükemmel desem yalan olmaz. Kamera sı benim kendi deneyimim harika he eksikler var mesela Htc bin android tabanlı orta segment cihazlarında bile (htc Desire X) video çekerken görüntü alma, seri çekim gibi özellikler var, ama Htc Windows Phone 8X de yok. Haritalar konusunda telefonun içinde gelen haritalar ile Nokia nın here olan haritaları aynı. Navigasyon Nokia nın artısı. Htc Windows Phone 8X navigasyon yok

- - - Eklendi - - -

Şarj olayı mesela bana 1 gün anca gidiyor sanki daha iyi olabilirdi.

yazdık çizdik her şey iyi güzelde destek şart hızlı davranmalı Microsoft burada Htc nin yapacağı pek bir şey yok adam telefonu yapmış microsofta sunmuş yazılımı senden demiş :-)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hTc'nin daha onceki wp telefonlarinda kullandigi navigasyon uygulamasi vardi. Wp8 telefonlarinda olmamasi imkansiz. Tabi htc hub gibi birşey varsa ben onu goremem htc telefonlardan magazaya girince kolleksiyonlarda gozukmesi gerekir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrica Nokia HERE Transitin lumia dişindaki cihazlar icin linki var. Deneyin isterseniz cok hoş ve kullanişli bir uygulama.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzdaki sim kart ile uygulamanın bu sürümü birlikte çalşmaz dedi

- - - Eklendi - - -

sim kartımı kestirmiştim acaba orjinal küçük sim kart mı almam lazım

- - - Eklendi - - -

daha önceci wp telefonlarında navigasyon varmıydı bilmiyorum eğer onlarda varda Htc Windows Phone 8X e neden koymamış acaba

- - - Eklendi - - -

hTc'nin daha onceki wp telefonlarinda kullandigi navigasyon uygulamasi vardi. Wp8 telefonlarinda olmamasi imkansiz. Tabi htc hub gibi birşey varsa ben onu goremem htc telefonlardan magazaya girince kolleksiyonlarda gozukmesi gerekir.

telefonun menüsünde htc diye bir klasör var içerisinde olanlar bunlar

- - - Eklendi - - -

birde şu var tabi magaza ya girdiğinizde htc apps diye bir bölüm var içinde 6 adet uygulama var
androidli telefonlarında da vardı böyle bir bölüm ama ordada çok sınırlı idi uygulamalar 10 15 tane falan yalandan bulunması için koymuşlar

wp8 de olanlarda
HTC yazan yukarıda resmini koydugum hava durumu borsa haberler
FENER
FOTOGRAF GELİŞTİRİCİ ise resimlere uyguladığımız eski foto sıcak foto sepya falan tarzında
KONVERTÖR bir çeşit hesap makinası
DAHA FAZLA ALAN YARAT ise bi cacık değil sana resimleri videoları sildiriyo bu uygulama kadar gereksiz bişi görmedim yani

Uploaded with

Uploaded with

- - - Eklendi - - -

-> WP'nin karmaşık rehber uygulamasında boğuşmak yerine doğrudan ve hızlıca sim kişilerinizi arayın.

bizden bu uygulamayı bilmeyen varsa kesinlikle yüklesin forumda dolaşırken gördüm kesinlikle lazım

serinaga

serinaga

Üye

;)

Yahu Arda, gecenin bir yarısı yerlerde yuvarlanıyorum halen, var ya hiç güleceğim yoktu :kop2: Zaten HTC'yi saydırmışsın kaç kere, var ya arama motorları kesin yakalamıştır ...
Erdinçpolat uçmaya başlamış konu :)

hironakamura

hironakamura

Üye
günaydın herkese..

şimdi şöyle bir durum yaşadım paylaşmak istiyorum..

dün sabah telefonu şarjdan çıkardım..evde internet yoktu düzeltmek için 5 bilemedin 10 dakika kadar telefonu modem olarak kullandım..10 dakikalık total telefon görüşmem oldu..3g ile 10 dakikalık kullanım oldu..sonra akşam üzeri htc haritalardan türkiye haritasını indirdim wi-fi ile güncellemesiyle birlikte 215 mb..indirdikten sonra çok kısa bir denemem oldu..
aksam yine 10 dakikalık bir whatsapp kullanımım oldu..bundan sonra şarj neredeyse dakikada bir inmeye başladı hatta gece yatarken %39 ile bıraktım sabah uyandığımda %10 kalmıştı..

telefonu bir açıp kapadım toparlama belirtilerini görür gibi oldum az öncede şarja taktım..

şimdi bu hızlı inmenin sebebi haritayı download etmem midir? daha doğrusu indirdikten sonra yeniden başlatma işine girişmememden midir?

hey Allah'ım sabah sabah ne yazmışım arkadaş :D

xCrazy66x

Üye
öncelikle hayırlı olsun sonunda bir kullanıcı grubu var açan arkadaşa teşekkürler bir ay önce almıştım fakat arızalı çıktı cihaz ve 3 haftadır garantideydi ama sonunda telefonuma kavuştum telefondan memnunum şarjı yeterince iyi gidiyor wp8 yeni bir işletim sistemi olmasına rağmen uygulama eksiği göremiyorum umarım her konuda birbirimizle dayanışma içinde oluruz tekrar teşekkurler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaşadigin şarj sorununun ana sebebi arkaplan gorevlerinde konum ve harita uygulamalarinin acik kalmiş olmalaridir. Gps modulu acikken ozellikle hareket halindeyseniz normalden fazla derecede şarj tuketimi olur. Bunun da aebebi harita geliştirmeleri icin siz hareket ettikce cihazin konum bilgilerinizi kaydederek uretici firmaya gondermesidir.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
xcrayz66x hoş geldin.
telefonun şarj olayından pek memnun olduğum söylenemez ama tabi bu kullanıma göre değişir. Bende aldığım günden bu yana mobil şebeke ve wifi hep açık. Beni 1 gün anca idare ediyor hatta şarja taktığım bile oluyor.

hironakamura

hironakamura

Üye
yaşadigin şarj sorununun ana sebebi arkaplan gorevlerinde konum ve harita uygulamalarinin acik kalmiş olmalaridir. Gps modulu acikken ozellikle hareket halindeyseniz normalden fazla derecede şarj tuketimi olur. Bunun da aebebi harita geliştirmeleri icin siz hareket ettikce cihazin konum bilgilerinizi kaydederek uretici firmaya gondermesidir.

yok dostum ben sadece o gün konum servisini açtım yani indirdiğim gün o zamandan beri kapalı duruyor servisler ayarlarımı kontrol ettim bir kez daha..önceden 1 kere daha böyle hızlı tüketim yaşamıştım ama yeniden başlatınca telefon toparlamıştı normal tüketme seyrine devam etmişti onu eklemeyi unutmuşum..

- - - Eklendi - - -

öncelikle hayırlı olsun sonunda bir kullanıcı grubu var açan arkadaşa teşekkürler bir ay önce almıştım fakat arızalı çıktı cihaz ve 3 haftadır garantideydi ama sonunda telefonuma kavuştum telefondan memnunum şarjı yeterince iyi gidiyor wp8 yeni bir işletim sistemi olmasına rağmen uygulama eksiği göremiyorum umarım her konuda birbirimizle dayanışma içinde oluruz tekrar teşekkurler

hayırlı olsun xcrazy66x hoşgeldin :)

Üst Alt