İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
hironakamura hosgeldin kardeşim. İnşallah olumlu olumsuz konuları paylaşırız burada. Moshi marka koruyucu kılıflar var internetten bakın görselleri bulursun illaki İstanbul da olsan yer tavsiye ederdim ama ankaradasın galiba

hoşbulduk dostum temennilerimiz karşılıklı :) evet ankara'dayım bu moshi'nin kılıflar da ankara'dan satılıyormuş adresini tespit edince ben de gidip bakarım bi..kılıflar tam istediğim tarzda gibi geldi bana..

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
telefonun arkasındaki malzeme ile aynı. Kalınlık konusunda da tel in kibarlığını bozmuyor

CLUBX

Üye
var bendede var htc 8x güzel telefon ............. programları azıcık gevşek

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
evet çoğalıyoruz demek:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar konunun ilk mesajına bir de liste yapın kimler kullanıyo oraya renkleriyle birlikte yazın bence :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
tam aklımdan geçiyodu akşam eve gidince yaparım dedim :d:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu telefonda konum bulucu ile alakalı bir sorum olacak

androidde gps i açmadan mobil şebeke üzerinden hem haritalarda, hem facebook da konum bulabiliyordum, yer bildirimi yapabiliyordum.
lakin wp8x telefonumda face de bile mobil şebeke olsun wifi olsun konumu mu bulamıyo hatta konum bulucuyu aç diyo
keza haritalarda da aynı sıkıntı var konum bulucu açık olmadan konumumu bulmuyor.

yani konum bulucu hep açıkmı kalmalı, hep açık kalırsa çok şarj yermi
nedir bunun olayı

CLUBX

Üye
Bunu biliyormuydunuz

Ekran görüntüsü alma
Yüksek oyun puanınızı göstermek mi istiyorsunuz, telefonunuzun özellikleri ile ilgili bir blog yazısı yazın veya çaldığınız bir şarkı ile ilgili durum güncellemesi gönderin. Ekranın görüntüsünü almak kolaydır.
GÜÇ tuşunu basılı tutun ve daha sonra hızlı bir şekilde düğmesine basın. Ekran, Fotoğraflar hub'ı içinde ekran görüntüleri albümüne kaydedilir.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
evet bundan önceki tlf gene htc idi denemek için bu tuşları kullandım ve sonuç ekran görüntüsü alabildim guzell :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tlf nunuzun şarjı nasıl 1 günü rahat çıkaran varmı

hironakamura

hironakamura

Üye
tam aklımdan geçiyodu akşam eve gidince yaparım dedim :d:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu telefonda konum bulucu ile alakalı bir sorum olacak

androidde gps i açmadan mobil şebeke üzerinden hem haritalarda, hem facebook da konum bulabiliyordum, yer bildirimi yapabiliyordum.
lakin wp8x telefonumda face de bile mobil şebeke olsun wifi olsun konumu mu bulamıyo hatta konum bulucuyu aç diyo
keza haritalarda da aynı sıkıntı var konum bulucu açık olmadan konumumu bulmuyor.

yani konum bulucu hep açıkmı kalmalı, hep açık kalırsa çok şarj yermi
nedir bunun olayı

valla dostum daha hiç harita veya facebook yer bildirimi işine girmedim o yüzden tam olarak bilemiyorum bence de sıkıntılı bir durummuş bu..
konum bulucunun hep açık olması çok şarj yemez diye düşünüyorum ben gerek duymadığım için konumu kullanmadım daha..

- - - Eklendi - - -

evet bundan önceki tlf gene htc idi denemek için bu tuşları kullandım ve sonuç ekran görüntüsü alabildim guzell :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tlf nunuzun şarjı nasıl 1 günü rahat çıkaran varmı

telefonun şarjı bende 2 güne yakın gidiyor bir sorun yok bu konuda..sadece bir önceki şarjımda şöyle bir şey olmuştu..telefonu şarjdan çıkardım 5-6 saat hiç kullanmadım %91 seviyelerine indi bu normal..sonra dışarı çıktım 1-2 saat kadar dışarıdaydım..sadece 1 kere 3g'yi açtım 3-4 dakika kullandım eve döndüğümde %75'lere inmişti batarya o günü de %67 ile tamamladım..

yani demem o ki şarjdan çıkardıktan sonra %99-80 arası çok hızlı iniyor sonraki yüzdeler daha yavaş düşüyor..

bu bir sıkıntı değil çünkü telefonu kullanma sürem değişmedi hiç..dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ben eşimle whatsapp dan mesajlaştığım için sürekli mpnil şebekem açık iş yerinde wifi kullandığım için onuda sürekli açık tuttum kaskım da bluetooh kulaklık var o yüzden onuda açtım :) yani hepsi açık ken 1 günü zor çıkarıyor.

ama artık wifiyi kapatıyorum sadece 3g acık 1 gün gidiyor şarj ama forumu telden takip ediyorum

- - - Eklendi - - -

Nokia maps artık tüm wp8 Li telefonlarda here maps adı ile kullanılabilecek. Peki varmı bizden kimse yükleyen kullanan

hironakamura

hironakamura

Üye
ben eşimle whatsapp dan mesajlaştığım için sürekli mpnil şebekem açık iş yerinde wifi kullandığım için onuda sürekli açık tuttum kaskım da bluetooh kulaklık var o yüzden onuda açtım :) yani hepsi açık ken 1 günü zor çıkarıyor.

ama artık wifiyi kapatıyorum sadece 3g acık 1 gün gidiyor şarj ama forumu telden takip ediyorum

- - - Eklendi - - -

Nokia maps artık tüm wp8 Li telefonlarda here maps adı ile kullanılabilecek. Peki varmı bizden kimse yükleyen kullanan

mobil şebeke wifiden daha çok şarj yer aklında bulunsun dostum yine de iyi bence 1 günü çıkarması iphone'cular gibi elimizde şarj makinesiyle dolaşmıyoruz en azından :D :D

bu maps olayını ben de sormak istiyordum bazı marketlerde tüm wp8 kullanıcılarına açıldığı söyleniyor ne kadar doğru bilemem hiç denemedim..

- - - Eklendi - - -

twitter güncellendi haberiniz olsun arkadaşlar..

bence gayet kullanışlı olmuş beklediğimize değmiş ilk izlenimlerim bu yönde..

darısı facebook'un başına :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
twitter kullanmıyorum ki :( Facebook olsaydı iyiydi ama

CLUBX

Üye

- - - Eklendi - - -

HERE MAPS çalışıyor sıkıntı yok fakat here drive betayı daha kullanıma açmadılar .......

serinaga

serinaga

Üye
Harita uygulamaları gerçekten çok iyi, bence Nokia bu imkanı tüm wp8 kullanıcılarına vermekle büyük bir kıyak geçmiş oldu, hiç beklemeden yükleyin derim ...

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ya teşekkürler o zaman :)

- - - Eklendi - - -

telefonun zil sesi ayarlarını yapıyorum bildirim ayarlarını falan ama mesaj geldiğinde gene farklı çalıyor anlamadım gitti

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
evet zil sesi olayını anladım whatsapp a mesaj sesi atanamadığından uyarı sesi veriyor sadece

- - - Eklendi - - -

yavaş yavaş alışıyorum telefona :)

Üst Alt