cmde cok şey yapıyoruz stock romda ne yapabiliyordukki ben asphalt 7 yi bile zor oynuyordum cm9da ucuor elimden düşüremiyorum haliyle 14 saat gidiordu şarjım.
Bir deneme yaptım ve günlük mesajlaşma konuşma + 1 .30 saat asphalyt 7 ile 1gün + 12 saat şarj gitti orjinal romda olsun olsun 2 gün yani cok abartılcak bisi deil gibime geliyor ama sarjı iyileştirilirse fenada olmaz![]()
Nasil 1 bucuk.2 gun dayandiriyosunz pili anlams degilim bnm 6-10 sa arasi kullanima bagli bitiyor. Foto kalitesi de gitti. Gecen arama yapicam acil 2 sa yapamadm.ics yi sewmyrm ama caresz vazgecemyrm. Rc2 mi rc3 mu htrlamyrm cok memnundm 1.3v kernelli yuklucem tekrar yada hic uygulama kullanmamak uzrre stock rom. :/
Nasil 1 bucuk.2 gun dayandiriyosunz pili anlams degilim bnm 6-10 sa arasi kullanima bagli bitiyor. Foto kalitesi de gitti. Gecen arama yapicam acil 2 sa yapamadm.ics yi sewmyrm ama caresz vazgecemyrm. Rc2 mi rc3 mu htrlamyrm cok memnundm 1.3v kernelli yuklucem tekrar yada hic uygulama kullanmamak uzrre stock rom. :/
evet orjınal rom şarjı daha dayanıklı oluyor bunda su gibi sabah saat 11 de fişten cekiyorum işe gidiyorum akşam 9 da finişOrjinal rom şarjı daha iyi ama cm'de fena sayılmaz.
bi karnel tavsiye edin bu romun üzerine hangi karneli kurayım ben ?
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
evet orjınal rom şarjı daha dayanıklı oluyor bunda su gibi sabah saat 11 de fişten cekiyorum işe gidiyorum akşam 9 da finiş
- - - Eklendi - - -
telefon yalama oldu rom degiştirip durmaktan alacağım iphon 5 ohh kafa rahat bu ne la...........

Iphone 5 de kusursuz değil yani. Arkadaşımın Iphone 5'inde Gta VC oynuyorduk. Birden telefon dondu. Bataryayı falan da çıkartamıyorsun. Çocuk 2 saat telefonu soğutacam diye uğraştı. Daha önce hiç olmamış. Ama ben telefonu elime alınca oldu. Cnbt miyim neyim arkadaş?
samsung rekabeti apple icin buyuk sıkıntı olnaya basladiIphone 5 de kusursuz değil yani. Arkadaşımın Iphone 5'inde Gta VC oynuyorduk. Birden telefon dondu. Bataryayı falan da çıkartamıyorsun. Çocuk 2 saat telefonu soğutacam diye uğraştı. Daha önce hiç olmamış. Ama ben telefonu elime alınca oldu. Cnbt miyim neyim arkadaş?
sonucta insan yapımı hepsi 
Arkadaşlar bir süredir ortalarda yoktum ve xda forumunda 3.4.x kernelini gördüm.Birçokşey çalışıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresteki rom stock orjinal rom mudur acaba bilen bi var mı![]()