haqanguven
Üye
linkte sorun yok dns değiştirLinkler niye açılmıyor ya .s
linkte sorun yok dns değiştirLinkler niye açılmıyor ya .s
linkler şuan ekli değil eklenicek birazdandns değiştir ne demek hocam bende indiremedim ama yazı olayını hallettin ya allah razı olsun süpersin
eyvallah hocam ellerine sağlık ellerin dert görmesin
İndirmeye çalışıyorum ama dosya silinmiş olarak çıkıyor
ekliyorum linkleri
Yazı karakteri çok iyi değil hocam . Web browser da hele hiç gözükmüyor . Birde ev ekranı teması nasıl ekleriz .
yardım lütfenflash a tıklayınca aşagıdaki yazı cıkıyor
Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue
tamam diyorum telefonu usb bağlayıp açma tuşuna bir kere basıp çekiyorum. önce pc den usb aygıtı bağlandı sesi geliyor ardından hemen usb aygıtı kaldırıldı sesi geliyor. bir türlü yükleyemedim ?
team viewer şifreni ver ben yapayımyardım lütfen
Güzel çalışma c5-03 içinde benzer stabil bir şey arıyorum
anlatılanları eksiksiz yaptığından emin oltelefonu usb ile taktım power tuşuna basıyorum açılmıyor.
Düzenleme:
----------------------
Açıldı ama telefon yine aynı. Neyi yanlış yapıyorum ?
team viewer şifreni ver ben yapayım
- - - Eklendi - - -
sitede var kardeşim
ev ekranı teması eklenmez... yeni güncell halinimi yükledin.. orijinal 5800 yazı fontu kullanıldı.. gayet güzel yazı fontu
team viewer uzaktan yardımdır.. googlede yaz hemen çıkıyor kurup id ve şifre verirsen pc ne bağlanıp ben yapıcamteam viewer şifresi derken neyi kast ettin anlamadım ? Ben önceki 26.06.2012 tarihli bu sayfada yayınlamış yazılımınızı yüklemiştim. herhangi bir hatayla karşılaşmamıştım ve şimdi de telefonda onu kullanıyorum ama bu yeni yazılımı bir türlü atamadım artık telefon reset çekmeleri artı bu yazılımla güncelleştirmek istiyorum olmuyor?
Bu konudakini indirip yükledim hocam .s
Yapıyorum olmuyor. Teamviewer den yapabilir misin?anlatılanları eksiksiz yaptığından emin ol