Symbian'ın Resmi Sitesi Kapandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitgul18

umitgul18

Üye
Benden size tavsiye telefonunuzu satmanın tam zamanı satın androide geçin rahatlayın. Ben satmayı düşünüyorum açıkçası

Metin MF

Metin MF

Üye
symbian öldü gömeni bile yok

- - - Eklendi - - -

http://www.techno-labs.com/image/index/37/symbian-oldu-808.jpg

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bir şey sorucam kaynak kodunu yayınlanması neyi değiştiricek

Hicbir sey belki de bircok sey degisir. Symbian ozgur olsun. Yok edilmesin. Tarihin tozlu sayfalarinda kaybolmasin. Gozumuzu Symbianla actik, Symbianla kapatalim. Son vasiyetim :p

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
kapanırsa kapansın zaten biz bir destek beklemiyorduk ki :)

kcr

Üye
Nokia aklınca Microsoft gibi ayakları yere basan ve ortaklığa müsait bir markanın rüzgarıyla girdiği darboğazdan çıkabileceğini zannediyor. Ancak gözden kaçırdığı ve ticari kaygılarla feda ettiği önemli bir nokta var ki o da kendi markasıyla bütünleşmiş olan orjinal yazılımı. Farklı adlarla kendi işletim sistemine zikzaklar çizdirmektense ya Apple'ın yaptığı gibi sonuna kadar arkasında durarak ya da Android gibi geliştiricilerin rüzgarını arkasına alarak daha da büyüyüp gerçekten zirveye oynayabilirdi. Ancak;
Artık Nokia'nın elinde tek ama bir tek bir koz kaldı ki o da cihazlarındaki malzemenin kalitesi. Rakipleri aynı kaliteyi yakaladığı zaman, işte o zaman cihaz olarak da Nokia'nın hiçbir cazibesi kalmayacak...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Kaynak kodu yayınlanınca hiçbir şey olmaz çünkü onunla uğraşacak kişiler artık symbian kullanmıyor. Aynı şekilde Bootloader kilidini açacak biri de olmadığı için yine yerinde sayar symbian. Kaçtı artık o tren memnun değilseniz başka cihazlara yönelmelisiniz.

umitgul18

umitgul18

Üye
Nokia aklınca Microsoft gibi ayakları yere basan ve ortaklığa müsait bir markanın rüzgarıyla girdiği darboğazdan çıkabileceğini zannediyor. Ancak gözden kaçırdığı ve ticari kaygılarla feda ettiği önemli bir nokta var ki o da kendi markasıyla bütünleşmiş olan orjinal yazılımı. Farklı adlarla kendi işletim sistemine zikzaklar çizdirmektense ya Apple'ın yaptığı gibi sonuna kadar arkasında durarak ya da Android gibi geliştiricilerin rüzgarını arkasına alarak daha da büyüyüp gerçekten zirveye oynayabilirdi. Ancak;
Artık Nokia'nın elinde tek ama bir tek bir koz kaldı ki o da cihazlarındaki malzemenin kalitesi. Rakipleri aynı kaliteyi yakaladığı zaman, işte o zaman cihaz olarak da Nokia'nın hiçbir cazibesi kalmayacak...

:aha: Kardeş senin içinde ne varmış bea :kıskıs:

MrExpert

MrExpert

Üye
vay be.. :hmmm

erollcelik

erollcelik

Üye
İphone 5 aldım.Bundan önce ki bütün telefonlarım Nokia idi.

umitgul18

umitgul18

Üye
Hayırlı olsun bundan sonra Nokia alınmaz zaten.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
tam zamanında androide geçiş yapmışım :D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
hayırlı uğurlu olsun :)

LimePie

LimePie

Üye
ah ah nokia bir zamanlar neydin 6600 eskiden 1milyardı şimdi 20tl :D nerden nereye

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia telefonlarını geliştirdi ama işletim sistemini geliştiremedi.

emre.koc

emre.koc

Üye
nokia kesti desteği symbiana düzeltme gelmesi çok zor :)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bir tarayıcı güncellenmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt