Sony Xperia C670X 4.8 inç 1080p ekran, Snapdragon 600 yonga seti ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia C670X 4.8 inç 1080p ekran, Snapdragon 600 yonga seti ile gelebilir
Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden bir tanesi olan Japonya kökenli Sony, geçtiğimiz ocak ayı başında CES 2013, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda iki yeni üst düzey akıllı telefonu Xperia Z ve Xperia ZL‘yi resmi olarak duyurmuştu. Sony bu iki akıllısını MWC 2023, Mobil Dünya Kongresi‘nde sergilemeyi de ihmal etmedi.

Sony Xperia C660X olarak model numarasına sahipken, ayrıca geçtiğimiz günlerde Sony C680X akıllı telefon hakkında bazı ayrıntılar html5test.com üzerinde ortaya çıkmıştı. Ara model C670X‘in çıkmaması merak konusu olurken, Sony C670X hakkında ilk bilgiler XperiaBlog.net üzerinden geldi.

Sony C670X ile ilgili iddialara göre, bu yeni akıllı telefon 4.8″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Fu-ll HD ekran ile gelecek. Ayrıca yonga seti olarak da, son dönemde bir çok amiral gemisi üst düzey akıllı telefonda gördüğümüzü 1.8Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 300 işlemcili Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti ile geleceği kaydedildi.

Kamera olarak da 13MP Exmor RS lens içeren kamera ile geleceği, Google Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminden güç alacağı da diğer iddia edilen özellikler arasında yer alıyor.

Bakalım bu yeni akıllı telefon hakkında detaylı bilgiler ne zaman gelecek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yine başladılar sürekli tanıtmaya

Xelord

Xelord

Üye
Çok sahte duruyor :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
sonyda samsung gibi telefon ordusunu tanıtmaya başladı :D
bilmem bu sene kaç tane tel çıkaracaklar

Symbianize

Symbianize

Üye
Teknoloji bu kadar ilerlerken bunları alacak parayı nerden bulvaz bilmiyorum her 4 ayda bir aldığımız şeyin üst modeli çıkıyor

ZaZuM

ZaZuM

Üye
o değilde bu cep telefonlarını nerde taşıcaz çıkan cihazlar hep 4.3 üzeri

emreli01

emreli01

Üye
o değilde bu cep telefonlarını nerde taşıcaz çıkan cihazlar hep 4.3 üzeri

yakında 5'' ekranlar bile küçük gelecek :ehe

ya o değilde ne bu telefon çıkartan çıkarana htc one x plus nı aldım en üst sevye telefonu die aldıgım günün ertesi günü htc one çıktı :D iş mi len bu :hih:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
hadi hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt