Youtube harlem shake yapıyo :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Youtube harlem shake yapıyo :D
Youtube arama yerine Do The Harlem Shake yazın ve olanları görün

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: EroL

Buğra

Buğra

Admin
son zamanlarda herkes tarafından izlenen ve taklit edilmeye başlanan bir dans türü diyelim youtube başarılı bir çalışma yapmış :alkis

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Bununda B..unu Cikartacaklar ..
Ayrica Sacma Birsey

Türe

Türe

Üye
Bu insanlık zalimlerden çekmedi eğlenceden anlamayanlardan çektiği kadar.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Bizim okulda da yaptilar ama ben pek sevmiyorum sadece camasir makinalarina uyarlanmisi guzel :D

Mufche

Mufche

Üye
Bizim okulda 10. sınıfardan biri yapmış ve disipline gitmisler :d: videoyu youtube koyarsinda niye okul adi yazarsin :d:

Mert

Mert

Üye
Ahaha çok güzel olmuş :D
Biz de okulun bahçesinde yaptık. Ağaca ayıplı dans yapan arkadaşıma da burdan sevgilerimi yolluyorum :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Eğlencenin şeytani bir türü daha.Gangnam'dan sonra seyrin bu tarafda yoğunlaşacağı belli.İnsanlar gereksiz bir canlı halini almaya başladılar.Allah olmayana akıl aklı olana doğru yolu göstersin.Gerçi bir çok arkadaş Gangnam'ın figürlerini nereden alındığını dahi bilmiyor.Ve dile getirecek olsam eminim ki bana küfür etmekden kendini alıkoymayacakdır.(İnanmak ve inanmamak kaosu) Eğlence bu herşeyin ötesinde yeterki bir örnek olsun ve uygulamaya başlansın.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Türe

Türe

Üye
Eğlencenin şeytani bir türü daha.Gangnam'dan sonra seyrin bu tarafda yoğunlaşacağı belli.İnsanlar gereksiz bir canlı halini almaya başladılar.Allah olmayana akıl aklı olana doğru yolu göstersin.Gerçi bir çok arkadaş Gangnam'ın figürlerini nereden alındığını dahi bilmiyor.Ve dile getirecek olsam eminim ki bana küfür etmekden kendini alıkoymayacakdır.(İnanmak ve inanmamak kaosu) Eğlence bu herşeyin ötesinde yeterki bir örnek olsun ve uygulamaya başlansın.

Eski Çin tanrılarina dayaniyordu sanırım . Çok şükür gangnam yapmadık :eller:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Eski Çin tanrılarina dayaniyordu sanırım . Çok şükür gangnam yapmadık :eller:

Aynı hisleri paylaşıyor olmalıyız ki bunun farkına sende varmışsın.Çin tanrıları olarak bir ipin ucundan yakaladın diyebilirim.Ama genel yanıyla bu işkencenin sanatsal figürü öyle deyim sana daha sağlam araştırmanı öneririm :)

Türe

Türe

Üye
Nette gordum dogrudur bu cinliler kurtcuk gibi msallah :ehe

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Kavga yok harlem var

CasuS_87

CasuS_87

Üye
diskolarda yapıyolardı bunu :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici

ozakin70

ozakin70

Üye
Türklerin Harlem shake ye cevabı diye bi video var ben ona bittim ya:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt