İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye

şu ana kadarki en iyi pil performansımı yakalamış durumdayım..2.güne %19 ile başladım 15 dakika konuşma 10 dakika whatsapp 9 fotoğraf çekimi ve bluetooth ile bilgisayara aktarımı..

gün içinde biter diye bekledim ama dayandı bende zorlamıyorum artık gece takacaz şarja :)

PureFood

PureFood

Üye
Siz niye Lumia serisini tercih etmediniz arkadaşlar ? Lumia 920 kullananlar 100 kişiyi geçmişken 8x listesi 5 kişi.. Tamam güzel telefon ancak Nokia'nın verdiği desteği biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.. Ki Lumia kullanmayanlara da destek veriyor uygulamalarıyla..
Dertsiz tasasız kullanın..

hironakamura

hironakamura

Üye
Siz niye Lumia serisini tercih etmediniz arkadaşlar ? Lumia 920 kullananlar 100 kişiyi geçmişken 8x listesi 5 kişi.. Tamam güzel telefon ancak Nokia'nın verdiği desteği biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.. Ki Lumia kullanmayanlara da destek veriyor uygulamalarıyla..
Dertsiz tasasız kullanın..

kardeşim ben lumia 920 alıyordum son 3 haftaya kadar fakat nokia shop'ta incelerken bir sıkıntısını gördüm bu da telefondan soğuttu beni açıkçası..zaten ağırlık-kalınlık olayı kafamı kurcalıyordu..
Htc'yi tercih etmemdeki 1 numaralı sebep incelik-zerafet..

yıllarca 5800 kullanınca insan bir sonraki telefonunun şık bir şey olmasını istiyor açıkçası sen de anlarsın belki beni :) tabi bu izafi herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım..:)

Evet nokia'nın verdiği desteğin farkındayım ama ben de öyle aman şu uygulamam olsun şöyle olsun böyle olsun derdinde değilim..zaten ortak uygulamalar kısmı hızla gelişiyor..nokia maps'ten mahrum kalacaktım ama sanırım o da tüm wp8 marketine gelecek,yani bazı ülkelerde öyle olmuş henüz indirmedim..

2 hafta oldu bunu alalı şu ana kadar bir sorun da çıkmadı wp8 gayet hoş sadece bir takım güncelleme ihtiyacı o tüm marka kullanıcıların sorunu :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
kardeşim ben lumia 920 alıyordum son 3 haftaya kadar fakat nokia shop'ta incelerken bir sıkıntısını gördüm bu da telefondan soğuttu beni açıkçası..zaten ağırlık-kalınlık olayı kafamı kurcalıyordu..
Htc'yi tercih etmemdeki 1 numaralı sebep incelik-zerafet..

yıllarca 5800 kullanınca insan bir sonraki telefonunun şık bir şey olmasını istiyor açıkçası sen de anlarsın belki beni :) tabi bu izafi herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım..:)

Evet nokia'nın verdiği desteğin farkındayım ama ben de öyle aman şu uygulamam olsun şöyle olsun böyle olsun derdinde değilim..zaten ortak uygulamalar kısmı hızla gelişiyor..nokia maps'ten mahrum kalacaktım ama sanırım o da tüm wp8 marketine gelecek,yani bazı ülkelerde öyle olmuş henüz indirmedim..

2 hafta oldu bunu alalı şu ana kadar bir sorun da çıkmadı wp8 gayet hoş sadece bir takım güncelleme ihtiyacı o tüm marka kullanıcıların sorunu :)

Evet hak veriyorum 5800'dan sonra bende ince ve karizma bişeyler istemiştim.. Ama Lumia'yı tanıyınca işler değişti :) Dediğin gibi düşünceler farklı bu konuda :)

Aman sorun çıkmasın zaten, dert tasa uzak olsun. Lumia 820 de var oh ne güzel :D

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
benim yakın arkadaşım Nokia Shop ta mudur :)
ama ona rağmen htc 8X tercih ettim. Lumia kalın büyük ve ağır o yüzden tercih etmedim, 8X den öyle çok aman aman artısı yok bence. Market uygulamaları ile kısa zaman da harika olacağını düşünüyorum. Kullanıcı sayımız az evet belki artar belki böyle kalır bilinmez ama lumia sayfasından sıkıntıları doğruları öğrenmemiz gerekenleri takip ediyoruz sağ olsunlar baya kalabalıklar :)
burda bence markaları değilde neden wp8 tercih ettik iyimi oldu kotumu oldu ona bakalım Microsoft un bizleri android be ios dan aşağı bırakmaması gerekiyor

- - - Eklendi - - -

önceki telefonum da htc idi htc desire s harika idi android 4.0.4 güncellemesini almıştı çok kullanışlı idi o yüzden htc ye guverek htc 8X tercih ettim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hTc 8X benim de hoşuma giden bir cihaz ama en boy orani degişik geldi. Biraz fazla uzun olmuş gibi geldi bana.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
way çağ atlamışız üst sıralarda sarı sarı olmuşuz teşekkürler kim yaptıysa :-)

evet en boy oranı konusunda düşündürücü olabilir birde power tuşu yeri yanda olsaymış iyiymiş

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
way çağ atlamışız üst sıralarda sarı sarı olmuşuz teşekkürler kim yaptıysa :-)

evet en boy oranı konusunda düşündürücü olabilir birde power tuşu yeri yanda olsaymış iyiymiş

başlıgı hTc wp8 olarak degiştirip ust konu yaptim. Ayrimcilik olmamali:oke:

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokiacıyım ama kazanan ın windows Phone olmasını dilerim.
Zaten forumlara nerede baksam Lumia

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi

başlıgı hTc wp8 olarak degiştirip ust konu yaptim. Ayrimcilik olmamali:oke:

teşekkürler o zaman bizden sana :-)

bu arada bişi sorim Bluetooth dan müzik resim paylaşma olayımız yokmu bu telefonlarda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler o zaman bizden sana :-)

bu arada bişi sorim Bluetooth dan müzik resim paylaşma olayımız yokmu bu telefonlarda

var tabi ki. Ayarlardan bluetooth'u açıp gondermek istedigin dosyaya basılı tut paylaş secenegi acilir ona tiklayinca bluetoothu sec gonder.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
hiç aklıma gelmedi

- - - Eklendi - - -

o zaman bişi daha sorim whatsapp a zil sesi atayamıyoruz dimi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ya sen her şeyi biliyosun. bu hafta ki sayısal sonuçlarını da bil bakalım :-)
şaka şaka

- - - Eklendi - - -

şaka şaka

Rookie66

Rookie66

Üye
8x mi güzel 920 mi ?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
herkesin malı kendine göre güzel :)
seçmek sana kalmış

serinaga

serinaga

Üye
şaka şaka

- - - Eklendi - - -

şaka şaka

Meraklanma yakında o günleride görürüz ...

Üst Alt