5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

CYBERstix

CYBERstix

Üye

:) valla teksin... yoğunum bu aralar.. hem özel hayat hem sosyal hayatta koşuşturuyorum... s^3lere yeni cfw çıkartıyorum onun yoğunluğu da var yakında yayında :) sende iyisindir umarım.. neyse konu dağılmasın hayırlı günler kardeşim

- - - Eklendi - - -

:) evet

Bende iyiyim saolasın. Aynı koşuşturmaca bende de var. Hayat bir koşuşturmaca zaten. Konuyu dağıtmamak adına sözü fazla uzatmıyorum. Çalışmalarında başarılar,ayrıca devamı olursa da yok demeyiz bekliyoruz :naughty:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende iyiyim saolasın. Aynı koşuşturmaca bende de var. Hayat bir koşuşturmaca zaten. Konuyu dağıtmamak adına sözü fazla uzatmıyorum. Çalışmalarında başarılar,ayrıca devamı olursa da yok demeyiz bekliyoruz :naughty:

teşekkürler :)

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye

cfw ile sosyal paketin ne alakası var ki. Müşteri hizmetlerini ara kardeşim
Hakan abi fp4 sorun yoktu ama galiba sen fp5 de yeni wep browser modu atmışsın win8 cfw aynı web browse var o yüzden diğer hiç bir cfwde olmuo bunun bir yolu modu falan yokmu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi fp4 sorun yoktu ama galiba sen fp5 de yeni wep browser modu atmışsın win8 cfw aynı web browse var o yüzden diğer hiç bir cfwde olmuo bunun bir yolu modu falan yokmu

yeni browser yok sadece görünüm değişti.biraz bekle bişiler yapıcam :)

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi adamın bire böyle bir mod istemişya menü ikonu solda o5800 modumu

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
v3 sandımda ilk

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Hocam şu widgetler klasörünün içinde bi sbp weather klasörü var. İçinde bir resim var giriş ekranı olarak orda olan ikonlar sende mevcut mu ?

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi bunundan mod alarak windows 8 cfwde kulansan cok güzel olur
http://www.symbianmac.blogspot.com/2013/02/window-for-nokia-5800-xpressmusic-rm.html

rehabebe

Üye
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
böyle bi hata alıyorum ve telefonda
local mode nokia diyo ve öyle kalıyor. bataryayı çıkartıp takınca teli açabiliyorum. sorun nerede acaba nerde hata yapıyorum

romanci05

romanci05

Üye
tekrar teşekkürler.

rewa

rewa

Üye
c5-03e olmuyomu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
böyle bi hata alıyorum ve telefonda
local mode nokia diyo ve öyle kalıyor. bataryayı çıkartıp takınca teli açabiliyorum. sorun nerede acaba nerde hata yapıyorum

usb çıkart, bataryayı çıkart tak, telefonu aç

- - - Eklendi - - -

tekrar teşekkürler.

rica ederim

- - - Eklendi - - -

hakan abi bunundan mod alarak windows 8 cfwde kulansan cok güzel olur
http://www.symbianmac.blogspot.com/2013/02/window-for-nokia-5800-xpressmusic-rm.html
belle Shell cfw si gibi olur

alisattuf

Üye
Yüklemeyi yaptım. Elinize sağlık gerçekten çok hızlı ve de güzel olmuş bence. Her şey sorunsuz çalışıyor. Bir sorum olacak belki çoğunuza saçma gelecek ama gene de sormak istiyorum. Whatsapp programı kullanıyorum. Ne yaptıysam mesaj geldiğinde uyarı ışığının yanmasını sağlayamadım. Hatta bu yüklemeyi 2 kez yaptım.(öncesinde ve sonrasında hard format attım). Whatsapp' ı 10 defa silip kurdum. Bu bildirim ışığı yanmadı. Mesaj geldiğinde ve cevapsız çağrılarda sorunsuz yanıyor. Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeyi yaptım. Elinize sağlık gerçekten çok hızlı ve de güzel olmuş bence. Her şey sorunsuz çalışıyor. Bir sorum olacak belki çoğunuza saçma gelecek ama gene de sormak istiyorum. Whatsapp programı kullanıyorum. Ne yaptıysam mesaj geldiğinde uyarı ışığının yanmasını sağlayamadım. Hatta bu yüklemeyi 2 kez yaptım.(öncesinde ve sonrasında hard format attım). Whatsapp' ı 10 defa silip kurdum. Bu bildirim ışığı yanmadı. Mesaj geldiğinde ve cevapsız çağrılarda sorunsuz yanıyor. Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

whats app ayrı uygulama olduğu için bildirim ışığında kullanılmaz...

Üst Alt