[Xperia Arc S] Stock Rom ve Stock Kernel

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
[Xperia Arc S] Stock Rom ve Stock Kernel
Arkadaşlar telefonumun içinde bulunan orjinal, fabrika çıkışında yüklü gelen rom ve kernelin elimde yedeğinin bulunmasını istiyorum. Nasıl yedekleyebilirim bunları? Veya internette bu aradığım orjinal rom ve kernel varsa link verebilir misiniz :)

Xelord

Xelord

Üye
Vardı internette ya yedek derdine düşmene gerek yok, lazım olunca arar bulursun.
CWM yükledikten sonra komple yedek alabiliyorsun romun içindeki programlar, ayarların filan aynen kalıyor. (kerneli bilmiyorum ama dahildir heralde.)
Root gerekiyor tabi. Xperialarda cwm direk açık değil samsunglar gibi tuş kombinasyonuyla açamıyorsun. Önce yükleyeceksin vardı benim pc de programı istersen...

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Yok sağol, telefonu garanti dışı bırakmak istemiyorum. Yaklaşık 1 yıl sonra para iadesi alıcam da :oke:

ticaretten

Üye
Arc s e kernel yükledim . Sonra tş kombinasyonu ile açamiyorum cwm yi . Ne yapmaliyim

Invoke

Invoke

Üye
Arc s e kernel yükledim . Sonra tş kombinasyonu ile açamiyorum cwm yi . Ne yapmaliyim

2011ler de cwm kapalıdır senin açman lazım -Googlea yaz: Xperia 2011 cwm tweak installer- Bu dosyayı indir. Teli pcye bağla yukardan cwmli olan seçeneği seç. Adımları uygula zaten anlarsın orda çok basit. cwm yüklenecek sonra tel açılırken ses kısma tuşuna bas bas çek bas bas çek aynı pc açılırken f4, f11 gibi tuşlara bastığımız gibi. Basılı tutmuyorsun yani hızlı hızlı bas. Sonra cwmye girecektir. :)

- - - Eklendi - - -

Tabi tel. rootlu olmalı.

Üst Alt