Enrichment Chamber
Üye
galaxy mini 2 ye olurmu android 2.3.6
Olmaz. Zaten gerek de yok. Mini 2'ye Android 4.x.x güncellemesi gelecek. Anca Wonder'a çıkartmasınlar.
galaxy mini 2 ye olurmu android 2.3.6
arladaşlar cm9 romunu yükledim fakat stock roma dönüş yaptım ama şimdi rootlayamıyorum yardım edebilir misiniz

cwm ile de atılırCWM ile root atamıyoruz bildiğim kadarıyla orjinal romun Recovery si ile rootu atman lazım tekrar orjinal rom kurun.![]()
Real Racing 3 çıkmış. Hem de beleş. Deneyen var mı?

kardeşim burası cm9 konusu real racing 3 için android oyun bölümünde konu var saçma şeyler yazıyorsunuz![]()

Cm9 konusu olduğunu biliyorum. Ben de cm9 kullanıyorum zaten. Sadece oyun kasıyor mu onu merak etmiştim. Kasıyorsa boşuna kotamı harcamayayım diye.![]()
kardeşim burası cm9 konusu real racing 3 için android oyun bölümünde konu var saçma şeyler yazıyorsunuz
- - - Eklendi - - -
bu arada yeni güncelleme geliyor 1 hafta içinde çıkar heralde 12 saat önce githubdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellemesi yapmış arco hem ics için hemde jellybean için
final sürümünü 4 gözle bekliyorumgaliba acro final sürümü için gpu güncellemelerin felanda beklıyor olabılır ama senın verdıgın habere sevindimfinal sürümünü 4 gözle bekliyorum

valla stok romda kastı ben her an ics geçebilirim ondaki sürücüler güncelde pek farketceğini zannetmiyorum kasar
Most Wanted'a devam o zaman.

arkadaşlar bu son güncellemede apn ayarları düzeldi diyor ama benim telefon yarım günde şarjı bitiriyor bende rc5 sürümüne geri dönüş yaptım.Benim gibi bir sorun yaşayan varmı aranızda?