samsung s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3 mini
arkadaşlar çok eskiden beri nokia kullanıcısıym hc pişman olmadım nokiadan şu an nokia c7 kullanıcısıyım belleyken güzeldi refresh'e güncelerken kapandı açılmadı servse gönderdim geldikten snra telefonum pek randuman almadı webten atıyo donuyo mesajlardyken kasıyo ve daha güncelleme gelmiyo nokiaya..şimdi c7 'mı satıp s3 mini almak istiyorum özelliklerni çok beğendim ama skıntılı taraflarıda var mış mesela şarj ve ekran..pikselleri sayılıyo dyolar..c7 min ekranı gbi bi ekran bulamam zaten hc bi cızık yok hc cizilmiyorda..kasasıda sağlam taş gbi telefon ne de olsa nokia..bu dayanıklılık s3 minide ve dğer modellerde yok..ama dedgm gbi özellikleri 1 gb ram 1ghz işlemci ve diğer özelikleri cezbedici sizce alıyım mı çok kararsızım yorumlarnızı tarafsız yaparsanız çok sevinirim..

slant1111

slant1111

Üye
motorola razr x960 a bir bak istersen jb den sonra güncelleme almaz ama seni idare eder gibi ucuz zaten .

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederm araştrmştm o teli

crazy0067

Üye
ben nokia n8den mini3 e geçtim ve çok memnunum, yıllardır nokianın hantal telefonlarıyla boşuna uğraşmışız. öncelikle ekranda pikselle ilgili hiç bir sorun yok, piksel sorunu var diyen yalan söyler, şarj konusunda ise şöyle örnek vereyim n8 yoğun kullanımda 1gün gidiyorsa mini3 yoğun kullanımda 1.5gün gidiyor açıkçası ben şarjının bu kadar uzun gideceğini tahmin etmiyordum çünkü yıllardır android için dilden düşmeyen tek şey şarj sorunuydu. kasa sağlamlığı tabikide nokia nın yanından geçemez ama kasası sağlam olmuş içi boş olduktan sonrada pek bir işe yaramıyor. ben s3 miniden çok ama çok memnunum, tek pişmanlığım keşke zamanında n8 e o kadar para vereceğime androidli bi cihaz alsaymişım. internet performansına değinmeye gerek bile duymuyorum zaten tercih sizin

dmatias

Üye
ben nokia n8den mini3 e geçtim ve çok memnunum, yıllardır nokianın hantal telefonlarıyla boşuna uğraşmışız. öncelikle ekranda pikselle ilgili hiç bir sorun yok, piksel sorunu var diyen yalan söyler, şarj konusunda ise şöyle örnek vereyim n8 yoğun kullanımda 1gün gidiyorsa mini3 yoğun kullanımda 1.5gün gidiyor açıkçası ben şarjının bu kadar uzun gideceğini tahmin etmiyordum çünkü yıllardır android için dilden düşmeyen tek şey şarj sorunuydu. kasa sağlamlığı tabikide nokia nın yanından geçemez ama kasası sağlam olmuş içi boş olduktan sonrada pek bir işe yaramıyor. ben s3 miniden çok ama çok memnunum, tek pişmanlığım keşke zamanında n8 e o kadar para vereceğime androidli bi cihaz alsaymişım. internet performansına değinmeye gerek bile duymuyorum zaten tercih sizin
nokianın bu haliini gördükçe içim ynaıyo ne de olsa 3310 ları 8310 ları gören nesiliz yazık etti kendine nokia

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ace 2 yide seçeneklere koy kullanmıyorum ama netten araştırmalarım sonucu alınabilir bir telefon 4.1 güncellemesi alacak hatta sızdırılmiş rom Şuan mevcut android samsung da güzel geri kalanlar pek destek vermiyor ve arayüzler ilgi çekmiyor

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bende nokia kullanıcısıyım ama çok pişmanım gerçekten nokia bitmiş telefonda donma takılma uygulama azlığı vesaire bir sürü sorun var. Oysa android Işletim sistemli telefonlar uygulama çok donma yapmıyorlar internette çok ama çok hızlılar yani karar senin ve Ben hala nokia kullanıyorum maddi imkansızlıktan dolayı ilk fırsatta değiştireceğim.

bayon

Üye
gerçekten tum ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek program oyun vs hepsi var yani android derim bende

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyelernzi dikate alcam bugun s3 miniyi kullanma imkanı buldum piksel sorunu göremedim bu telefnumu satıp alcam s3 mini gercekten güzel cihaz kötü tarafı androidin hafızayı gereksiz kullanması keşke böyle olmasaydı bende pişmanım c7 aldğma şu an yazarken bile tel 2 kez dondu bataryayı sökmek zorunda kaldım

Samet.25

bence al miniyi piksel filan sayiliyo diyenlere bakma

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim n8 in 12 megapixellik kamerasndan vazgeçmişn kamerası nasıl s3 ün? Ve özeliğndn kısaca bahsedermsn?..ekran gorillaglas dğlmiş galiba bir de mesaj veya cevapsz geldğnde bildirim ışığı yanmyomuş bu knuda ne dyosun

crazy0067

Üye
kamerası n8 e göre tabikide düşük performans veriyor, n8 de xenon flaş vardı o yüzden özellikle gece çekimlerinde çok başarılıydı ama sonradan farkettim ki telefonu ilk aldığım kadar fotoğraf çekmiyorum bazen haftada bi kaç fotoğraf o kadar o yüzden kamerayı sorun etmedigim için s3 mini aldım zaten. kamera daha önceden kullandığım n95 ve n96 ya göre çünkü her iki cihazında 5mp kamerası olduğu için onlardan örnek veriyorum çok çok iyi. herşey kamera değil benim isteğim öncelikle internet performansı oda s3 mini de fazlasıyla var. telefonu yaklaşık 2aydır kullanıyorum ekranda koruyucu film falan yok ve en küçük kılcal çizik bile yok ekranda. samsung müşteri hizmetlerinden de aldığım bilgiye göre ekran gerilla class mış artı olarak donanım haber forum sitesinde s3mini kullanıcılar kulübünüde hergün takip ediyorum ekranı çizildi diyene pek rastlamadım hatta düşürenler olmuş telefonu ama ekran çizildi vs diye bi şikayet yok daha. cevapsız çağrı yada mesajda bildirim ışığı olmadıgi için uyarı vermiyor ama örneğin telefonu odaya bıraktınız ve o an çağrı geldi siz duymadınız sonra odaya girip telefonu elinize aldınız o an telefon titreyerek size uyarı veriyor. genel olarak ben telefondan çok memnunum o kadar zorlamama rağmen en ufak şekilde donma yada reset sorunuyla karşılaşmadım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Gereksiz özellikler

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
kamerası n8 e göre tabikide düşük performans veriyor, n8 de xenon flaş vardı o yüzden özellikle gece çekimlerinde çok başarılıydı ama sonradan farkettim ki telefonu ilk aldığım kadar fotoğraf çekmiyorum bazen haftada bi kaç fotoğraf o kadar o yüzden kamerayı sorun etmedigim için s3 mini aldım zaten. kamera daha önceden kullandığım n95 ve n96 ya göre çünkü her iki cihazında 5mp kamerası olduğu için onlardan örnek veriyorum çok çok iyi. herşey kamera değil benim isteğim öncelikle internet performansı oda s3 mini de fazlasıyla var. telefonu yaklaşık 2aydır kullanıyorum ekranda koruyucu film falan yok ve en küçük kılcal çizik bile yok ekranda. samsung müşteri hizmetlerinden de aldığım bilgiye göre ekran gerilla class mış artı olarak donanım haber forum sitesinde s3mini kullanıcılar kulübünüde hergün takip ediyorum ekranı çizildi diyene pek rastlamadım hatta düşürenler olmuş telefonu ama ekran çizildi vs diye bi şikayet yok daha. cevapsız çağrı yada mesajda bildirim ışığı olmadıgi için uyarı vermiyor ama örneğin telefonu odaya bıraktınız ve o an çağrı geldi siz duymadınız sonra odaya girip telefonu elinize aldınız o an telefon titreyerek size uyarı veriyor. genel olarak ben telefondan çok memnunum o kadar zorlamama rağmen en ufak şekilde donma yada reset sorunuyla karşılaşmadım

haklısın bende öyle düşnüyorum kamera pek fazla kullanmyorum internet performansı ve uygulamalar kasmaması benim için önemli

crazy0067

Üye

kuralsiz9

Üye
Sony Xperia P ye de bak derim en azından kasası n8 den sonra plastik gelmez.Aliminyum kasa var.S3 mini ile hemen hemen aynı ekranı daha iyi ses kalitesi de sony kalitesi.

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
o telefona da bakcan sony merkezne ya da teknosaya bakarım

technicker

technicker

Üye
nokia 808 al .

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardes Nexuslara bak bence Galaxy Nexusu 1000 Tl bulursun birazda zorlarsan Nexus 4de alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt