İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Bide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcak:) telefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur
senin için baktımda bende öyle bi pixel parlaklığı yok.windows mobile gelene kadar nokia yazısı haricinde her köşe simsiyah

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcak:) telefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur
Öyle bir sorun yok bendede ..Arastır derim..

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Nokia lumia 720 bin kamerası mı daha iyi 820 nin mi..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia lumia 720 bin kamerası mı daha iyi 820 nin mi..

cok zor bir soru. Lumia820 kamerasını test ettim gercekten başarılı ve kaliteli resimler cekmeyi sagliyor. Ama az önce Ózgür arkadaşimizin actigi konuya da bakarsak Lumia720 de kamerasiyla adindan cok soz ettirecek.

ariferol08

Üye
Beni ekle kardeş

power_24

Üye
ne eklıyorsuz anlamadım.telefonumu ? o zaman benıde ekleyın lumıa 920 kullanıcıyım :)

- - - Eklendi - - -

daha önce nokıa n8 kullanıcısıydım ve 9MP lık kamerasından cekım yaptıgım resıme yaklastırdıgım zaman goruntu kalıtesınde bozulma olmuyordu ancak lumıa 920 nın kamerası cektıgım resme yaklastırma yaptıgım zaman net cekılmedıgını farketttım sımdı bu kıyaslamayı yapan varmı arkadaslar veya benım telde mı bır sorun var.?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
dün 620yi telefon sarjından çıkardığımda yüzde96ydı 15dk sora yüzde 78geriledi bir iki saat sora oyun oynadım yarımsaat kadar sabah açtım telefonu sarj yüzde 16ya düstü normal bir seymi bu sizce :hmmm

power_24

Üye
dün 620yi telefon sarjından çıkardığımda yüzde96ydı 15dk sora yüzde 78geriledi bir iki saat sora oyun oynadım yarımsaat kadar sabah açtım telefonu sarj yüzde 16ya düstü normal bir seymi bu sizce :hmmm

wifi-nfc- kapalımı ? birde ayarlar- uygulamalar-Arka Plan Görevlerinden açık olan uygulamaları devre dışı bırakmanı tavsıye ederım.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sizlere bir tavsiyede bulunacam emınım sızde begenceksınız.webapps uygulamasını yukleyın.webapps mağazasından çok güzel Google search Google+ Outlook.com gmail gibi uygulamalar yujleyın derım .

Murat Alper

Murat Alper

Üye
wifi açıkdı nfcyi bilmiyiyorum birde bir arkadasın nosunu yazacaktım heralde ondanda olabilirmi ama wifi açık ve bağlı olduğu halde hiç bağlanmadım internete

power_24

Üye
wifi açıkdı nfcyi bilmiyiyorum birde bir arkadasın nosunu yazacaktım heralde ondanda olabilirmi ama wifi açık ve bağlı olduğu halde hiç bağlanmadım internete

NFC Yİayarlardan Yaklaştır+Gönder i kapalı yap.

YkPkY

YkPkY

Üye
[=power_24;5850079]ne eklıyorsuz anlamadım.telefonumu ? o zaman benıde ekleyın lumıa 920 kullanıcıyım :)

- - - Eklendi - - -

daha önce nokıa n8 kullanıcısıydım ve 9MP lık kamerasından cekım yaptıgım resıme yaklastırdıgım zaman goruntu kalıtesınde bozulma olmuyordu ancak lumıa 920 nın kamerası cektıgım resme yaklastırma yaptıgım zaman net cekılmedıgını farketttım sımdı bu kıyaslamayı yapan varmı arkadaslar veya benım telde mı bır sorun var.?[/QUOTE]

kamerayı yaklaştırıp deklanşöre hafifçe basarsan odaklaşıp netleştiğini görürsün.pamağını çekmeden biraz da basınca net çektiğini görecelsin

power_24

Üye
[=power_24;5850079]ne eklıyorsuz anlamadım.telefonumu ? o zaman benıde ekleyın lumıa 920 kullanıcıyım :)

- - - Eklendi - - -

daha önce nokıa n8 kullanıcısıydım ve 9MP lık kamerasından cekım yaptıgım resıme yaklastırdıgım zaman goruntu kalıtesınde bozulma olmuyordu ancak lumıa 920 nın kamerası cektıgım resme yaklastırma yaptıgım zaman net cekılmedıgını farketttım sımdı bu kıyaslamayı yapan varmı arkadaslar veya benım telde mı bır sorun var.?

kamerayı yaklaştırıp deklanşöre hafifçe basarsan odaklaşıp netleştiğini görürsün.pamağını çekmeden biraz da basınca net çektiğini görecelsin
[/QUOTE]
Cevap için tşk ler ama kamera çekımının nasıl yapıldıgını çok ıyı bılıyorum n8 tlf ıcınde aynı kullanım seklıylen kullandıgım ıcın aradakı farkı söylemek ıstedım.çünkü n8 de sureklı 9 mp lik ayarlan sureklı foto cekerdım ve foto cekımınden sonra yaklastırma yapınca çözunurlugun netlıgıne hayrandım daima ancak lumıa 920 nın kamera pikseli 8.7 pek bariz fark olmayacagı dusuncesıylen kıyaslama yaptım n8 bir hayli geride bırakıyor lumıa 920 yi.Bu sebebten ötürü acaba yazılımsal olarak bir sorunmu var yoksa donanım olarak sahıp oldugu kalıte bumudur dıye..

- - - Eklendi - - -

Kısacası lumia 920 nın kamera çekimi N8 in yanından bile geçmediğini farkettim ve n8 in 9mp llik çekimini daha iyi buldum yanılıyormuyum sizce ?

- - - Eklendi - - -

Ancak video kamera olayında lumia 920 nin n8 den daha iyi oldugunu da söylemek isterim.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Cevap için tşk ler ama kamera çekımının nasıl yapıldıgını çok ıyı bılıyorum n8 tlf ıcınde aynı kullanım seklıylen kullandıgım ıcın aradakı farkı söylemek ıstedım.çünkü n8 de sureklı 9 mp lik ayarlan sureklı foto cekerdım ve foto cekımınden sonra yaklastırma yapınca çözunurlugun netlıgıne hayrandım daima ancak lumıa 920 nın kamera pikseli 8.7 pek bariz fark olmayacagı dusuncesıylen kıyaslama yaptım n8 bir hayli geride bırakıyor lumıa 920 yi.Bu sebebten ötürü acaba yazılımsal olarak bir sorunmu var yoksa donanım olarak sahıp oldugu kalıte bumudur dıye..

- - - Eklendi - - -

Kısacası lumia 920 nın kamera çekimi N8 in yanından bile geçmediğini farkettim ve n8 in 9mp llik çekimini daha iyi buldum yanılıyormuyum sizce ?

- - - Eklendi - - -

Ancak video kamera olayında lumia 920 nin n8 den daha iyi oldugunu da söylemek isterim.[/QUOTE]

1.cisi n8 9mplik kamera kullanmamıstır n8in kullandığı kamera 12mpdir ikincisi lumia 920nin daha iyi çekmesinin sebebi ise purewiev denen en son teknolojiyi ve en iyi kamera çekim yazılımlarından birini kullanıyor olmasıdır.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar mağazada güzel tavsiye edebiliceniZ uygulamalar neler.yardımlarınızı bekliorum biraz kişiselleştiriyim su teknoloji harikasını:)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırla seçeneğinden telefonumu sıfırlamak istiyorum da bikaç sorum olacak.
Sıfırlayınca hafızayıda sıfırlar mı ? yani o diğer klasörü de sıfırlanır mı ?
Bide rehberdeki isimler silinir mi silinmemesi için ne yapabilirim ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu arada markete Asphalt7 gelmiş ve fiyatı da çok uygun (2 tL)
Oyun 890 mb filan. Bende 2.50 gb boş alan var ama yetersiz depolama alanı diyor :S

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırla seçeneğinden telefonumu sıfırlamak istiyorum da bikaç sorum olacak.
Sıfırlayınca hafızayıda sıfırlar mı ? yani o diğer klasörü de sıfırlanır mı ?
Bide rehberdeki isimler silinir mi silinmemesi için ne yapabilirim ?
Telefon ilk aldığın gün ki gibi tertemiz olur. :D Bunu yapmak için iyi bir sebebin vardır umarım. :hmmm Her neyse sıfırlama yapmadan evvel yedek almanı öneririm, sıfırlama işlemi bittikten sonra telefona microsoft hesabını tekrar tanımlaman gerekir. Bu aşamadan sonra yedeklerin ve kişilerin otomatik yüklenir.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
:D Sıfırlamamın tek sebebi Diğer klasöründeki artış. Şu an 2.44 gb olmuş

smltrl

Üye
beni de ekler misiniz

Üst Alt