İphone 4s Alıcam Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s Alıcam Acil Yardım
Arkadaşlar öncelikle merhaba bi tanıdık vasıtasıyla birisinden iphone 4S alıcam orjinal olup olmadıgını nerden anlarım bide 4 le ayırt etmek hayli zor fiyatı ise 1000 tl ye anlastık sizce normal mi fiyatı .

ilyas2107

Üye
kardeşim çakmasıyla ayırman çok basit şimdi şöyle tarif edeyim çakmaların ekranı olsun biçimi olsun uzaktan bakıldıgında aynı gibi gözüksede öyle degil eline alınca hemen anlarsın çakma oldugunu meseka çamından çakma biraz daha kalın oluyo sonra mesela dokunmatiginden çakma hemen algılamıyo parmagını tuş kilidini açarken bile zorlanarak açıyosun ya şöyle kısaca sana özetliyim hiç bilmeyen bi insan bile iki teli eline alsa hemen ayırt edebilir emin ol arasında daglar kadar fark var
ikinci soruna gelirsek yani iphone4 mü 4s mi onuda yan çizgilerine bak 4s de üst ve alt bölgesinde 2 şer çizgi bulunur yani toplam 4 çizgili olur iphone 4 te ise 3 çizgi googleye yaz resimli olarakta gösteriyor fiyatına gelirsek şimdi iphonelar gb göre degişir 16 gb mi 32 mi 64 mü belirtmemişsin ama muhtemelen 16 dır eger temizse tamir görmediyse iyi fiyatı çünkü telefoncuda 1.300 civarı falan ki telefoncuyada ne kadar güvenebilirsin bence fiyatı iyi

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Cok sağolasin kardeş bu arada 16 gb mis hasarsız mis telefon garantisi falanda devam etmekteymis türkiye den alınmış yarın getiricekler telefonu ve bakicam .

burakicyar

Üye
Yukarıda ki 4S alırken bakarsın :) ; olmadı home tuşuna basılı tut siri açılırsa 4s'tir.

• Beğen
Tepkiler: gslimm
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Siri kapali ise :-)

Symbianize

Symbianize

Üye
Bakın ne kadar benzetselerde çinmalı ekranların rengi daima grimsidir orjinallerinki ise siyahtır

blacktalon

blacktalon

Üye
bi arkadas araciligiyla birisi satiyordu ayni fiyata ama gbsini bilmiyordum i5 alacakmis alsamiydim acaba icime dert oldu simdi :)

Samet.25

anlamanin en iyi yolu antenler bence

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cok sağolun yandaki centik ve siri sayesinde anladım yardımlarınız için sağolun .

Türe

Türe

Üye
Alıp kurcalasanız anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...