nokia wp7.8 guncellemesi başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhat5415

Üye
yokmu güncelleyen ?!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Custom Yuklemistim Navifirm'dan .. Bence Guncellemeyin Arkadaslar .. Vaktinizi Alir ..
Simgeler Disinda Goze Carpan Hicbirsey Yok .. O Simgeler Icinde Magazada BirCok WP8 Temasi Var ..
Onlari Kullanin Daha Iyidir ..
WP8'e Uyarlanan Hicbir Uygulama Wp 7.xx Icin Yok .. Anlasilan Yane ; MicroSoft Ilk Kazigini Atmis Oluyor ...
Lumia 800,900 Kullanicilarina ..

serhat5415

Üye
Ben Custom Yuklemistim Navifirm'dan .. Bence Guncellemeyin Arkadaslar .. Vaktinizi Alir ..
Simgeler Disinda Goze Carpan Hicbirsey Yok .. O Simgeler Icinde Magazada BirCok WP8 Temasi Var ..
Onlari Kullanin Daha Iyidir ..
WP8'e Uyarlanan Hicbir Uygulama Wp 7.xx Icin Yok .. Anlasilan Yane ; MicroSoft Ilk Kazigini Atmis Oluyor ...
Lumia 800,900 Kullanicilarina ..

benim kameram çalışmıyor ben güncellemeyi onun için bekliyorum kamera çalışsın satacağım zaten

alihan berk

Üye
cihaz olarak lumia 800 kullanıyorum edındıgım bılgılere gore surumum tango 7.8 alamıyorum yardımcı olurmusunuz

alihan berk

Üye
flash konusunun sıkıntılı oldugunu duydum herhangı bır sıkıntı yasarmıyım

blackdevilx

blackdevilx

Üye
arkadaşlar ben lumia 800 ü sattım bu yüzden bence sizde elinizden çıkarın windows phone 7 .8 bişey kazandırmaz artık.....

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
arkadaşlar ben lumia 800 ü sattım bu yüzden bence sizde elinizden çıkarın windows phone 7 .8 bişey kazandırmaz artık.....

Aynenn ..
Wp7.xx Birsey Olmaz Bu Saatten Sonra .. Butun Destek Wp8'e Gelecek

serhat5415

Üye
Duyuralı 20 günü geçti güncelleme alanlar yok mu? Yoksa güncelleme iptal yada herkese ulaşmayacak. yalama oldu telefon zune bağlaya bağlaya

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
guncelleme şu anda microsofttan dolayi bekletiliyor. Live tile hatasi oluşmuş guncellemenin verildigi cihazlarda. Bu hatayi duzeltip yayinlanacakmiş.

serhat5415

Üye
guncelleme şu anda microsofttan dolayi bekletiliyor. Live tile hatasi oluşmuş guncellemenin verildigi cihazlarda. Bu hatayi duzeltip yayinlanacakmiş.

abi bana pek mantıklı gelmiyor .hatamış vs . Oyalıyolar işte bir allah dediklerine inanırım oda kendi inancımdan kabak tadı verdi hakketten işin cılkını çıkarttılar daha ne kadar beklicez gelen güncelemede sanki telefonu baştan yaratan özellikler altı üstü 3.4 özellik koyup bizleri keklediler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
abi bana pek mantıklı gelmiyor .hatamış vs . Oyalıyolar işte bir allah dediklerine inanırım oda kendi inancımdan kabak tadı verdi hakketten işin cılkını çıkarttılar daha ne kadar beklicez gelen güncelemede sanki telefonu baştan yaratan özellikler altı üstü 3.4 özellik koyup bizleri keklediler.

evet lumia dışındaki cihazlar icin pek bir degişiklik yok. Ama lumia cihazlara zil sesi yaratici,bluetooth share gibi elzem uygulamalar geldi. Bir de ilk başta farkedilemeyen uygulama destegi. Wp7.8 sdk'sına göre düzenlenen uygulamalar hem daha stabil hem de yetenek acisindan daha kullanişli hale geliyor.

zorbaa

Üye
yani guncelleme icin biraz daha bekleyecez :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
zaten flasliyarak yukleyenler farketmiştir olacagi aciklanan bazi ozellikler flash atilarak kurulan romlarda yok. Yani yukledigimiz 7.8 romlari guncellemenin butun yeniliklerini icermiyor.

zorbaa

Üye
en iyisi orjinali beklemek belki onun sayesinde bizde html5 den yararlanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt