Ben Custom Yuklemistim Navifirm'dan .. Bence Guncellemeyin Arkadaslar .. Vaktinizi Alir ..
Simgeler Disinda Goze Carpan Hicbirsey Yok .. O Simgeler Icinde Magazada BirCok WP8 Temasi Var ..
Onlari Kullanin Daha Iyidir ..
WP8'e Uyarlanan Hicbir Uygulama Wp 7.xx Icin Yok .. Anlasilan Yane ; MicroSoft Ilk Kazigini Atmis Oluyor ...
Lumia 800,900 Kullanicilarina ..
cihaz olarak lumia 800 kullanıyorum edındıgım bılgılere gore surumum tango 7.8 alamıyorum yardımcı olurmusunuz
flash konusunun sıkıntılı oldugunu duydum herhangı bır sıkıntı yasarmıyım
arkadaşlar ben lumia 800 ü sattım bu yüzden bence sizde elinizden çıkarın windows phone 7 .8 bişey kazandırmaz artık.....

arkadaşlar ben lumia 800 ü sattım bu yüzden bence sizde elinizden çıkarın windows phone 7 .8 bişey kazandırmaz artık.....
Duyuralı 20 günü geçti güncelleme alanlar yok mu? Yoksa güncelleme iptal yada herkese ulaşmayacak. yalama oldu telefon zune bağlaya bağlaya
guncelleme şu anda microsofttan dolayi bekletiliyor. Live tile hatasi oluşmuş guncellemenin verildigi cihazlarda. Bu hatayi duzeltip yayinlanacakmiş.
abi bana pek mantıklı gelmiyor .hatamış vs . Oyalıyolar işte bir allah dediklerine inanırım oda kendi inancımdan kabak tadı verdi hakketten işin cılkını çıkarttılar daha ne kadar beklicez gelen güncelemede sanki telefonu baştan yaratan özellikler altı üstü 3.4 özellik koyup bizleri keklediler.
en iyisi orjinali beklemek belki onun sayesinde bizde html5 den yararlanabiliriz