nokia wp7.8 guncellemesi başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia wp7.8 guncellemesi başladı

uzun zamandır merakla beklenen wp7.8 güncellemesi Nokia'nın yayınladığı video ile resmi olarak başladı. Güncelleme Zune üzerinden ulaşılabilir durumda.
[video=youtube;u14y6MpLEYU]http://www.youtube.com/watch?v=u14y6MpLEYU&sns=em[/video]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Birinci nesil Lumiacıların gözü aydın.
Umarım destek sürer...:oke:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlı olsun arkadaşlara inşallah eksiklikleri de giderilmiştir

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Türkçe olup,olmayacağı kesin belli oldumu birinci nesillerin

serhat5415

Üye
Zune üzerinden güncelleme gelen oldumu?

pirenuri

pirenuri

Üye
hayırlı olsun hepinize

alical33

alical33

Üye
hadihayırlı olsun darısı porticoya

serhat5415

Üye
Güncelleme ülke bölge olarak dagıtılacak? öncelik nokia tellerinde mi olcak bilgisi olan varmı?

zorbaa

Üye
danimarkadayim kontrol ettim ama birsey yok

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Boyle Guncelleme Mi Olur Allah Askina MicroSoft .?
Bu Mu Destekk .? 1 Sene Bunun Icin Mi Beklettin Bizlerii .?
Yaziklar Olsun Valla

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar ufak bir ipucu vereyim;

Guncelleme buyuk ve genel bir guncelleme oldugu icin imei numarasi sirasina gore yayinlaniyor. Tabi bunu atlamanin da bir yolu var.
Telefonunuzu zune'a bagladiginizda Karşiniza guncelleme uyarisi gelmiş olur. Eger gelmediyse zune uzerinde sag ust tarafta settings var oraya tiklayip soldaki listeden update'i secerek manuel guncelleme kontrolu yapin. yine de guncelleme gozukmezse imei kontrolunu atlamak icin hile yapicaz demektir:ehe
Settings/update yolunu tekrar izleyin. Update'e tikladiginiz anda bilgisayarinizin internetini cok kisa bir sure kesin. Bu şekilde imei kontrolunden kurtulup guncellemeyi gorebilirsiniz.

zorbaa

Üye

Guncelleme buyuk ve genel bir guncelleme oldugu icin imei numarasi sirasina gore yayinlaniyor. Tabi bunu atlamanin da bir yolu var.
Telefonunuzu zune'a bagladiginizda Karşiniza guncelleme uyarisi gelmiş olur. Eger gelmediyse zune uzerinde sag ust tarafta settings var oraya tiklayip soldaki listeden update'i secerek manuel guncelleme kontrolu yapin. yine de guncelleme gozukmezse imei kontrolunu atlamak icin hile yapicaz demektir:ehe
Settings/update yolunu tekrar izleyin. Update'e tikladiginiz anda bilgisayarinizin internetini cok kisa bir sure kesin. Bu şekilde imei kontrolunden kurtulup guncellemeyi gorebilirsiniz.

dedigin sekilde yapmaya calistim ama wifi oldugu icin tusa basinca tekrar baglanmasi zaman aliyor onun icin yapamadim yardimin icin tskler

mamix74

mamix74

Üye
peki guncellemeyi telefon kendisi haber vermiyomu phone update'den

- - - Eklendi - - -

birde ben naviden indirip flasladim acaba zuneden yapmalimiyim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zune ile güncellemeye erişemeyen kullanıcılar içi yeni yayınlanan bir uygulama sayesinde bir kaç basit işlemle Güncellemeye sahip olabiliyorsunuz.

Uygulamaya erişebilirsiniz.Uygulamanın yer aldığı kaynak sitesi ise

genpoker

genpoker

Üye
Guncelleme telefondan kontrol edilebiliyor mu? Eger ediyorsa banada gelmemiş guncelleme

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Yuklemeyin Arkadaslar Bosberin Ugrasmaya Bile Degmez Valla 'Bence' ..
1 Sene Beklet .. 2 Ozellik Getir .. Olmaz Ki =]

jarhead034

jarhead034

Üye
Zune ile güncellemeye erişemeyen kullanıcılar içi yeni yayınlanan bir uygulama sayesinde bir kaç basit işlemle Güncellemeye sahip olabiliyorsunuz.

Uygulamaya erişebilirsiniz.Uygulamanın yer aldığı kaynak sitesi ise

zune uzerınden bır guncelleme gorunmuyor suan buradan yapsak bır sıkıntı olurmu telefonda acaba

serhat5415

Üye

Kaç kişi bu yöntemi deneyerek telefonunu güncelledi çok merak ediyorum. Varsa yazsın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt