İphone 4s şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s şarj
Ben iphone 4s almayı düşünüyorum ama araştırırken gördüğüm kadarıyla çoğu kişi telefonun şarjından şikayetçi 1 günü bile çıkartmıyor diyenlerin sayısı oldukça çok. ben günde 1 2 saat oyun ve 2 3 saatte internette takılırım ortalama konuşma süreside taş çatlasa 1 saat olur bu durumda şarjı 1 gün rahat yeter mi iphone4s kullanıcılarından cevap gelirse sevinirim... Şimdiden teşekkürler

Türe

Türe

Üye
1440 mah icin cok da iyi gidiyor. Rahat cikarirsin bir gunu.

Emip

Emip

Üye
​sanmıyorum ama :)

Mayk29

Mayk29

Üye
akıllı telefonlRIN alayı 1 gün gider en fazla
ama 3g acık nete baglanırsan bilmem oyun falan oynarsan
ugrasırsan telefonla değil 4s alayı 1 günü ancak tamamlar.

MrExpert

MrExpert

Üye
4s 1günü çıkarıyor abimden biliyorum...

AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirdiğiniz için sağolun arkadşlar bana 1 günü rahat çıkarsın yeter zaten daha fazla bir beklentim yok ama dediğim gibi bazı kişiler 1 günü bile çıkartmıyor diyince insan düşünüyor ister istemez :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Bilgilendirdiğiniz için sağolun arkadşlar bana 1 günü rahat çıkarsın yeter zaten daha fazla bir beklentim yok ama dediğim gibi bazı kişiler 1 günü bile çıkartmıyor diyince insan düşünüyor ister istemez :)

Elinden düşürmessen tabikide 1 gün gitmez...

Artles

Artles

Üye
Kardeşim sen emin ol o dediklerini yaparsan 1 günü falan çıkarmaz.
Arkadaşımn 4S'i var geçen gün geziye gittik beraber internet paketi yoktu 3G kapalı yani.. Taş çatlasa 1-1.30 saat oyun biraz müzik ve fotoğraf çekme ile saat 09.00 da %94 olan şarj akşam 18.00 de %25 lerdeydi.. Ki 3G kapalı ve konuşma falan hiç yapmadı şarjı asıl sömürenleri yani..

Sen alirsan şarj cihazıyla gezmeye hazır ol

Türe

Türe

Üye
iPhone 4 ile geziye gittim ;

- aktif Mesajlasma
- 1 saat muzik
- 30 dk oyun
- 100-150 fotograf
Ve de cektigim fotograflari surekli shoplamakla ugrastim sonuc olarak 1 gun rahat cikti ama 4s i bilemiyorum ve de ios 6 dan sonraki sarj durumunu tabiki ios 5 de boyle.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
3G kapalı iken günde yakaşık 3 saat müzik bi yarım saat oyun oynuyorum.Evdeyken zaten sürekli wi fi ye bağlı.Ara ara internete giriyorum.Günde %60 %50 yi bitiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt