Twitter'a Helal Olsun Valla .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Twitter'a Helal Olsun Valla .!
Telefonumda 50'den Fazla Uygulama Var ..
Sosyal Aglarin Hepsi Varr .. Ama Hicbiri Twitterin Yaptigini Yapamadi/Yada Yapmiyor ..
Az Once Guncelledim Yeniden Yazmis Adamlar Resmenn .. Butun Herseyi Degistirmislerr .. Eskisi Gibi Kasma, Donma, Cok Kullaninca Kendi Kendine Kapanma Yok Olmus Ortadan ..
Superde Calisiyor ..
Darisi Rezalet Olan Facebook'un Basina Artikk .!

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Zamanla onlardada bi iyileşme görürüz umarım öyle umuyorum :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
Ben hala tripliyim yüklemedim ana ekranda güncelleme gözükmesini bekliyorum :D

kurd-0

Üye
sizde de mi face rezalet

yeminli06

yeminli06

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Rezalet Tabii ..
Ve Evett .. Twitter Super Olmuss

nanotex

nanotex

Üye
Sanada mı gelmiyor ana ekrana gıcık oldum kaçtır aratıp güncelle diyorum uygulamaları
Aynen çıkmıyor. Bu güncellemeden sonra oldu, ya da engelleyen bi uygulama var.. En sağlıklısı formatlamak belki düzelir. Ama okuduğuma göre yine olmuyormuş.. Nokia ya mesaj atıcam şimdi bakalım ne cevap verecekler..

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar banada güncellemeler otomatik gelmiyordu manuel yapıyordum.Mağazanın kısa yolunu ana ekrandan kaldırıp tekrar ekledim artık geliyor sıkıntı yok ve ayrıca twitter bomba olmuş.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sonunda Twitter kullanılacak düzeye geldi lakin , Koyu arkaplan özelliğini neden kaldırmış onu merak ettim...

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar banada güncellemeler otomatik gelmiyordu manuel yapıyordum.Mağazanın kısa yolunu ana ekrandan kaldırıp tekrar ekledim artık geliyor sıkıntı yok ve ayrıca twitter bomba olmuş.

Bende deneyeceğim şu dediğini inşallah olur.

Dün Windows Phone resmi Twitter hesabı birşey RT yapmış oradan gördüm update falan diyordu aha dedim yaşadık. Bi yükledim, müthiş olmuş. ios ve android'inkini ezmiş. :) aynısını twitter'a da yazmıştım :D

narnia16

narnia16

Üye
Bu da demek oluyor ki sisteme gereken sabır gösterildiğinde çok güzel yerlere geldiğini görebileceğiz.Diğer eksiklerde kısa zamanda twitter örneğinde olduğu gibi en iyisinden tamamlanır umarım :)

braayn

braayn

Üye
Bu da demek oluyor ki sisteme gereken sabır gösterildiğinde çok güzel yerlere geldiğini görebileceğiz.Diğer eksiklerde kısa zamanda twitter örneğinde olduğu gibi en iyisinden tamamlanır umarım :)

Kesinlikle sabır+derviş ikilisi önemli bu tarz yeki eko sistemler için

Lumiance

Lumiance

Üye
Sabırların selamete erişmesi konusunda twitter önemli bir mihenk taşı olarak örnek teşkil ediyor. Twitter ekibi gerçekten güzel bir çalışma ortaya çıkarmış.

nanotex

nanotex

Üye
Onu ben çok denedim ama olmadı :)

- - - Eklendi - - -

Yazmıştım tam kilidi bi açtım 3 tane güncelleme gözüktü ekranda :D

PureFood

PureFood

Üye
Bende yaptım şimdi onu ama yok güncelleme falan bi getiremedik :D

nanotex

nanotex

Üye
1 gün bekle bakalım

NUD

NUD

Üye
Twitter kullanmiyorum ama kullananlara hayirli olsun

korsan638

korsan638

Üye
vallahi helal olsun Twitter oyle hizli oyle hizlandi ki gozlerime inanamiyorum ustelikte cok şık bir uygulama oldu.. Göz alıcı gercekten.. Tebrik ederim harika bir iş cikarmişlar.. Facebook uygulamasina da ayni derecede kaliteli bir uygulama bekliyorum.. Oda gelirse benim icin neredeyse tamamdir bu iş.. Oyunlar falanda zamanla cogalir zaten. Yaw boyle işte, sistemi bize sevdirin bizde tum cevremize tavsiye edelim windows phonu'nuzu.. Neyse iyi forumlar arkadaşlar!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
vallahi helal olsun Twitter oyle hizli oyle hizlandi ki gozlerime inanamiyorum ustelikte cok şık bir uygulama oldu.. Göz alıcı gercekten.. Tebrik ederim harika bir iş cikarmişlar.. Facebook uygulamasina da ayni derecede kaliteli bir uygulama bekliyorum.. Oda gelirse benim icin neredeyse tamamdir bu iş.. Oyunlar falanda zamanla cogalir zaten. Yaw boyle işte, sistemi bize sevdirin bizde tum cevremize tavsiye edelim windows phonu'nuzu.. Neyse iyi forumlar arkadaşlar!

+1 .!

'En Kisa' Surede Aynisini Facebook'tan Bekliyorumm .. Ama Ne Bir Haber Var Nede Bir Tarih ..
Cok Ayip Ediyor Facebook =/

korsan638

korsan638

Üye

+1 .!

'En Kisa' Surede Aynisini Facebook'tan Bekliyorumm .. Ama Ne Bir Haber Var Nede Bir Tarih ..
Cok Ayip Ediyor Facebook =/

Ya hadi facebook uygulama yapmiyor bari microsoft adam gibi bir uygulama yapsin.. Koskoca yazilim devi beceremiyorsa yaziklar olsun! Bu ne bicim facebook uygulamasidir yaw, duvarima birisi yazi yazmiş o yaziyi silemiyorum.. Gonderiye basili tutuyorum sadece begen butonu geliyor, sil veya duzenle yok.. Bir kac hafta daha beklerim faceye adam gibi bir guncelleme gelmezse cihazimi satisa cikaracagim.. Marketten faceye yazilan yorumlara bakiyorum bir tane memnun olan kişi yok.. Olmaz ki ama, insanlarin şikayetlerine kulak vermeliler sonucta gelişmekte olan bir sistem..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...