Nokia N8 mi İpod Touch 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

MrExpert

Üye

iphone 4s'in gs3'ten kötü performans verdiğini kim söyledi?

Ben 4s s3 ten kötü performans veriyor demedim birazdaha açarsak ipod touch 5 4s le birebir kapışamıyor çok azda olsa daha az performans veriyor yani tam 4s le kafa kafaya değil bu yüzden s3lw yarışamayabilir 4s s3 le kapışır ama ipod touch 5 kapışamayabilir. :)

pRime.

pRime.

Üye

Ben 4s s3 ten kötü performans veriyor demedim birazdaha açarsak ipod touch 5 4s le birebir kapışamıyor çok azda olsa daha az performans veriyor yani tam 4s le kafa kafaya değil bu yüzden s3lw yarışamayabilir 4s s3 le kapışır ama ipod touch 5 kapışamayabilir. :)

bir kere donanımları tamamen aynı. dediğinin olabilmesi için ipod 5'in daha güçsüz bir cihaz olması lazım. arayüzdeki geçişlerde, hızda saliselik farklar önemli olsaydı apple bugün telefon üretmiyor olurdu zaten. ben kullanıyorum, daha oyun performansından hızından şikayet edeni de görmedim. 4s performansı veriyor kısaca. donanımı bir multimedya cihazına verilebileceğin en iyisi. iphone 4s galaxy s3'ten daha iyi performans veriyor ise ipod 5 de daha iyi performans verir.

neyse sonuç olarak ipod touch 5 öneririm. pek çok anlamda tamamlanmış bir multimedya cihazı. jailbreak ile de tadından yenmez. :)

MrExpert

MrExpert

Üye

bir kere donanımları tamamen aynı. dediğinin olabilmesi için ipod 5'in daha güçsüz bir cihaz olması lazım. arayüzdeki geçişlerde, hızda saliselik farklar önemli olsaydı apple bugün telefon üretmiyor olurdu zaten. ben kullanıyorum, daha oyun performansından hızından şikayet edeni de görmedim. 4s performansı veriyor kısaca. donanımı bir multimedya cihazına verilebileceğin en iyisi. iphone 4s galaxy s3'ten daha iyi performans veriyor ise ipod 5 de daha iyi performans verir.

neyse sonuç olarak ipod touch 5 öneririm. pek çok anlamda tamamlanmış bir multimedya cihazı. jailbreak ile de tadından yenmez. :)

Söylediklerinin bazılarına katılıyorum ipod touch 5 Çok hoşuma gidiyor zaten trye resmi olarak gelsin 3gs i satıp ipod touch 5 alıcam incelik ve tasarım mükemmel donanımda tatmin edici düzeyde. Hatta tweak kullanmıyorsanız jb gerekte kalmıyor zaten 25pp de birçok oyun uygulama var...

pRime.

pRime.

Üye
evet o olayı apple engellemediyse itunes gibi uygulama kurabiliriz. Ama ben ios'ta jailbreaksiz yapamayanlardanım.

MrExpert

MrExpert

Üye
evet o olayı apple engellemediyse itunes gibi uygulama kurabiliriz. Ama ben ios'ta jailbreaksiz yapamayanlardanım.

Apple nin hali hazırda çözüm yolu zaten var itunese bağlanıp eş zamnlama yaptığın anda yüklenen uygulamalar çalışmıyor Restore atmak geekiyor Ben eş zamnlamayı kapattım sorun çözüldü ancak bazıları eşzamnlamayı çok kullanıyor örneğin adam iphone nunu bağlıyor eşzamnlıyor ipad ı bağlayıp eş zamnlıyor haliyle 25pp den atılan uygulamalar ağa takılıyor bir nevi avlanmış oluyorsun. 25pp Aslında geçici çözüm Fazla ömrünün olduğunu sanmıyoru İnstallous un yokluğunu fısat bilip çıkarılmış bir sistem.

pRime.

pRime.

Üye

Apple nin hali hazırda çözüm yolu zaten var itunese bağlanıp eş zamnlama yaptığın anda yüklenen uygulamalar çalışmıyor Restore atmak geekiyor Ben eş zamnlamayı kapattım sorun çözüldü ancak bazıları eşzamnlamayı çok kullanıyor örneğin adam iphone nunu bağlıyor eşzamnlıyor ipad ı bağlayıp eş zamnlıyor haliyle 25pp den atılan uygulamalar ağa takılıyor bir nevi avlanmış oluyorsun. 25pp Aslında geçici çözüm Fazla ömrünün olduğunu sanmıyoru İnstallous un yokluğunu fısat bilip çıkarılmış bir sistem.

pp'nin cydia'da uygulaması var kuabilirsiniz.

ravenas

ravenas

Üye
Valla hocam sipariş vermişsin galiba ama telefon almak istiyorsan n8 düşünme bence hiç n8 fiyat nasıl bilmiyorum ama telefon diyorsan n8 hiç düşünme s3 mini derim o fiyata veya başka bi telefon.Ama ipod touch 5.nesil de çok süperdir bende 4.nesil var kendiminkini satıp 5 almayı düşünüyorum çok iyi çünkü.

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
bencede :D

WebStyle

WebStyle

Üye
İpod Touch cep telefonu görevi görmüyor. Eğlence amaçlı kullanacaksanız (oyun,uygulama vb..) İpod Touch tavsiye ederim. Telefon için N8 yerine en azından Galaxy Wonder alın derim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
al bence ipod touch viber var whatsapp var istersen bir alet var yaklaşk 50 tl o alet sayesinde ipoeu telefon hailne getirebiliyorsun sim kart takabiliyorsun :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
al bence ipod touch viber var whatsapp var istersen bir alet var yaklaşk 50 tl o alet sayesinde ipoeu telefon hailne getirebiliyorsun sim kart takabiliyorsun :oke:

Onu takınca cihaz neredeyse 2 kat daha kalın oluyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bencede ipod touch 5 iyi seçim yanındada dandik bi telefon al tamamdır

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
şipariş verdim ipod 5 yarın bende olucak hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
pRime.

pRime.

Üye
hayırlı olsun güzel cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt