Tüketici Haklarına Başvuru Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici Haklarına Başvuru Hakkında Yardım
Merhaba

Telefonum c601.Bundan 6 ay önce telefonumu garantiye gönderdim.telefonun usb yeri bozuktu.tamiri yapıldı fakat telefonun sim kartındaki pinlerden biri kırıktı.tekrar gonderdim garantinin bozuldugunu soylediler 25 tl ücret edeyerek aldım.fakat telefon hala bozuk.microfondan ses gitmiyor üstüne de telefon sürekli kilitleniyor.HERHANGİ BİR YERDE TELEFONU ACTIRMADIM.

simdi ne yapsam bilmiyorum.telefonumun resmi garanti süresi bitmedi bu durum da içime kurt düşürdü.elimde ilk gönderdiğim belge sonra geldiği gün geri gönderdiğim form ve garanti kapsamı oluncaya gelen form ve yatırdıgım ücreti gösteren belgeler mevcut.

istediğim para iadesi ve telefonumun tekrar garanti kapsamında sayılıp bu arızalarının giderilmesi

Tüketici haklarına basvurabilir miyim? basvursam nasıl sonuclanır? Ne zaman sonuca ulasır bilgelere ihtiyacım var

bayon

Üye
benim de sim kart pinleri kırıktı ücret talep etmeden yaptılar telefonu dün servisten aldım

kcr

Üye
Geçmiş olsun. En son arızalar için tekrar servise bir git. Eğer kullanıcı hatası ya da garanti kapsamı dışında derlerse hiç uğraşma. Bağlı bulunduğun ilçenin kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine elindeki belgelerle birlikte durumunu anlatarak başvur. Gerisini onlar hallederler.

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi

bayon

Üye
Siz ciddi misiniz ? Benim bu yüzden telefonum garanti dışı oldu! Nasıl oldu o iş?

2 tane kırılmıştı hatta üstün bakim yapmışlar yeni yazılım yüklemişler hiç bir ücret ödemeden aldım telefon c6-01

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi

2 tane kırılmıştı hatta üstün bakim yapmışlar yeni yazılım yüklemişler hiç bir ücret ödemeden aldım telefon c6-01

az önce kvk müşteri hizmetleri ile konustum.sim kartin yerindeki pinler okumuyordu ama arkadasımda garanti kapsamında yapılmıs dedim olmaz olmaz sey imei numarası verin bakalım neden yapılmıs dedi.rica etsem verebilir misiniz? özel mesajdan arayıp konusayım sizin orası neden yapıldı da benim telefonumda yapılmadı? gercekten magdur durumdayım

kcr

Üye
az önce kvk müşteri hizmetleri ile konustum.sim kartin yerindeki pinler okumuyordu ama arkadasımda garanti kapsamında yapılmıs dedim olmaz olmaz sey imei numarası verin bakalım neden yapılmıs dedi.rica etsem verebilir misiniz? özel mesajdan arayıp konusayım sizin orası neden yapıldı da benim telefonumda yapılmadı? gercekten magdur durumdayım

Durduk yere arkadaşa da masraf çıkarma şimdi :ehe

cellad27

Üye
kardeş geçmiş olsun bence işi öncelikle resmiyete dökmeden evel ilk tamiratı yapan istasyona gönder ve tüm hikayenide güzelce yaz

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
kardeş geçmiş olsun bence işi öncelikle resmiyete dökmeden evel ilk tamiratı yapan istasyona gönder ve tüm hikayenide güzelce yaz
yazdım adam kabul etmiyor ki inanmıyor adamlar

kcr

Üye
yazdım adam kabul etmiyor ki inanmıyor adamlar

Vakit kaybediyorsun. İşi resmiyete dökmenin zamanı gelmiş geçiyor bile. Sen olayı baştan sona anlatan bir dilekçe yazarsın. Cihazı aldığın günden beri arızaların başgösterdiğini, üretici firmanın teknik servisinin söz konusu arızalara sürekli kullanıcı hatası gerekçesiyle yanaşmadığını, cihaz garanti kapsamı dışındaymış gibi tamir için ücret talep ettiklerini, bu kadar peşpeşe gelen arızanın kullanıcı hatasından kaynaklanamayacağını, halihazırda mağdur olduğunu, tüketici hakları kapsamında mağduriyetinin hala devam ettiğini ve giderilmemesinin daha büyük maddi ve manevi mağduriyete yol açacağını vs. yaz. Başka türlü derdini anlatamazsın...

blackcemre

Üye
Başka servise gönder kvk hep ücretle yapıyor teleservice'ye gönder telefonunu sim kartı okumuyor diye.

- - - Eklendi - - -

Ben eskiden Nokia 5230'a 5235 yazılımı yüklemiştim tuş kilidi bide bozuktu gönderdim anakartı değiştirdiler hemde ücretsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...