Özel Mesajlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
    Konu Sahibi
Özel Mesajlar...
Arkadaşlar benim mesaj kutum dolmuş diyor. Mesajları nasıl silebilirim? Yardım lütfen.

zawerty

Üye
bende de aynı hata oluyor 2 mesaj saklama hakkı verilmiş herhalde. düzeltilmesi lazım

x-scarface

x-scarface

Üye
Mobildeysen masaüstü görünüme geçmen gerekiyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Değerli arkadaşlar, yeni üyelere ve üyeliği ilerleyen kullanıcılara rütbeleri ile eş zamanlı şekilde ilerleyen mesaj sayılarına göre mesaj saklama hakkı veriliyor !
Şuan yeni üyesiniz mesela 2 mesaj saklama hakkınız var sık sık mesaj kutunuzu temizlemeniz lazım!
rütbeniz arttıkça mesaj saklama kapasiteniz de artacaktır :tebessüm:

zawerty

Üye
öeeh saçmalık. iletişim kuramıyoruz ki bu şekilde. yeni üyelikten çıkmak için boş yere her konuya sağol, tşk falan mı yazalım? 2 değilde 10 falan olsa gelenleri silip o şekilde devam ederiz. 2 mesajla hiç bir halt yapılmıyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşlar, yeni üyelere ve üyeliği ilerleyen kullanıcılara rütbeleri ile eş zamanlı şekilde ilerleyen mesaj sayılarına göre mesaj saklama hakkı veriliyor !
Şuan yeni üyesiniz mesela 2 mesaj saklama hakkınız var sık sık mesaj kutunuzu temizlemeniz lazım!
rütbeniz arttıkça mesaj saklama kapasiteniz de artacaktır :tebessüm:

Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış :)

Saçma olan birşey yoktur, yeni sitemle beraber kademeli olarak rütbe ile aynı şekilde artıyor.
Konulara boş mesaj atmak yerine zamanla kayde değer yorumlar yaparak rütbe atlayabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/kademeli-ozel-mesaj-pm-saklama-kapasitesi-404668.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt