Evet biyerde varmis konu kod numarasindan kontrol ettim.yukluymus.baska telefon hakkinda bilmem gereken onemli seyler varmi? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Bu konuyu daha önce konuşmuştuk forumda.
Windows Phone sisteminde şu an için OTG desteği bulunmuyor.
İleride Microsoft güncelleme ile özelliği aktif hale getirirse o başka.
anlatamamışım arkadşım.benim bahsettiğim donanım desteği yok araştırdığım kadarıyla.tabii umarım asılsız çıkar.yoksa hüsran olurum ve oluruz 1500 tlye ve Nokia fanlığımıza.inşallh haklı çıkarsın.
bu arada bluetoot ismi ve msj uyarı ses ayarıda özgür değil.umarım dikkate alınıyordur.
artı navifirmde tonla güncelleme var 920ye,bizim kullandığımız ilk 10 sıralamalarında.buda asil Türk olmamızın dez avantajları.son yazılımı çakmaya cesaret edemiyorum. Türkçe yapamam geri diye.symbianla istediğim gibi oynuyordum ne güzel.
Sen merak etme arkadaşım donanım olarak Nokia'nın son yıllarda çıkardığı bütün telefonlarda OTG desteği var.
Ancak WP8 böyle bir özelliği kullanmaya imkan vermiyor.
Ayrıca OTG'ye gelene kadar çok daha acil eksiklikler var.
Eylül ayına kadar büyük kısmını gidereceklerdir.
620 için mobilden film izleme sitesi varmı
Bu konu sana yardımcı olur diye düşünüyorum.Arkadaslar mrb telefon için tavsiye edebiliceniz güzel uygulamar varmı
- - - Eklendi - - -
Birde bu avatar fotomu nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varmı
Lumia 620 kullanıcılarına ekleyebilirsiniz![]()

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle

Hayırlı olsun Ediz
Bende yazın veya daha sonra almayı düşünüyorum![]()

Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler Mesut
Tavsiye ederim gayet güzel bir seri ve platform olmuş.

ya bu büyük ve önemli güncellemelerde gelince lumialarımızın diyelimki 1.3ghz olan işlemci hızları güncellemeyle beraber artacakmı ?

aslında yalan söylememek gerekirse tek yavaş bulduğum telefon biraz yavaş açılıyor nokia yazısını beklemek her zaman bir ömür gibi geliyor bana
niye sistem yavaş mi geliyor size![]()

yo yavaş değilde daha hızlı olsa güzel olmazmıydı
- - - Eklendi - - -
aslında yalan söylememek gerekirse tek yavaş bulduğum telefon biraz yavaş açılıyor nokia yazısını beklemek her zaman bir ömür gibi geliyor bana![]()