Android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0
Yeni sızan bilgilere göre Android 5.0 "Key Lime Pie", Nisan ile Haziran 2013 ayları arasında yeni bir Nexus cebiyle beraber ortaya çıkabilir.
Google I/O geliştirici etkinliğinin Mayıs 2013'te yapılacak olduğunu düşündüğümüzde, aslında bubilgi çok da şaşırtıcı değil. Sızan belgeler, Android 5.0'ın yanında yılın üçüncü çeyreğinde iki yeni Snapdrapon cihazının çıkacağını, birinin ise ikinci çeyrekte satışa sunulacağını söylüyor.
Sızıntıyı gerçekten ilgi çekici bir hale getiren gelişme ise, Qualcomm'un Android 5 ve Nexus tarihlerini gösteren sızan yol haritasını yayınlayan web sitelerinin bunları kaldırmasının istenmesi. Şirketlerin yol haritaları sıkça internete sızabiliyor, ancak bu tür bir kaldırma talebiyle genellikle karşılaşmıyor. Bu durum, Qualcomm'un sızan planlarının gerçek olduğu anlamına gelebilir.

Doğruysa hayırli olsun demek düşer :) muhtemelen güncelleme almayacak cihazlara cwm ile atabiliriz :)

- - - Eklendi - - -

Alıntıdır

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sürekli yeni bir android sürümü çıkıyor. Daha kararlı ve stabil bir sistem çıkarsalarda o güzelim donanımlardan daha iyi verimler alabilsek. Haber için teşekkürler :)

PriZm

PriZm

Üye
:eller: S3'e de S1'e de yükleyecem :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :) epinter e güveniyorum bende :D 4.2.1 i yaptı 4.2.2 yide yapsa bu aralar :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen şahsen android 5.0lı nexuxu almayı düşünüyorum s4 diyodum ama amoled ekrandan vazgeçiceklerini felan söylemişler kızdım

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Androidi Anlamak Zor :P:

hasanistan

hasanistan

Üye
Vay Arkadaş android 4.2.2 den 5.0 a atlıyor umarım büyük ve yenilikçi bir işletim sistemi olur.

ahmetsuha525000

Üye
Daha ben 2.3de takılıyorum millet 5.0a güncelleyecek :P

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:D.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:eller: S3'e de S1'e de yükleyecem :ehe

Android işletim sisteminin merkezi olarak kabul edilen Linux Kerneli, son olarak Android 4.2.2 güncellemesinde 3.4 sürümüne kavuşmuştu. Google hem sistemdeki güvenlik açıklarını en aza indirgemek hem de işlemci ile yazılım optimizasyonunu en iyi şekilde sağlamak amacıyla Linux Kernel 3.8 sürümünün deneysel olarak çalışmalarına başladı.

Telefonlarda konumlandırılan hafıza seçeneklerinde veri akışına olanak sağlayan bellek kanallarının daha hızlı görev üstlenmesi ve sistemde harcanan RAM miktarının en aza indirgenmeye çalışıldığı bildirilirken; yeni kernel ile telefonlarda daha hızlı ve akıcı bir sistem bizlere sunulabilir.

Tegra ve Samsung işlemcilerde depolama kontrollerini destekleyen ve performans artışı sağlayan kodlar içerdiği bildirilen yeni kernel sürümü, mayıs ayında gerçekleşecek Google I/O konferansında Android 5.0 Key Lime Pie ile karşımıza çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
mqeen

mqeen

Üye
şu Androidin tek sorunu güncellemeleri en gec Türkiye ye vermesi aynı anda tum dünya ya dagitsa çok iyi olacak.

Bu arada Android 5.0 çok fena bişey olacak gibi :))

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ya yükseltme önemli değil makinadaki donanımı ne kadar kullanıyorsun o önemli yani ferrari yi kamyon şöforune teslime etmek gibi android sürümleri ha ilerledikçe hızlanıyor ama yetersiz

zaferozkan

zaferozkan

Üye
şu Androidin tek sorunu güncellemeleri en gec Türkiye ye vermesi aynı anda tum dünya ya dagitsa çok iyi olacak.

Bu arada Android 5.0 çok fena bişey olacak gibi :))

Nexus kullanirsan önce sen alirsin

MaxipmaN

Üye
yükseltsinler apple da senede rahat 1 sürüm yükseltiyor

yoyofurkan

Üye
bence androidin en büyük sorunu multitasking androidde meego multitaskingi olmalıydı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

mertekin34

mertekin34

Üye
Kernel 3.8 ile gelebilir ve tahminimce bu yaz çıkacak aynen.Ama Android şu sürüm kodlarında hata yapıyor.İos gibi 4.1, 4.2, 4.3 gitse ya.Her iki güncellemede bir kod atlıyor 4.0, 5.0 diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt