Video İzleyememe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
Video İzleyememe
Merhaba arkadaşlar. şu anda telefonumda IZS yüklü. flash player de yüklü. ancak youtube dan video izleyebildiğim halde başka sitelerde video izleyemiyorum. mesela lig tv ye girip golleri izleyemiyorum. web tarayıcısından olabilir belki diye Maxthon diye bir tarayıcı yükledim ama yine de olmadı. Çözümü nedir bu işin?

Ocean258

Ocean258

Üye
Sonradan kurulan flashplayerde böyle sorunlar olabiliyor farklı player uygulamalarını deneyin bence :)

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
mesela hangileri. ya da flash player uygulamasını direkt sistem dosyasının içine atsam çalışır mı acaba?

Ocean258

Ocean258

Üye
Android için vlc playeri deneyebilirsiniz yada MX Player de iyi lerden biridir. google play da bir sürü benzer uygulama var deneyin beğendiğinizi kullanın :)

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
MX Playeri işi çözer mi bilmiyorum ki. daha öncesinde de mx player vardı. ama yine internetten video izlemede sorun yaşıyordum.

Ocean258

Ocean258

Üye
mVideoPlayer deneyin optimus black için bakalım izleyemediğiniz video var mı net üzerinden

aliefe1907

Üye
flash playerı tekrar kurman gerekiyor... burdan indirebilirsin

alaStar

alaStar

Üye
115.12 sürüm flash playeri bulup indir tüm videoları izlersin :oke:

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
flash playerı tekrar kurman gerekiyor... burdan indirebilirsin

Kardeş zaten kurdum ama yine olmadı

- - - Eklendi - - -

mVideoPlayer deneyin optimus black için bakalım izleyemediğiniz video var mı net üzerinden

ilk fırsatta deneyeceğim inşaallah

- - - Eklendi - - -

115.12 sürüm flash playeri bulup indir tüm videoları izlersin :oke:

inşaallah ilk fırsatta ona da bakacağım :)

denizci35

denizci35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
denizci35 söylediği şekilde de yapabilirsin ayrıca merak ettim denedin mi player'i üstad :)

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
denizci35 söylediği şekilde de yapabilirsin ayrıca merak ettim denedin mi player'i üstad :)

yok kardeş daha deneyemedim. mobil internetimin limiti doldu. wifi de bulamadım. inşaallah yenilensin bakacağım :)

technoshark

technoshark

Üye
mx player işi çözer açmayacağı yok (: buradan indir bilgisayarına sonra at telefonuna :)

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
sistem dosyalarının içine atmadım flashı. normal kurdum. mx player yükledim tekrardan. şimdilik izleyebiliyorum. artık hangisi problemi çözdü bilmiyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
sistem dosyalarının içine atmadım flashı. normal kurdum. mx player yükledim tekrardan. şimdilik izleyebiliyorum. artık hangisi problemi çözdü bilmiyorum.

Sorun çözülsün hangisinin çözdüğü pek önemli değil :)

• Beğen
Tepkiler: Optimus White
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt