arkadaslar yarın note 2 alacağım allahın izniyle ..
ama almadan önce note2 kullanıcılarına sormak istediğim birkaç soru var.
1- dış hoparlör ses kalitesi nasıl
2- kamera kalitesi nasıl

evet z istediğim gibi çıkmadı :d kamerası ve ekranı güzel değil note 2 daha iyi o yönden ...
Z den vazmıgeçtin?![]()
birde hd ekrana sahip olan telefonlar hd olması yüzünden ilerde çıkacak oyunlarda kasma yapabilir denio bir neden bu note 2 almam için 
evet z istediğim gibi çıkmadı :d kamerası ve ekranı güzel değil note 2 daha iyi o yönden ...birde hd ekrana sahip olan telefonlar hd olması yüzünden ilerde çıkacak oyunlarda kasma yapabilir denio bir neden bu note 2 almam için
![]()

evet z istediğim gibi çıkmadı :d kamerası ve ekranı güzel değil note 2 daha iyi o yönden ...birde hd ekrana sahip olan telefonlar hd olması yüzünden ilerde çıkacak oyunlarda kasma yapabilir denio bir neden bu note 2 almam için
![]()
Note2 mis gibi telefon pişman olmazsın ama kasma yapacağını falan ben hiç sanmıyorum sonuçta oyunu da ona göre ayarlarlar.
Sen inceledin mi cihazı? (kamera ve ekran güzel değil istediğim gibi çıkmadı demişsin ya ondan soruyorum.)
+1
Hd ekranda oyunlar daha düşük fps verebiliyor. Nexus 4 ten pay bicin

inceleme videolarında ve youtube daki videolarda samsungun yada başka bi telefonun ekranı ile yan yana koyunca acayip fark var ekranda 1900 tl verip te ekranı öle olan telfon almam
Note2 mis gibi telefon pişman olmazsın ama kasma yapacağını falan ben hiç sanmıyorum sonuçta oyunu da ona göre ayarlarlar.
Sen inceledin mi cihazı? (kamera ve ekran güzel değil istediğim gibi çıkmadı demişsin ya ondan soruyorum.)
kamerası da güzel değil 13 mp ama benim xperia neo (8mp) gibi foto çekiyor...oyunlardaki kasmaya gelince bu bir gerçek bnde xperia z ye aşık olmuştum
ekran kötü olsada alcaktım ama hem ekran hem kamera hemde ilerideki oyunlarda kasma yapacak olması bayağı kötü bişi sonuçta ucuz cihaz almıyoruz 1900 lira
neden kascak oyunlarda onuda söyleyim sana daha çok pixel yoğunluğu olduğu için adreno 320 ekran gpu daha çok çalışcak ve bazı yüksek çöznürlüklü oyunlarda yetişemeyebilecek yüksek fps ye mesut çeviğin video incelemesinde batman da bile frame atalamsı yapıyor 
kamera ve ses performansını meak ediyorum...
gunduz kamera çekimleri cok guzel ama gece topraklanma oluyor yer yer. Note2 ekranida hd. Ama cok şükür ne bir uygulama ne oyun nede webde gram kasma yaşamadım. Ben bu lafı hep söylerim o bir canavar sağol kardeşim çok tatmin ettin..hayırlısıyla yarın alacağım telefonu ama bir türlü renkte karar kılamadım hangi renkleri var cihazın acaba ..sonradan başka renkler de geldi diye duydum ..Hoparlör sesi tatmin edici. Ama bende galaxy s wifi5 de var onun kadar ses cikarmadigini söyleyebilirim. Kulaklikla dinlersen ve iyi bi player kullanirsan kulak zarina zarar verebilirgunduz kamera çekimleri cok guzel ama gece topraklanma oluyor yer yer. Note2 ekranida hd. Ama cok şükür ne bir uygulama ne oyun nede webde gram kasma yaşamadım. Ben bu lafı hep söylerim o bir canavar
asla pişman etmez adamı. Ne şimdi ne de gekecekte. Forumda boyutun sıkıntı yarattığı söylenir hep kullandikca telefonun elinde kuculdugunu hissediyorsun. Şahsım olarak vitrinde gördüğümde yahu bu ne büyük bi telefon diyorum her gördüğümde ama kendi telefonumu elime aldığımda nedense hep küçük geliyor bana kendi telefonum. Neyse hayırlı olsun kardeşim guzel günlerde kullanirsin inşallah.
- - - Eklendi - - -
Ayrica topraklanma dediysem loş ışıkta kısmi olarak hissediyorsun. Onun haricinde normal ışıkta çekimler çok güzel.
5'in ses çıkışı s3 den de gucluymus yeni ogrendim![]()
Bu bilgi doğrudur.

Babam Note 2 aldı. Benim telefon ondan daha iyi fotoğraf çekiyor ve ses kalitesi daha iyi.
- - - Eklendi - - -
Ama daha fazla özellik istersen Note 2. Oyun, kamera ve müzik dersen iPhone 5

İphone 5in kamerasi sonyden zaten![]()