TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

Tyrann

Tyrann

Üye
teşekkürler

omer5809

Üye
teşekkürler

Rounted

Rounted

Üye
Teşekkürler.

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Teşekkürler Güzel Olmuş.

feyizu

Üye
Sevgili KayraBey kardeşim öncelikle emeklerin için teşekkürler,ellerin dert görmesin..Bu Launcher inceleyebildiğim kadarıyla oldukça başarılı ve en önemlisi de sürekli güncellenerek gelişiyor..ben de takipteyim ,hemen iki günde bir bakıyorum yeni bir haber var mı diye :) Eğer boş bir zamanına denk gelirse link sayfasına bir de detaylı bir kurulum anlatımı koysanız çok makbule geçecek..hani apk dan çalıştır ama hemen açma ..lucky patcheri çalıştır..filan filan..görebildiğim kadarıyla her 3-5 sayfada bir dost "nasıl kuracağız" sorusunu yöneltmiş..konuya hakim olanlar için çok basit olabilir ama bazı dostlar hem akıllı telefonlarda hem android'de yeni olabiliyor ve çok istemelerine rağmen uygulamaları kuramıyorlar.
Teşekkürler

systemprg

Üye
gerçekten teşekkür edeyorum ne next ne go ne shell en iyisi TSFFF

firat1231

firat1231

Üye
baglilik yapti 1 saatten beri ayar yapiyorum ama gorsel acidan cok cok iyi.. Tesekkurler

yehowa

Üye
indirme butonu yok

G305305

G305305

Üye
Google play de denetleme yapıyor mu? İndirdikten sonra lisans denetlemesin cevaplayabilirmisiniz? next te lisansa bakıyor ve kendiliğinden kaldırıyordu.

ka_za

ka_za

Üye
Google play de denetleme yapıyor mu? İndirdikten sonra lisans denetlemesin cevaplayabilirmisiniz? next te lisansa bakıyor ve kendiliğinden kaldırıyordu.

Bunu ben kullandım baya bir süre evet nextte o sorun varda bunda yok kullanabilirsin

PersonelAdam

PersonelAdam

Üye
indirme butonu yok mobildeyim

welat.

Üye
1.8 versiyonu ne zaman çıkacak acaba..

Takipçi Satın Al

Üst Alt