Size Bir Sorum Olacak ! Lütfen Yardım Edin !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
Size Bir Sorum Olacak ! Lütfen Yardım Edin !
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde bir HP Compaq markalı ve modeli 110-c olan yani elimde bir "HP Compaq Mini 110-c" modelli bir bilgisayarım var. Benim sormak istediğim ben bu bilgisayardan bıktım :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur ! Ben bu bilgisayarı genelde oyun oynamak için aldım. [İnanmayabilirsiniz ama Yaşım : "11"] Meğersem bu daha çok internete girmelikmiş :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım: . Ben bu yüzden bu bilgisayarı satıp ve üstüne kendi paramı ekleyip yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sorum ise acaba bu bilgisayar ne kadar eder ? Bilgisayarımın resmini aşağıda size yolluyorum.(Not 1 : Bilgisayar ile ilgili bilgiler için tıklayın.) (Not 2 : Bilgisayarım şu anda Win 7 işletim sistemi var fakat orjinal bir eklemesi olmayan bir format CD'si var. Yani eğer istediğim fiyat olursa ona göre format atıcam. ) (Not 3 : Benim özel CD okuyucum var. Markası Samsung. Modeli "Samsung SE-208" .)Eğer alan olur ise bilgisayarı ve CD okuyucuyu orjinal kutularında yolluyacağım.(Aynı Kutuda)

Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin !!!! :megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Mini PC'yi Nasil Oyun Oynamak Icin Aliyorsun .? Internet Icin Bile Bazen Az Onlaar .. Simdi Ne Yapmak Istedigini Ben Tam Anlayamadimm =]

Turan

Turan

Üye
yarı fiyatına sat

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bu yaşta oyun için leptop alcaksan hic alma

Goktug_61

Goktug_61

Üye
    Konu Sahibi
yarı fiyatına sat
500 TL ye aldım. Yani 250 TL ye mi satayım :( :(

- - - Eklendi - - -

Bro Mini PC'yi Nasil Oyun Oynamak Icin Aliyorsun .? Internet Icin Bile Bazen Az Onlaar .. Simdi Ne Yapmak Istedigini Ben Tam Anlayamadimm =]

Benim yapmak istediğim bunu satmak fakat ne kadara satabilirim ??

- - - Eklendi - - -

bu yaşta oyun için leptop alcaksan hic alma

Neden ? :)

- - - Eklendi - - -

Yinede Hepinize Teşekkürler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt