Nokia windows phone icin HERE maps'i yarın duyuruyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia windows phone icin HERE maps'i yarın duyuruyor

Evet beklenen oldu ve Nokia butun platformlara yaymak istedigi harita uyculamasini HERE'ı yarin yapacagi tanitimla windows phone cihazlar icin de duyuracak.

Bu arada gelen bilgiler arasında giriş seviye olacagı bilinen Lumia520'de HERE uygulaması calışmayacak. Çünkü arttırılmış gerceklik modu bulunan HERE gereksinimleri arasinda magnetometer bulunuyor ve malesef bu donanim lumia520'de yok.

katil_197

katil_197

Üye
Nokia maps varken Nokia here ne gerek var :D

PureFood

PureFood

Üye
Farkları nedir. Şu anki haritalar ile.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ali Kemal'in de dediği gibi Nokia Maps'in adı "HERE Maps" olarak değişecek.
Ayrıca sürpriz özellikler eklenecek sanırım. 3D olayına yeni bir boyut kazandırabilirler.
Yarın dananın kuyruğu kopacak...
Bekleyip görelim :eller:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler.Kafama takıldı biraz baktım ancak telefonla bağdaştıramadığım şeyler buldum.

Magnetometer ne işe yarıyor?

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi güzel haber

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Buradaki anlamı pusula donanımıymış ;)

Yani NL520'de pusula yok ondan desteklenmiyor.Sağa sola dönüldüğünü algılayamıyor o yüzden de arttırılmış gerçekliği sağlayamıyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:eller: bakalım üç boyutta neler değişecek.

yeminli06

yeminli06

Üye
Bence Nokia Haritalarda çok ileri dahada ilerliyor google vs. hikaye ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
3 boyutta çok güzel videolar izlemiştim bulursam ekleyeceğim.

Sokakları dönerken binanın arkasını göstermek için binayı şeffaf(ağ) hale getiriyor,metroyu göstermek için yerin altını gösteriyordu.

Çok etkilenmiştim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia harita servislerini daha iyi ve kullanişli hala getirmek icin gecenlerde bir haritalama firmasini satin almişti. Artik haritalarda cadde gorunumu de olabilir yakin zamanda. Hatta yarin duyurulucak surumde de olabilir.

ecel54

ecel54

Üye
geçen gün here.com'a baktığımda here maps here drive+ betanın uygulaması vardı linke tıklayınca nokia maps çıkıyordu. ayrıca diğer windows phonelar içinde here maps ve here drive beta vardı ama şimdi bulamadım :( . ayrıca bu here sadece wp 8 için gelecek galiba

- - - Eklendi - - -

Nokia harita servislerini daha iyi ve kullanişli hala getirmek icin gecenlerde bir haritalama firmasini satin almişti. Artik haritalarda cadde gorunumu de olabilir yakin zamanda. Hatta yarin duyurulucak surumde de olabilir.

here.com da bazı şehirlerin cadde görünümlerine bakabiliyorsun :D belki telefonada gelir :D

runoonur

runoonur

Üye
beyler bana göre yarın (Mobile World Congress) de nokia ya batacak yada yükselişine yeni bir boyut getirecek. Bunun sebebi ise windows'a bağlı. Eğer yarın bahsi geçen windows phone 8 apollo plus tanıtılır ve beklenileni karşılarsa o zaman nokia güzel bir atağa geçecektir. eğer aksi olurda sadece kalkıp 3 telefonu tanıtıp çekip giderler veya apollo plus denilen güncellemeye yenilik değilde hata düzeltmek için yayınlarlarsa bence windows phone 8 bitmiş hatta beraberinde nokia'yıda çöküşe götürecektir. Daha önceden android cihaz kullanan biri olarak google'yi bu konuda tebrik etmek isterim adamlar en basit güncellemede bile örneğin 2.3.2 den 2.3.4'e güncelleme yaparken bile yenilikçi bir çok özellik ile beraber getiriyordu. Bakalım windows phone 8 hali hazırda devam edecek mi yoksa yenilikçi olarak extra özellikler getirecek mi? en basitinden bir bildirim alanı veya canlı tile'ları daha çok geliştirmeleri gerekmektedir.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
beyler bana göre yarın (Mobile World Congress) de nokia ya batacak yada yükselişine yeni bir boyut getirecek. Bunun sebebi ise windows'a bağlı. Eğer yarın bahsi geçen windows phone 8 apollo plus tanıtılır ve beklenileni karşılarsa o zaman nokia güzel bir atağa geçecektir. eğer aksi olurda sadece kalkıp 3 telefonu tanıtıp çekip giderler veya apollo plus denilen güncellemeye yenilik değilde hata düzeltmek için yayınlarlarsa bence windows phone 8 bitmiş hatta beraberinde nokia'yıda çöküşe götürecektir. Daha önceden android cihaz kullanan biri olarak google'yi bu konuda tebrik etmek isterim adamlar en basit güncellemede bile örneğin 2.3.2 den 2.3.4'e güncelleme yaparken bile yenilikçi bir çok özellik ile beraber getiriyordu. Bakalım windows phone 8 hali hazırda devam edecek mi yoksa yenilikçi olarak extra özellikler getirecek mi? en basitinden bir bildirim alanı veya canlı tile'ları daha çok geliştirmeleri gerekmektedir.

Apollo plus' yenilik getirecektir. Bundan hiç şüphen olmasın. :) ve Apollo Plus ile kalmayacak zaten, WpBlue ile tam gelişip, rakiplerini yani Android'i kıskandıracaktır .)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar HERE Maps maalesef şu an için sadece Amerika, Kanada, Meksika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya'daki kullanıcılar için kullanılabilir durumda. Biz kullanamıyoruz :(

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Güncelleme geldi bana drive beta dan adı Here drive beta olmuş :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar HERE Maps maalesef şu an için sadece Amerika, Kanada, Meksika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya'daki kullanıcılar için kullanılabilir durumda. Biz kullanamıyoruz :(

Hadi ya bu üzücü.. Peki bölge ayarlarını değiştirip kullanamaz mıyız?

Güncelleme geldi bana drive beta dan adı Here drive beta olmuş :)

Ne zaman geldi? Yarın gelecek diye bekliyorduk .)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ben şuan güncelledim. Tam inceleme şansım yok. Akşama doğru ancak inceleyebilirim :)

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt