Hediye olarak ne alıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Hediye olarak ne alıyım ?
Arkadaşlar 13 yaşında erkek kardeşim var. Hediye alacağım lakin ne alacağım konusunda pek bir fikrim yok . Yardımcı olursanız sevinirim.

Legendary.

Legendary.

Üye
Güzel bi ayakkabı,
Sürükleyici bir kitap,
Aklıma geldikçe yazarım :hmmm

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
psp

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

The Time Lord

The Time Lord

Üye
ona kucuk surprizler yap :D

hediye alma git arkadaslariyla parti falan duzenle arkadaslarinin gozunde yukseltecek seyler yap

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

bu nedir ya :kop:

MrExpert

MrExpert

Üye
Kitap al kendini geliştirebileceği kitaplar...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
takım elbise alınabilir yada klasik hediye saat :)

catay95

catay95

Üye
Bir kutu yap icine bir tane daha matruska bebekleri gibi sonra icine jelibon bonibon ... Falan koy icinede guzel bir saat yada parfum olabilir :)

Mert

Mert

Üye
Oyuncak al. Hep isterdim ama söylemeye utanırdım annemler dalga geçecek diye :D

avcitalip

avcitalip

Üye
ona güzel bir su geçirmez casio saat alabilirsin,bütçeni belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
:D 13 yaşımdayken oyuncak helikopter almak isterdim bende

aynen bende helikopter isterdim,sonra sen helikopter aldın mı bilmiyorum ama ben 50 TL'ye bir tane almıştım onu uçurmak gerçek helikopteri uçurmaktan daha zor :evet: o yüzden boşverin :ehe

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

aynen bende helikopter isterdim,sonra sen helikopter aldın mı bilmiyorum ama ben 50 TL'ye bir tane almıştım onu uçurmak gerçek helikopteri uçurmaktan daha zor :evet: o yüzden boşverin :ehe

almıştım bùyüğünden 100 tl ye ama uçururken gökyùzünde kaybettim 2 dk sonra yerde buldum ve birdaha helikopterden nefret ettim :D (sakın helikopter hediye almayın!) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt