Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hediye olarak ne alıyım ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer
Üye
Konu Sahibi
Hediye olarak ne alıyım ?
Arkadaşlar 13 yaşında erkek kardeşim var. Hediye alacağım lakin ne alacağım konusunda pek bir fikrim yok . Yardımcı olursanız sevinirim.
Legendary.
Üye
Güzel bi ayakkabı,
Sürükleyici bir kitap,
Aklıma geldikçe yazarım
Haydar
Emekli Yönetici
psp
haydaravısyon
Üye
The Time Lord
Üye
ona kucuk surprizler yap
hediye alma git arkadaslariyla parti falan duzenle arkadaslarinin gozunde yukseltecek seyler yap
Haydar
Emekli Yönetici
bu nedir ya
MrExpert
Üye
Kitap al kendini geliştirebileceği kitaplar...
TheLastWarrior
Üye
takım elbise alınabilir yada klasik hediye saat
catay95
Üye
Bir kutu yap icine bir tane daha matruska bebekleri gibi sonra icine jelibon bonibon ... Falan koy icinede guzel bir saat yada parfum olabilir
Mert
Üye
Oyuncak al. Hep isterdim ama söylemeye utanırdım annemler dalga geçecek diye
avcitalip
Üye
ona güzel bir su geçirmez casio saat alabilirsin,bütçeni belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim...
aynen bende helikopter isterdim,sonra sen helikopter aldın mı bilmiyorum ama ben 50 TL'ye bir tane almıştım onu uçurmak gerçek helikopteri uçurmaktan daha zor o yüzden boşverin
aynen bende helikopter isterdim,sonra sen helikopter aldın mı bilmiyorum ama ben 50 TL'ye bir tane almıştım onu uçurmak gerçek helikopteri uçurmaktan daha zor o yüzden boşverin
almıştım bùyüğünden 100 tl ye ama uçururken gökyùzünde kaybettim 2 dk sonra yerde buldum ve birdaha helikopterden nefret ettim (sakın helikopter hediye almayın!)