Htc One X Plus root ve Unroot işlemleri ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Htc One X Plus root ve Unroot işlemleri ?
başlıkta belirttiğim gibi htc one x plus için root ve unroot işlemleri ve dosyalarını nerden bulabilirim kaç tane konu açtım android bölümüne htc bölümüne cep telefonları genel bölümüne ama saolsunlar yardımcı olan çıkmadı birde burda şansımı deniyorum bakalım bi hayır sever çıkacak mı
Teşekkürler

serif55

serif55

Üye

burada anlatımı güzelce açıklanmış kardeşim ingilizcem iyi olmadığı için anlatımını yapamıyorum ama bu konulara aşinalığın varsa yada belli başlı ingilizce kelimeleri anlayabiliyorsan çok kolaylıkla yapabilirsin

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi

burada anlatımı güzelce açıklanmış kardeşim ingilizcem iyi olmadığı için anlatımını yapamıyorum ama bu konulara aşinalığın varsa yada belli başlı ingilizce kelimeleri anlayabiliyorsan çok kolaylıkla yapabilirsin

çok teşekkürler ilginiz için fakat türkçe olsa idi daha güzel olurdu... google çeviri ile artık ne anlarsak :)

serif55

serif55

Üye
Rica ederim kardeşim aslında telefonun elimde olucak yaparımda işte uzaktan uzaktan anlayamıyorum anlatamıyorum :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
Benim telefonun işlemleri çok basit varya bi flashtool programı yetio root rom yükleme yedek alma fln alayını yapabiliyorum teşekkürler sony :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonun işlemleri çok basit varya bi flashtool programı yetio root rom yükleme yedek alma fln alayını yapabiliyorum teşekkürler sony :)

mm bizdede varmı acaba yani htc one x plus için ? :)

serif55

serif55

Üye
senin için böyle bi program buldum bi bak kardeşim takıldığın öğrenmek istediğin yer varsa sor ;)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
senin için böyle bi program buldum bi bak kardeşim takıldığın öğrenmek istediğin yer varsa sor ;)

teşekkürler hocam şimdilik root işini beklemeye aldım eğer karar verirsem rahatsız ederim :)

serif55

serif55

Üye
Ne demek kardeşim yardım etmek için buradayız zaten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt