Psi-Wheel Denemesi (İlk deneme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
Psi-Wheel Denemesi (İlk deneme)

İşte bu kadar beyler bayanlar :D Söze gerek yok sanırım :D :D :D :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Part 1' izledim ama denemek lazım :naughty: + :tşk: :tebessüm:

turankoyudur

turankoyudur

Üye
Pc ye geçince izlerim :tşk:

Türe

Türe

Üye
Nedir bu

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
Enerji ile cisimleri hareket ettirme. Telekinezi konusunun bir örneğidir, yani dokunmadan cisimlere etki etmek. Benim kullandığım cisim hafif ve iğne üzerinde olduğu için kolay etki edilebilirdir. Zaten videoda da ağzımı kapatma sebebim budur. Yapılışı ve nasil yapildigi hakkında bilgi istersen yardimci olabilirim ...

Türe

Türe

Üye
Konuda açıklamalar varsa link vermen yeterli benim icin

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi

bunu uygularsan bir de inanirsan çok rahat yaparsın :tebessüm:

Türe

Türe

Üye
:tşk:

Preloader

Preloader

Üye
Önemli olan elleri kullanmadan uzaktan yapmak ;) ben elleri kullznmadan yapıyorum ama psi whell`i bi türlü uçuramadım ;)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
Önemli olan elleri kullanmadan uzaktan yapmak ;) ben elleri kullanmadan yapıyorum ama psi whell`i bi türlü uçuramadım ;)
O kadar ilerleyemedin daha ilk deneme yani :D ne kadar uğraştın ellerini kullanmadan yapmak için ?

Preloader

Preloader

Üye
O kadar ilerleyemedin daha ilk deneme yani :D ne kadar uğraştın ellerini kullanmadan yapmak için ?

1 yıldır yapıyorum ayrıca telepati falan da yapıyorum.Bu günlerde de telekineziyle kitap sayfalarını çevirmeyi deniyorum daha bi sayfa bile çeviremedim :D ama kağıt havaya kalkıyor :)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi

1 yıldır yapıyorum ayrıca telepati falan da yapıyorum.Bu günlerde de telekineziyle kitap sayfalarını çevirmeyi deniyorum daha bi sayfa bile çeviremedim :D ama kağıt havaya kalkıyor :)

doğrusu benim gibi yeni başlayan için zor gözüküyor tek elle deniyorum 1-2 dk sonra dayanamıyorum dikkat gidiyor :( :D

Preloader

Preloader

Üye
doğrusu benim gibi yeni başlayan için zor gözüküyor tek elle deniyorum 1-2 dk sonra dayanamıyorum dikkat gidiyor :( :D

İlerleyince dikkate gerek kalmıyor :) inanıp inanmak size kalmış ama enerjiye şekil verebiliyorum örneğin enerjiyi top haline getirip yapışkan olduğunu hayal ediyorum böylece enerjiyi farklı biçimlerde kullanıyorum.Dediğim gibi Allah izin verdikten sonra herşey yapılabilir.İnanmak herşeyin başıdır.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi

İlerleyince dikkate gerek kalmıyor :) inanıp inanmak size kalmış ama enerjiye şekil verebiliyorum örneğin enerjiyi top haline getirip yapışkan olduğunu hayal ediyorum böylece enerjiyi farklı biçimlerde kullanıyorum.Dediğim gibi Allah izin verdikten sonra herşey yapılabilir.İnanmak herşeyin başıdır.

Biraz cok soru soruyorum kusura bakma :tebessüm: ama o topu nasıl hissediyor farkında oluyorsun?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:

Preloader

Preloader

Üye
Biraz cok soru soruyorum kusura bakma :tebessüm: ama o topu nasıl hissediyor farkında oluyorsun?

Doğrusu topun aurasını yani yaydığı enerjiyi görüyorum ama bu sana bağlı genelde enerjiyi hissederek imajine ediyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt