Part 1' izledim ama denemek lazım+
![]()
![]()
en kısa sürede dene cok güzel birşey 
Pc ye geçince izlerim![]()
düşüncelerini de yazarsan sevinirim 
- - - Eklendi - - -
en kısa sürede dene cok güzel birşey
- - - Eklendi - - -

O kadar ilerleyemedin daha ilk deneme yaniÖnemli olan elleri kullanmadan uzaktan yapmakben elleri kullanmadan yapıyorum ama psi whell`i bi türlü uçuramadım
![]()
ne kadar uğraştın ellerini kullanmadan yapmak için ?O kadar ilerleyemedin daha ilk deneme yanine kadar uğraştın ellerini kullanmadan yapmak için ?
ama kağıt havaya kalkıyor 
1 yıldır yapıyorum ayrıca telepati falan da yapıyorum.Bu günlerde de telekineziyle kitap sayfalarını çevirmeyi deniyorum daha bi sayfa bile çeviremedimama kağıt havaya kalkıyor
![]()

doğrusu benim gibi yeni başlayan için zor gözüküyor tek elle deniyorum 1-2 dk sonra dayanamıyorum dikkat gidiyor![]()
![]()
inanıp inanmak size kalmış ama enerjiye şekil verebiliyorum örneğin enerjiyi top haline getirip yapışkan olduğunu hayal ediyorum böylece enerjiyi farklı biçimlerde kullanıyorum.Dediğim gibi Allah izin verdikten sonra herşey yapılabilir.İnanmak herşeyin başıdır.
İlerleyince dikkate gerek kalmıyorinanıp inanmak size kalmış ama enerjiye şekil verebiliyorum örneğin enerjiyi top haline getirip yapışkan olduğunu hayal ediyorum böylece enerjiyi farklı biçimlerde kullanıyorum.Dediğim gibi Allah izin verdikten sonra herşey yapılabilir.İnanmak herşeyin başıdır.
ama o topu nasıl hissediyor farkında oluyorsun?Biraz cok soru soruyorum kusura bakmaama o topu nasıl hissediyor farkında oluyorsun?