telefon micro sd kartı tanımıyor

Sponsorlu Bağlantılar

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
telefon micro sd kartı tanımıyor
Merhabalar. Bir müddetten beri forumu takip ediyorum. Yararlandığım pek çok konu oldu. Bunun için teşekkür ederim. Bu benim ilk mesajım. HTC win.phone 8 s aldım. Hafızada çok az yer vardı. Onun için lexar class 10 16 gb.lık micro sd kart alarak telefona taktım. Tanımadı. Bilgisayara takarak biçimlendirme (yavaş) yaptım. Tekrar telefona taktım. Tanımadı. Bu işlemi pek çok defa yaptım. Olmadı. Bunun üzerine sandisk'in class 10 16 gb.lık kartını aldım. Aynı işlemler ve sonuç yine başarısız. Her iki kartta Nokia c6 o1 telefonumda mükemmel çalışıyor. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler. Herkese keyifli forumlar diliyorum.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Merhabalar. Bir müddetten beri forumu takip ediyorum. Yararlandığım pek çok konu oldu. Bunun için teşekkür ederim. Bu benim ilk mesajım. HTC win.phone 8 s aldım. Hafızada çok az yer vardı. Onun için lexar class 10 16 gb.lık micro sd kart alarak telefona taktım. Tanımadı. Bilgisayara takarak biçimlendirme (yavaş) yaptım. Tekrar telefona taktım. Tanımadı. Bu işlemi pek çok defa yaptım. Olmadı. Bunun üzerine sandisk'in class 10 16 gb.lık kartını aldım. Aynı işlemler ve sonuç yine başarısız. Her iki kartta Nokia c6 o1 telefonumda mükemmel çalışıyor. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler. Herkese keyifli forumlar diliyorum.

class 10la uyumlu degildir. Ufak bi araştırma yap kaçlık class destekliyomus.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Desteklememe gibi bir sorun olacağını sanmıyorum. HTC'yi arayıp sormanızda fayda var.

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
Htc destek merkezine mail attım.İlgileneceklerini söylediler.Bir iki gün daha bekleyeceğim.Cevap gelmezse telefonu satacağım.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence büyük bir hata yaparsınız. Bu sorunu bir şekilde çözeriz ama cihazı satmak sizi zarara sokar.

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
Bu sabah htc destek ile telefon görüşmesi yaptım. Bana wp 8s in desteklediği sd kartları bildirdi. Daha denemedim. Arkadaşlara yararı olacağını düşünerek bilgileri aktarıyorum. Samsung class 2 tipi 8-16 GB./Sandisk class 4 tipi 8-16 GB. Destek için ücretsiz telefon numarası ise 00800-142-051-118. Sd kartı alıp denedikten sonra sonuçları sizlerle paylaşacağım. Herkese keyifli forumlar dilerim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, sizede iyi forumlar.Bekliyoruz :)

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
Bana destek merkezinin isim ve niteliklerini verdiği sd kartları da telefon tanımadı.Sonunda telefonu kurcalarken " telefonu sıfırla " diye bir alt menü buldum."Tamamm" diyerek işlemi başlattım. Ondan sonra telefon füm sd kartları tanıdı. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım bundan sonra. Cevvabım geç geldiği için özür dilerim.Hepinize keyifli forumlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Çözümü yazmanız iyi olmuş, sizede iyi forumlar :)

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt