internet kotanız hemen bitmeyecek 8 katı fazla kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
evet ben bilmeyen arkadaslar varsa yararlansın diye konu açtım.
Opera mini video nun akıs hızını 60kilo bit e düşürüyor buda 96kilobit hızla sınırsız paketlerle net ve takılmadan youtube den video online olarak izleme imkanı sunuyor

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
nasıl yane detaylı anlatırmısın teşekürler

kurd-0

Üye
usta senin yaş gerçekten 33 mü? çok merak ettim

omr bşr

Üye
Sen insanlarla kafamı buluyon :ban: opera mini youtubeden video açmaz real playere yönlendirir yani bişey farketmez. İndirmede dosya boyutu neyse o kadar internet harcar yine farketmez. Sadece, sıkıştırma yaptığı için gezintide daha az kota harcar.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Sen insanlarla kafamı buluyon :ban: opera mini youtubeden video açmaz real playere yönlendirir yani bişey farketmez. İndirmede dosya boyutu neyse o kadar internet harcar yine farketmez. Sadece, sıkıştırma yaptığı için gezintide daha az kota harcar.

Ömer kardes sen opera mini ile youtubeye gir bir video izlerken seçeneklerlerden video nun bilgilerine bir bak bit hızı 60kbit e düşürüyor .
Dene eğer 5800xm le haftalık cepnet telefonun kendi tarayıcısından youtube den bir video izle birde opera mini den izle aradaki farkı gör.
1 hız 50mb dan sonra 64kbit e düstüğü için video görünü kalitesi kötü olur video nun akıs hızı 80kbit olduğu için internet hızı yetersiz olur ve donma ve ara bekleme olur.
2 opera mini video nun akıs hızını 80kbit den 60kbit düşürdüğü icin 64kbit hız yeterli olur ve sorunsuz izlersin
3 opera mini telefonun acmadiğı siteleri acarak video izleme imkanı sağlıyor 5800xm youtube dısında hicbir siteden online video acmıyor kendi tarayıcısı
Ama opera mini ile girince acıyor sana siteleri pm atacam opera mini ile gir

- - - Eklendi - - -

Ömer kardes opera minini ile youtube ye gir bir bir video izle ve video nunu bit hızına bak 60kbit görecen 5800xm youtube disında baska sitelerden video izlenmez online olarak(indirmeden) ama opera mini ile gir sana pm atacam sitelere opera mini ile gir ve gör

omr bşr

Üye

Ömer kardes sen opera mini ile youtubeye gir bir video izlerken seçeneklerlerden video nun bilgilerine bir bak bit hızı 60kbit e düşürüyor .
Dene eğer 5800xm le haftalık cepnet telefonun kendi tarayıcısından youtube den bir video izle birde opera mini den izle aradaki farkı gör.
1 hız 50mb dan sonra 64kbit e düstüğü için video görünü kalitesi kötü olur video nun akıs hızı 80kbit olduğu için internet hızı yetersiz olur ve donma ve ara bekleme olur.
2 opera mini video nun akıs hızını 80kbit den 60kbit düşürdüğü icin 64kbit hız yeterli olur ve sorunsuz izlersin
3 opera mini telefonun acmadiğı siteleri acarak video izleme imkanı sağlıyor 5800xm youtube dısında hicbir siteden online video acmıyor kendi tarayıcısı
Ama opera mini ile girince acıyor sana siteleri pm atacam opera mini ile gir

- - - Eklendi - - -

Ömer kardes opera minini ile youtube ye gir bir bir video izle ve video nunu bit hızına bak 60kbit görecen 5800xm youtube disında baska sitelerden video izlenmez online olarak(indirmeden) ama opera mini ile gir sana pm atacam sitelere opera mini ile gir ve gör

Pm ni cevapladım.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
youtube den bir video izleyin telefonun kendi tarayıcısından aynı video yu opera mini ile youtube den izleyin farkı görün
Opera mini 60 dk 26mb
Tlf kendi tarayıcısi 48mb falan

bayon

Üye
evet biliyorum bunu youtube a operadan girince ve bi video açtığım da feci derecede kalitesi düşük geliyo arkadaş bunu demek istemiş ki doğruda

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
internet hızı düşük olanlar için süper

Üst Alt