internet kotanız hemen bitmeyecek 8 katı fazla kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
internet kotanız hemen bitmeyecek 8 katı fazla kullanın
opera mini kotanızı 8 kat artıracak 80mb kullanımı .10mb opera dan girersen orjinal 80mb 10mb tını harcar cepten kendi tarayıcısı 80mb harcarken opera 10mb mesela 100mb aldınız 800mb gibi olacak youtubeden film izle opera ile 6 film izlersin 100mb la operasız 1 film yarıda kota biter opara mini kullanın tasaruf edin

• Beğen
Tepkiler: seckinkoybasi

sevdimki

Üye
olmaz. film izlerken dosya indirirken birşey farketmez. Fark sadece sayfalarda gezinirken. Alemin çakali seni :)

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
youtube ye gir bir film izle birde opera mini ile aynı filmi izle eğer opera mini tasaruf yapmazsa ben çakalım yaparsa tesekürünü beklerim telefonun kendi tarayıcısıya girince video ların akıs hızı neyse ona göre kb harcar genenelde 80kilobit 90kilobit olur opera mini bunu 60kilo bit e düşürür 10 dakikalık video izle 6750kb harcar opera ile4500kb harcar dene bak yorum yaz

- - - Eklendi - - -

youtube ye gir bir film izle birde opera mini ile aynı filmi izle eğer opera mini tasaruf yapmazsa ben çakalım yaparsa tesekürünü beklerim telefonun kendi tarayıcısıya girince video ların akıs hızı neyse ona göre kb harcar genenelde 80kilobit 90kilobit olur opera mini bunu 60kilo bit e düşürür 10 dakikalık video izle 6750kb harcar opera ile4500kb harcar dene bak yorum yaz

Opera mini yüzde 33 daha az kb harcar

- - - Eklendi - - -

sevdimki ne oldu kim haklı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Opera mini yüzde 33 daha az kb harcar

- - - Eklendi - - -

sevdimki ne oldu kim haklı

Cevap ver

- - - Eklendi - - -

opera mini süper devam

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
opera mini ile hızınız düssede youtube den donmadan video izleyecek siniz opera mini ile google ye youtube yazın youtube ye girin arama motoru var ordan istediğiniz video yu arattırın izleyin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kalite Çok Kötü Be Usta :(

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
3g ile güzell

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kullanın pervans sı görün bana teşekür edecek siniz

asigsasi

asigsasi

Üye
açtığın konular birbiriyle bağlantılı ve hep aynı tarz konuların hepsini bi konuda toplayıp da bi konu açsaydın derli toplu olurdu

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
açtığın konular birbiriyle bağlantılı ve hep aynı tarz konuların hepsini bi konuda toplayıp da bi konu açsaydın derli toplu olurdu

Hepsini bir konuda açsaydım kafaları karısırdı

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kardeslerim,arkadaslarım deneyin,ama sizin daha iyi symbian için bildiğiniz veri sıkıstırıcı uygulama varsa paylasın TEŞEKÜRLER

asigsasi

asigsasi

Üye
sen böyle konular açtıkça türkcell ileriye yönelik kampanyalarını geliştirmez 5_6 konu açmışsın bence hiç uygun degil

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
sen böyle konular açtıkça türkcell ileriye yönelik kampanyalarını geliştirmez 5_6 konu açmışsın bence hiç uygun degil

Merhaba kardes uygun değil demissin neden uygun değil.
Opera mini nin reklamını vodafone bile yaptı live.vodafone.com.tr sitesin de uygulaması hala var turkcell neden operaya karsı olsun .opera mini,opera mobile,vb veri sıkıstırı uygulamalar operatörün isine gelir veri kullanımını azaltır ve baz istasyonları rahatlar .
Lütfen kardesim neden uygun olmadığını açıklarmısın.

asigsasi

asigsasi

Üye
öyle konular açıyorsun ki sanki turkcell in hız kısıtın dan memnun olmuş bir tavır sergiliyor sun.
ileride turkcell hız limiti ni artırmaya kalksa buradaki konuları görüp ne de olsa memnun lar der tamam da bu tür konular açarken her yönü ile düşünmek gerek...

- - - Eklendi - - -

hani 2,3 konu açsan göze batmaz 8,9 konu açmış sın te baya dikkat çekiyor

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
öyle konular açıyorsun ki sanki turkcell in hız kısıtın dan memnun olmuş bir tavır sergiliyor sun.
ileride turkcell hız limiti ni artırmaya kalksa buradaki konuları görüp ne de olsa memnun lar der tamam da bu tür konular açarken her yönü ile düşünmek gerek...

- - - Eklendi - - -

hani 2,3 konu açsan göze batmaz 8,9 konu açmış sın te baya dikkat çekiyor

Ben 96kilobit hızla neler yapılabilir ve nasıl verimli kullanılır diye kendi çözümlerimi paylastım 96kilobit hız oldukça az bir Turkcell e istese 256kilobit hız verir ve hicte etkilenmez.zamanın da facebook la asımsız paket alanlar bug olmus hız limiti kalkmıs milyonlarca kisi kullandı kaliteside düsmedi hızıda .
Ozaman sen bir hız konusunda konu aç herkes yorum yapsın email le turkcele gönder

- - - Eklendi - - -

Ben 96kilobit hızla neler yapılabilir ve nasıl verimli kullanılır diye kendi çözümlerimi paylastım 96kilobit hız oldukça az bir Turkcell e istese 256kilobit hız verir ve hicte etkilenmez.zamanın da facebook la asımsız paket alanlar bug olmus hız limiti kalkmıs milyonlarca kisi kullandı kaliteside düsmedi hızıda .
Ozaman sen bir hız konusunda konu aç herkes yorum yapsın email le turkcele gönder

Kardes teşekürler

asigsasi

asigsasi

Üye
ben yemin ederim ki bu hız konusunda 3 kez mail attım beni aradılar lafı dolandırıp kibarca kampanya dışına çıkamayız dediler

- - - Eklendi - - -

burda yazılanları turkcell görse hallerinden memnun lar gibi anlar benim demek istediğim bu sakın yanlış anlama

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler kardeş

omr bşr

Üye
opera miniden nasıl film izliyorsun? Flash desteği yok, html5 desteği yok nasıl oluyorda açıyorsun?

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
opera miniden nasıl film izliyorsun? Flash desteği yok, html5 desteği yok nasıl oluyorda açıyorsun?

Sana kardesim opera mini den nasıl youtube den video izledimi katıtlayacam bende 5800xm var ,opera mini ile yotube ye girerken video sunu çekim buraya koyacam .

benighted

benighted

Üye

Sana kardesim opera mini den nasıl youtube den video izledimi katıtlayacam bende 5800xm var ,opera mini ile yotube ye girerken video sunu çekim buraya koyacam .

arkadaş izleyemezsin dememişki zaten hemen neden kendini kanıtlama gibi bir davranış gösterdin belliki o nasıl olduğunu biliyor sen de yol gösterseydin keşke.şahsen ben de youtube dan izliyorum ama operamini ile hiç film izlemedim ve bilmiyorum nasıl olduğunu.

semihguney

semihguney

Üye
opera miniden video izlenmez ,opera miniden youtube girince realplayer'dan izlenir arkadaş ondan bahsetmis . Yani sadece nokia'lardaki olay. Opera'yla daha az kb gideceğini zaten biliyordur herkes :zzz:

Üst Alt