Symbian Belle [Refresh & Fp2 Mod Paketi] [18.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

poyo34

Üye
saolasın hakanım allah razı olsun seni başımızdan eksik etmesin

transpesser

Üye
:tşk:

barak1071

barak1071

Üye
ya klavyeyi değiştirdim ama orjinale dönmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acillll :(

barak1071

barak1071

Üye
:islik anlamadım ( tel orjinal ayara dönsem olurmu ?

- - - Eklendi - - -

:islik acemiyim ben direk e deki apps dosyalarının içine attım bunları değişti klavye ama orjinali daha iyidi :( şimdi eskisine dönemiyorum biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:islik anlamadım ( tel orjinal ayara dönsem olurmu ?

- - - Eklendi - - -

:islik acemiyim ben direk e deki apps dosyalarının içine attım bunları değişti klavye ama orjinali daha iyidi :( şimdi eskisine dönemiyorum biraz detaylı anlatabilirmisiniz acaba :(

attıklarını e den sil telefonu kapat aç döner

eyupkaraman

Üye
tşkrler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mod paketim güncellenmiştir...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Geçersiz dosya ve ya silinen dosya diyo linke tıkladığımda bi kontrol eder misiniz

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Kardeş teşekkürler ellerine sağlık ALLAH Razı Olsun inşallah

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bu kabuk tema varya onu uygulayınca başka tema kullanabiliyo muyuz? bi kere uygulamıştım cfw yaparken sonra başka tema yüklediğimde o temayı açmıyodu tema bozuk diyodu yine aynı hatayı verir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu kabuk tema varya onu uygulayınca başka tema kullanabiliyo muyuz? bi kere uygulamıştım cfw yaparken sonra başka tema yüklediğimde o temayı açmıyodu tema bozuk diyodu yine aynı hatayı verir mi?
ana iconların yerine geçerler. tabikide başka temalar kullanabiliyorsun.. evolsda kullanmıştım ben ve hiç bir sorun yaratmamıştı...

Üst Alt