Yarın sabah ameliyata gireceğim, ne gibi hazırlık yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yarın sabah ameliyata gireceğim, ne gibi hazırlık yapabilirim?
Ameliyat öncesi neler yapılabilir? İlk ameliyatım olacak. (burun estetik ve et aldırma)

Korkulacak bir durum söz konusu mu? içimde korku olmalı mı?

Normalde 29 mart'a idi günüm fakat bir ameliyat iptal olmuş ve doktorum arayıp yarın ameliyata çağırdı.

Bir kaç bilgi verirseniz rahatlar ve sevinirim. :)

yeauw

yeauw

Üye
korkulacak bişey olacağını sanmıyorum
bende burun damarları çatlak oyüzden gideceğim ama fırsat yok :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
korkulacak bişey olacağını sanmıyorum
bende burun damarları çatlak oyüzden gideceğim ama fırsat yok :D

Bende başlarda öyle diyordum; amaan ne korkacağım felan diye. Fakat ameliyata sadece saatler kala hiçte öyle olmuyormuş. :D

.Murat.

.Murat.

Üye
korkulacak hiç bir şey yok kardeşim rahat olmalısın
herhangi bir hazırlığada gerek yok tabi hastanede yatacaksan şahsi eşyaların dışında
sana tavsiyem sadece sakin ol ameliyatahanenin havası insanı telaşlandırıyor

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
korkulacak hiç bir şey yok kardeşim rahat olmalısın
herhangi bir hazırlığada gerek yok tabi hastanede yatacaksan şahsi eşyaların dışında
sana tavsiyem sadece sakin ol ameliyatahanenin havası insanı telaşlandırıyor

Narkozu yedikden sonra sıkıntı yokta, norakozu yiyene kadar ömrümden 5 yıl gidecek. :D Normalde çok tuhaf olurum ameliyat kelimesini duydugumda bile. :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Şimdiden geçmiş olsun, Amaliyat sırasında hapşurmamaya dikkat et :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Alkol kullanmazsın zaten de sigara kullanıyorsan 12 den sonra içme.
Onun haricinde ameliyat bölgen vücutta bi yerde olmadığı için pek bişey yok Allah kolaylık versin ameliyat sonrası çok zorlanacaksın şimdiden geçmiş olsun.

• Beğen

cena4747

Üye
Öncelikle ALLAH seninle olsun kardeşim bende haziranda tümör ameliyatı olmuştum sağ bacağımdan.Şimdi diyeceksiniz tümörle ne ilgisi var bu konunun.Aslında konu tümör değil tabiki.Anestezidende korkmana gerek yok.Sadece garip rüyalar gösteren tadı azıcık nane gibi birşeydir.Max 30-120 dk araları arasında tesiri kalmıyor.Hadi Eyvallah.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiden geçmiş olsun, Amaliyat sırasında hapşurmamaya dikkat et :)

Korktuğum en büyük konulardan biridir bu. Çok sık hapşuran bir kişiliğim ben. Bir tek bu tedirgin ediyor beni ameliyat sonrasında..

- - - Eklendi - - -

Alkol kullanmazsın zaten de sigara kullanıyorsan 12 den sonra içme.
Onun haricinde ameliyat bölgen vücutta bi yerde olmadığı için pek bişey yok Allah kolaylık versin ameliyat sonrası çok zorlanacaksın şimdiden geçmiş olsun.

Alkol ve Sigaram yok. Zorlanacağımı doktorumda söyledi.. Yapacağım bir şey yok sanırım şu saatten sonra.. o ameliyata gidilecek. :/

- - - Eklendi - - -

Öncelikle ALLAH seninle olsun kardeşim bende haziranda tümör ameliyatı olmuştum sağ bacağımdan.Şimdi diyeceksiniz tümörle ne ilgisi var bu konunun.Aslında konu tümör değil tabiki.Anestezidende korkmana gerek yok.Sadece garip rüyalar gösteren tadı azıcık nane gibi birşeydir.Max 30-120 dk araları arasında tesiri kalmıyor.Hadi Eyvallah.

Sagolasın kardesim yorumun için. Sanada çok geçmiş olsun. ilk ameliyat deneyimim olacak bu. bakalım narkozuda tadıcaz. ^^

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sabah yapıyorlar akşam yada ertesi gün çıkıyorsun arkadaşım öyle oldu ve Kemiği kırdıkları için iki gözü morardi :) 2 hafta rapor aldı yani yatiş.

Internette videolar mevcut ama izlemeni tavsiye etmem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bu arada şimdiden geçmiş olsun :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
sabah yapıyorlar akşam yada ertesi gün çıkıyorsun arkadaşım öyle oldu ve Kemiği kırdıkları için iki gözü morardi :) 2 hafta rapor aldı yani yatiş.

Internette videolar mevcut ama izlemeni tavsiye etmem

evet benimde kemik kıracaklar. yani moraracağını belirtti doktorum. internette videoları 2-3 ay evvel izlemiştim. :hih:

- - - Eklendi - - -

Bu arada şimdiden geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim. :)

bayon

Üye
çok geçmiş olsun haberdar et en kısa süre de bizi :)

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
geçmiş olsun arkadaşım

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben ameliyat oldum ama estetik değildi benimki :D
Apandisit ameliyatıydı, hiç hazırlık yapmadım bi anda oldu. 1 hafta kaldım, güzel günlerdi :D
Mümkünse video kaydı iste, izlersin

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
çok geçmiş olsun haberdar et en kısa süre de bizi :)

Teşekkürler Onur, ameliyattan çıkınca internete girdiğimde ilk işim bu olucak. :)

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun arkadaşım

Çok teşekkür ederim. :)

- - - Eklendi - - -

Ben ameliyat oldum ama estetik değildi benimki :D
Apandisit ameliyatıydı, hiç hazırlık yapmadım bi anda oldu. 1 hafta kaldım, güzel günlerdi :D
Mümkünse video kaydı iste, izlersin

Sana da geçmiş olsun çokca. Mümkündür video kaydı ama ben istemem. -.-

esmeerr

esmeerr

Üye
En onemli konu anestesi tansiyon seker vb. Bir rahatsizlik varsa doktora belirtmelisin anesteside narkozu fazla verirlerse uyanmama riskin var o yuzden anestezi isini iyi bir uzman yapmali lokal olsa daha iyi ama burunda olurmu bilemem

man20

man20

Üye
ayy ameliyat dedinde kendi diz ameliyatım aklıma geldi. 2.5 sene önce olmuştum. Dikkat et de sabah kalktığında su içme yoksa ameliyat iptal olur! Sana şöyle söliyim ameliyatta, hayatımda bu kadar güzel uyuduğumu hatırlamıyorum. Ameliyat bittikten sonra uyandığımda çok rahattım enerjiktim kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim :D tansiyonumu filan ölçtüler doktor şaşırarak hmm çok iyi dedi. Bende nie şaşırdınız die sormadım hiç :/

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ameliyattan ciktim dun aksam suan hastanedeyim taburcu olacagim birazdan. Ameliyat 5 saat surmus...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt