5800 dan sonra nokia 603 cfw yapacağım bir kaç sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
5800 dan sonra nokia 603 cfw yapacağım bir kaç sorum olacak
arkadaşlar 5800 telefona cfw yapıyordum şimdi 603 aldım bunada cfw yapacağım rofs2 rofs3 core ve uda 5800 a c6 porta yaparken sadece rofs2 ile düzenlemeler yapıyorduk 603 fp2 için rof2 ve rofs3 için açmak gereken bir kilit varmı core ile işimiz varmı corede ne yapılıyor corede kilit var biliyorum sadece rofs2 deki kaldırmak istediğimiz uygulamaları silip aynısını uda nın içindede silip rofs2 yi modlasam yeterli olurmu ? birde navfirmden indirdim onu düzenleyeceğim yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
603 için cfw'ler vardı yapan arkadaşlara sor istersen bizim takozlardan farklı olabilir :)

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
genel olarak soruyorum inşallah yardımcı olan çıkar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
cooker ile kiliti kır rofs2yi genişlet orda birleştir tüm dosyaları büyük ihtimal sorun olmaz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
her fwde olduğuna göre ondada vardır core'yi cooker ile açınca görürsün zatan 2B ise kilit vardır 2C yap tamamdr :oke:

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yeniden heveslendim yapayım diyorum core kilidini kırıp coreye bişey yapacağızmı yoksa kilidi kırıp bırakıyormuyuz onu anlamadım rof3 çe ne yapacağız sadece rofs 2 yimi düzenleyeceğiz uda ya ne yapmak gerekli istemediğimiz uygulamalaı nereden sileceğiz sadece rofs 2 denmi başka bir yerden silmek gereklimi? S^3 belle modları fp2 de geçerlimi şu an navfirmden fp2 dosyaları indiriyorum bunları öğrenmeliyim yoksa nasıl yapabilirimki hakan bu konuyu görse yardımını esirgemez ama görmüyor işte yardım bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
mod arşivimi indir hangi mod nereye atılıyor içinde yazdım...ofw de parça parçadır uygulamalar... Kimisi corede kimisi rofs2 dedir... Birde uda vardır. Uygulamaları silmen içinde nfe ile hem coreyi aç hemde rofs2 yi.. Daha sonra clenaerla ilk önce coreyi gösterip silceklerini sil daha sonra rofs2 gösterip sildiklerinin aynılarını sil... Udadaki uygulamarı silmen içinde uda apps cleaner ı kullan

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
ben senin evolsu kullanıyorum bi şikayetim yok allah senden razı olsun ama kendi cfw mi yapmak istiyorum senin evols ofw mi s^3 lerde ofw cfw diye bişey varmı varsa cfw portu nasıl bulacağım birde rofs3 var ona bişey yapacakmıyız yoksa sadece rofs2 yi düzenlemek yeterlimi çünki modlarda hep rofs2 yazıyor rofs 3 yok

haqanguven

haqanguven

Üye
ben senin evolsu kullanıyorum bi şikayetim yok allah senden razı olsun ama kendi cfw mi yapmak istiyorum senin evols ofw mi s^3 lerde ofw cfw diye bişey varmı varsa cfw portu nasıl bulacağım birde rofs3 var ona bişey yapacakmıyız yoksa sadece rofs2 yi düzenlemek yeterlimi çünki modlarda hep rofs2 yazıyor rofs 3 yok
ofw hiç modlanmamış olan. cfw modlanmış olandır... rofs3 e pek mod yok ama rofs2 atacaklarını oraya atsan da çalışır...

poyo34

Üye
    Konu Sahibi
anladım hakan ozaman rofs3 çü hiç ellemiyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt