pc suite i telefona yüklemek????

Sponsorlu Bağlantılar

onthere05

Üye
    Konu Sahibi
pc suite i telefona yüklemek????
pc suite i nasıl telefona yüklüyoruz?????????????

Nazy

Nazy

Üye
pc suite i telefona değil bilgisayara yükleyebilirsin
telefona sadece mesajlar için destek programını yükleyebilirsin

onthere05

Üye
    Konu Sahibi
tşkkür ederim bende onu sormuştum nasıl yüklicez o destek programını?

oTTOmAne

Üye
bilgisayara yükle telefona diil

onthere05

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim.

Nazy

Nazy

Üye
Telefonu PC ye USB kablo ile bağlayın PC suite i ana penceresini açtığınınzda Yarıdım > PC Suite Desteğini Telefonunuza Yükleyin Seçeneğini Seçin.

kimimben86

Üye
tamam ama güvenlik hatası veriyor yükleneceği sırada telefona yüklenemior güvenlik hatası diyor yardım edin lütfennnnn!!!!:vur:vur:vur:vur

ILKERRR

Üye
Telefonu PC ye USB kablo ile bağlayın PC suite i ana penceresini açtığınınzda Yarıdım > PC Suite Desteğini Telefonunuza Yükleyin Seçeneğini Seçin.

kardes ben bulamadım onu yhaa yardıma tıklayınca bole bısı cıkmıorr:S:S acele cvp werırısen sewınırım msjlarım doldu 1500 tane ye yaın msj war:( sılmek ıstemıorum :S sımdıden tesekkur ederım

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
kardes ben bulamadım onu yhaa yardıma tıklayınca bole bısı cıkmıorr:S:S acele cvp werırısen sewınırım msjlarım doldu 1500 tane ye yaın msj war:( sılmek ıstemıorum :S sımdıden tesekkur ederım
Usb ile veya bluetooth ile bağlantı kurabilirsin saatin yanında simgesi olacak ona tıkla ve taktığın usb portu manuel işaretle yani tek tek dene bağlantı kurulunca simge farklı olacak bu şekilde anlaşılır ;)

cirkinn

Üye

o genel de s60 lar için oluyo bildiğim kadarıyla:naughty::naughty::naughty::naughty:

--------------- Ekleme ---------------

hem zaten telefonun veri saklama - veri depolama modu vb seyler varsa gerek yok (tabi istersen)

rasim26

Üye
ya ßunu yapnca PC hata werior, yapiLamior die neden?