Htc WP8S mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sarisekerrr

Üye
    Konu Sahibi
Htc WP8S mesaj sorunu
Arkadaslar 1 ay once wp8s aldim, memnunum ama mesaj iletimiyle ilgili cok buyuk bir sorunum var. Mesajlarim belli bir sure sonra iletilmiyor mesaj gonderilemedi hatasi aliyorum telefonu kapatip actigimda bu sefer gonderiliyor. Aldigim yere gittigimde bana sorunun hattimdan kaynaklanabilecegini soylediler hattim elle kesilmisti gidip micro sim aldim yinede bir degisiklik olmadi ayni sorun devam ediyor. Cildirmak uzereyim ayni sorunu yasayan ya da cozumunu bilen varsa cok sevinicem

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kişilerde kayitli olan numaralarda mi yapiyor yoksa numarayi yazarak gonderince de yapiyor mu.

sarisekerrr

Üye
    Konu Sahibi
kişilerde kayitli olan numaralarda mi yapiyor yoksa numarayi yazarak gonderince de yapiyor mu.
Yok zaten hani mesaj bolumune girildiginde gonderilecek kisi kismina bas harfini yaziyorum zaten cikiyor yani rehberdeki kisilerde bu sorunu yasiyorum. Yani numarayi girerek gondersem bu sorunu yasamaz miyim dedginizi pek anlayamadim dogrusu biraz acar misiniz?

acoustic

acoustic

Üye
telefonunuzu son güncelle ile bu problem çözülüyor güncelleme kodu 1030.54.20002.401