bmw_m6
Üye
wifi range extender sorunu
evde wifi sinyali sorunundan dolayi tp-link tl-wa830re aldim . evde suan sinyal seviyesi cok iyi macbook pro , surface pro ,note2 , ipad, takara android tabletler hepsi evin heryerinde full vuruyor . sadece nokia 1520 cihazim sinyal seviyesi kotu ve interneti yavas. suan evde ana modem ve wifi range extender olmak uzere iki wifi dagitici var evdeki diyer cihazlar iki dagiticiyi da kullaniyor 1520 ise sadece wifi range extender den sinyal aliyor. suan modeme 30 santim uzaktayim yani ana wifi dagiticisina ama telefonumda sadece en altaki nokta kadar sinyal aliyor nedeni wifi range extender dan almasindan kaynakli . bende iki 1520 var birinde cyan diyerinde gdr1 yuklu ikisindede sorun ayni . cozumu varmi acaba.
sorunu cozdum ayni sorunu yasayan olursa once 1520 deki wifi agini silidim sonra modeme ve yukselticiyi resetledim ve tekrardan kurdum suan cok guzel calisiyor.
sorunu cozdum ayni sorunu yasayan olursa once 1520 deki wifi agini silidim sonra modeme ve yukselticiyi resetledim ve tekrardan kurdum suan cok guzel calisiyor.
teknolojiye karsi zafim var malesef.