İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye

bu yil Mayıs Haziran aylarında wp8 apollo plus guncellemesi yayınlanıcak. Majör bir guncelleme olacak olan apollo plus ile sistemdeki bir cok eksik giderilip bazı ekstra özellik ve yenilikler eklenicek. Yıl sonuna dogru muhtemelen eylül-ekim döneminde de wpblue yayınlanıcak. Wpblue ile windows8 arasindaki farklarin kapatilip sistemin mukemmele yaklaşmasi saglanmasi amaclaniyor.

tşk ederim verdiğin bilgi için.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar zil sesi çok az çıkıyor nerden arttırabilirim.?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tşk ederim verdiğin bilgi için.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar zil sesi çok az çıkıyor nerden arttırabilirim.?

yandaki ses tuşlarindan 30'a kadar arttirabilirsin. Yalniz unutma ki muzik dinlerken video izlerken sesi kisarsan zil sesi de kisilir. Ayrica telefonu kapatip actiginda ses seviyesi otomatik olarak 18 duzeyine duşer.

power_24

Üye

yandaki ses tuşlarindan 30'a kadar arttirabilirsin. Yalniz unutma ki muzik dinlerken video izlerken sesi kisarsan zil sesi de kisilir. Ayrica telefonu kapatip actiginda ses seviyesi otomatik olarak 18 duzeyine duşer.

çok tşk ederim.çok saol

Tacettinn

Tacettinn

Üye
arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?
Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersin :) :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?

malesef mevcut klavye dişinda secenek yok.

Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersin :) :)

Ben kendi klavyesini ve kelime tahminlerini çok beğendim. Çok üstün bir tamamlama gücüne sahip ve neredeyse cümleyi bile kendisi tamamlıyor :).

Tacettinn

Tacettinn

Üye

ilk resmi bilgileri iki gun once cikti ortaya.
Waayy. Peki apollo plus ne oldu.
Ve bu bahsettğiniz güncelleme ne gibi yenilikler getirecek bilginiz var mı ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?

- - - Eklendi - - -

Ben kendi klavyesini ve kelime tahminlerini çok beğendim. Çok üstün bir tamamlama gücüne sahip ve neredeyse cümleyi bile kendisi tamamlıyor :).
O yönden sıkıntı yok. Ama bide yürürken hareket halindeyken msj yazmayı dene. O zaman bizi anlarsın :) :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

nasil yok anlamadim daha once sorduysaniz da kusura bakmayin gozumden kacmiş. Sag alttaki (...) daha fazlasi işaretine dokunun sign out var orada en altta.

Tacettinn

Tacettinn

Üye

bu yil Mayıs Haziran aylarında wp8 apollo plus guncellemesi yayınlanıcak. Majör bir guncelleme olacak olan apollo plus ile sistemdeki bir cok eksik giderilip bazı ekstra özellik ve yenilikler eklenicek. Yıl sonuna dogru muhtemelen eylül-ekim döneminde de wpblue yayınlanıcak. Wpblue ile windows8 arasindaki farklarin kapatilip sistemin mukemmele yaklaşmasi saglanmasi amaclaniyor.
Bunlar resmi bilgiler mi ?:aha:

PureFood

PureFood

Üye
WP Blue'dan sonra 920 yavaş yavaş emekli olacak gibi.. Ya da son bir büyük güncelleme alır sonra kapanır defteri. Diye düşünüyorum.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
WP Blue'dan sonra 920 yavaş yavaş emekli olacak gibi.. Ya da son bir büyük güncelleme alır sonra kapanır defteri. Diye düşünüyorum.
Asıl güncellemelerle eksikleri giderilince gençleşecek :)

ecel54

ecel54

Üye

- - - Eklendi - - -

Daha önce cevaplamıştım tekrar cevaplıyım. Ali kemal abi güzel bir şekilde anlatmış ama anlatıma rağmen bulamadıysan uygulamayı silip tekrar yükle.

suyunsesi

suyunsesi

Üye

nasil yok anlamadim daha once sorduysaniz da kusura bakmayin gozumden kacmiş. Sag alttaki (...) daha fazlasi işaretine dokunun sign out var orada en altta.
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorum :D Şuan tüm sekmelerin altındaki noktalamalarına bakıyorum ama yok :bilmm

ecel54

ecel54

Üye
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorum :D Şuan tüm sekmelerin altındaki noktalamalarına bakıyorum ama yok :bilmm

ekran görüntüsü atsan da biz bi baksak :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye

ekran görüntüsü atsan da biz bi baksak :D
Arkadaş doğru diyor. Bende de yok. Sing out diye birşeyle hiç karşılaşmadım. Tüm sekmelere bakmıştım. Şimdi emin olmak için bir daha baktım. Bulamadım..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Resim eklemeyi umarım doğru yapmışımdır :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Resim eklemeyi umarım doğru yapmışımdır :)
Aynen bende de böyle. Şimdi ekran görüntülerini çektm ve upload edecektim sen atmışsın.

ecel54

ecel54

Üye
sign out yoksa uygulamayı silip tekrar yükleyin :)

Üst Alt