CepteMsn Yardım Sorunumu Çözebilecek birisi bulunamadı..

Sponsorlu Bağlantılar

BybarikaT

Üye
    Konu Sahibi
CepteMsn Yardım Sorunumu Çözebilecek birisi bulunamadı..
Ayarları ilk yaptıgımda girdi..2-3 gün sonra Bağlantı hatası demeye başladı..

Ya arkadaşlar Samsung E 250 kullanıyorum
Hattım türkcell

Msj bölümünden wap yazıp 2222 ye yolladım..
ondan sonra gelen ayarları kaydettim..

Sonra internetten yükledim ceptemsn yi..

Java dan ceptemsn nin üzerine gelip seçeneklerden şebeke ayarlarından APN yazan yere internet yazdım..

Bu sekilde giriyorum

Bağlantı Hatası dior..

Sorun ne ya :S

BU SORUNUMU ÇÖZEBİLİCEK BİRİSİ ÇIKARSA ALLAH RAZI OLSUN HELAL OLSUN DERİM WALLA..

Nazy

Nazy

Üye
Nokia S60 telefonun varsa hertürlü MSN e bağlarım seni söz
Ama samsung bu konularda çok kısıtlı
Daha esnek bir telefon kullanman gerek
bir Nokia 6600 bile işini fazlasıyla görür

BybarikaT

Üye
    Konu Sahibi
Nokia S60 telefonun varsa hertürlü MSN e bağlarım seni söz
Ama samsung bu konularda çok kısıtlı
Daha esnek bir telefon kullanman gerek
bir Nokia 6600 bile işini fazlasıyla görür

Usta İlgin için saol ama Bir msn için telefonu değiştirememki :)
Ama deli olucam ya önceden çalışıodu ne güzel..
Hatta 3 kişiye kuruverdim..3ününde telefon modeli samsung e250 halen kullanıolar sorunsuz..nie bnm tel ya :(

Nazy

Nazy

Üye
APN yazan yere WAP yazmayı denedinmi

BybarikaT

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar yok olmuo yaw :'(

BossLication

Üye
bendede U600 var yüklemedigim msn modeli kalmadı ama yok yok yok :( :S :)

allah kolaylık versin sanada banada

dywlkr992

Üye
hangi program war sende mig33 mü programda hata wardır belkide

acacia

acacia

Üye
arkadaşım bide benim için mig33 beta yı dener misin çok kullanışlı ve turkcelle çok uyumlu üstelik çokta ucuz bi denesen sonra da sorunları tekrar yazsan tabi inş.sorun çıkmaz:)

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
kardes ben daha ındıremedım ındırmeden hata verıyo ben ne yapıyım:)

okankop

Üye
menü-uygulamalar-javadünyası-ceptemsn in üzerine gel sçnklr e gir şebeke ayarlarına gir apn yi internet yap şifre ve ot.kimliği boş proxy devre dışı yap

BuRacK

BuRacK

Üye
bence windows live messenger yükle
cep telefonları için de çıkmıştı...

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
kardes bıde bana yardımcı olun yaa e250 telefonum var u butun ayarları yaptım urlye wap.ceptemsn yazııyroum sebekeye erısılemıyor dıyo acıl yardım edın lutfen..

--------------- Ekleme ---------------

:nono:kardes bıde bana yardımcı olun yaa e250 telefonum var u butun ayarları yaptım urlye wap.ceptemsn yazııyroum sebekeye erısılemıyor dıyo acıl yardım edın lutfen..:agla

fethisagol

fethisagol

Üye
cepte msn ye rahat girebiliryorum hatım vadafonedir Baglantı sorunu yasamıyorum.

bakmanı tasviye ederim

burkay35

Üye
beyler bana biri e250 nin msnsini yolayabilirmi pls

kendim6005

Üye
Ayarları ilk yaptıgımda girdi..2-3 gün sonra Bağlantı hatası demeye başladı..

Ya arkadaşlar Samsung E 250 kullanıyorum
Hattım türkcell

Msj bölümünden wap yazıp 2222 ye yolladım..
ondan sonra gelen ayarları kaydettim..

Sonra internetten yükledim ceptemsn yi..

Java dan ceptemsn nin üzerine gelip seçeneklerden şebeke ayarlarından APN yazan yere internet yazdım..

Bu sekilde giriyorum

Bağlantı Hatası dior..

Sorun ne ya :S

BU SORUNUMU ÇÖZEBİLİCEK BİRİSİ ÇIKARSA ALLAH RAZI OLSUN HELAL OLSUN DERİM WALLA..
1-arkadaşlarr vodafone hatları içi telefonunuzun wap ayarlarını yapın, wap ayarlarını yaparken gprs ayarlarında APN' ye "prepaidgprs" yazın.
2-daha sonra wap.ceptemsn.com adresinde msn programını indirin
3-cepte msn programını çalıştırmadan seçeneklerden şebeke ayarlara girin APN'ye "prepaidgprs" yazın. otorum kimliği ve şifre yi boş bırakın, proxy devre dışı yapın
4-umarım yardımcı olabilmişimdir ben çalıştırdım benim telefon d900i kolay gelsin

1-arkadaşlarr vodafone hatları içi telefonunuzun wap ayarlarını yapın, wap ayarlarını yaparken gprs ayarlarında APN' ye "prepaidgprs" yazın.
3-cepte msn programını çalıştırmadan seçeneklerden şebeke ayarlara girin APN'ye "prepaidgprs" yazın. otorum kimliği ve şifre yi boş bırakın, proxy devre dışı yapın
4-umarım yardımcı olabilmişimdir ben çalıştırdım benim telefon d900i kolay gelsin

Shadowman07

Shadowman07

Üye
samsungta işin zor

pall_x

Üye
ebuddy diye bi prog.war.onu dene ben u600 kullanıyorum ve program sorun çıkarmıyo.bazen bağlanırken birez bekletebiliyo o kadar........wap.ebuddy.com

fethisagol

fethisagol

Üye

O kontürü hatlar için :oke:
Bende Faturalı hatlar için veriyorum
Samsung SGH-E250
Menü -> Ayarlar -> Şebeke Ayarları -> Tarayıcı ayarları -> Sçnklr -> Düzenle

Profil Adı : VODAFONE WAP/GPRS
Ana sayfa URL :
Taşıyıcı : Yalnızca GPRS
Proxy : Devre dışı bırak.
GPRS ayarları ->
DNS1 : 0.0.0.0
DNS2 : 0.0.0.0
APN : internet
Oturum kimliği : vodafone
Şifre : vodafone
ayarlar tamam ise olmuyorsa sitesiye girip
İLK ÖNCE ÜYE OLUP SERVİSLERİ RAHATCA AÇABİLİRSİN
MY VODAFONE TIKLAYIP YAN TARAFTA SERVİS İŞLEMLERİYE TIKLAYIN
İLK ÖNCE WAP SONRA GPRS HACİMLİ ONAYLAYIP TELEFONUZDA MESAJ GELECEKTİR GPRS AYARLARI AÇMIŞTIR DİYE Bİ MSJ GLEECEK
BÖYLECE CEPTEMSN POGRAMI KULLANABİLİRSİN:oke: KONTURU HATLAR İÇİN 100KB 1 KONTOR GİDİYOR FATURALI İSE AYDA 5-6 YTL DİR :oke:

Üst Alt