CepteMsn Yardım Sorunumu Çözebilecek birisi bulunamadı..

Sponsorlu Bağlantılar

coolthang

Üye
ewet bendede çalişio saat 1 kntr çok guzel ama******** geçerli bi de bağlantı hatası da konor olmadığından :S:S

mskation

mskation

Üye
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler arkadaşlar fakat denediğim onbinlerce kombinasyona rağmen çalıstıramadım msn yi (tlf:samsung e250-hat vodafone)...Eğer yardım edebilecek bi arkadş varsa msn ini versin yada MSN İMİ EKLESİN LÜTFEN

erhanokur

erhanokur

Üye
arkadaşlar ben onu çözdüm kablosuz bluetothsuz msn yükleme konusuna girin oradaki yazım ı okuyun çözüm orda!

vazi

vazi

Üye
arkadaşlar benim telefonumda hatta kontür yüklemeyeli 3 ayı geçti 1 kontör olmasına rağmen çağrı atamıyorum acaba wap ayarlarını yaparken hata:şebeke yok demesi ondan mı kaynaklanıyo

slmmm

slmmm

Üye
ARKADAŞLAR BAZI TELEFONLAR İÇERİK GÜNCELLEMEYİ DESTEKLEMİYO ÖZELLİKLE CEPTE MSN VARSA.İÇERİK GÜNCELLEMEYİ KAPATIN.TEKRAR DENEYİN.bİ DE TEL AYARLARI BAĞLANTI AYARLARINDAN VODAFONE GPRS YAZMALI.

birand_15

Üye
bende BİNG war o süper wap.bing.im

diklogan

Üye
menü-uygulamalar-javadünyası-ceptemsn in üzerine gel sçnklr e gir şebeke ayarlarına gir apn yi internet yap şifre ve ot.kimliği boş proxy devre dışı yap[/quo
Aynen bu şekilde yaptıgın zaman calısması lazım benımde e250 bende olmuyor falan diyordum ama hakikaten cok kolaymıs :oke:

zafer13

Üye
yha olmuo telsimde yha

erdoan

Üye
kontorün yoktur

karizma-okan

Üye
ben denedim abi oldu sağolasın:yuru

karizma-okan

Üye
oturum kimliğine:turkcell