Htc hd2 leo Dosya Yükleme ve bir kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

determinat

Üye
    Konu Sahibi
Htc hd2 leo Dosya Yükleme ve bir kaç soru
Merhabalar arkadaşlar ya şimdi bende htc hd2 leo(nexus) var andorid 4.04 yüklü içinde neyde şimdi ben buna google play den dosya yükledim mi hemen telefon hafızasına yüklüyor o da yer kalmadığı için yüklemiyor ben bunu nasıl hep hafıza kartına yüklemesini sağlayabilirim ikincisi ise mesela hafıza kartı na attım apk dosyasını yine telefon hafızasına yüklemeye çalışıyor bunu nasıl düzeltecem he en önemli sorunlarımdan biri de ben şebeke ayarını yapmak istiyorum hani nerden giriyoruz şebeke ayarlarına hani olur ya çift bant sistemi 3g sistemi bunu nerden buluyoruz ve google playden indirlen dosyalar nere geliyor onu da öğrenmek istiyorum bilenler okuyanlar yorum yapanlar şimdiden çok teşekkür ederim inşallah sorunumu çözeriz

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Telefonun rootluysa markette link2sd uygulamasi var indir onu teker teker hafiza kartin at uygulamalari. Widgetleri atarsan kullanamazsin bunuda belirteyim. 3g ye gelince ayarlar>kablosuz aglar>mobil sebekelerde gsm yazar 2gdir.wcdma3g dir.

determinat

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun rootluysa markette link2sd uygulamasi var indir onu teker teker hafiza kartin at uygulamalari. Widgetleri atarsan kullanamazsin bunuda belirteyim. 3g ye gelince ayarlar>kablosuz aglar>mobil sebekelerde gsm yazar 2gdir.wcdma3g dir.

Arkadaşım cevabın için çook teşekkür ederim ama dediğin dosyayı indirmem için bile aynı sorun veriyor yani indirirken diyorki bana yeterli alan yok diyor ikincisi biraz önce root ladım rootladığımı doğru yaptığımı nerden anlayacam yani bir de root ladığımız cihaz yavaşlar mı bunu biliyor musun

- - - Eklendi - - -

hocam bakın yine aynısı oluyor sizin dediğinizi indirdim ben sonra işte kurdum evet uygulamaları bu programla ve kendi orjinaliyle de taşıyabiliyorum zati benim demek istediğim mesela google playden bir dosya yükleyecem ona bile yeterli alan yok diyor yani direk indirken bile hemen hafıza kartına atması gerek ken atmıyor

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Arkadaşım cevabın için çook teşekkür ederim ama dediğin dosyayı indirmem için bile aynı sorun veriyor yani indirirken diyorki bana yeterli alan yok diyor ikincisi biraz önce root ladım rootladığımı doğru yaptığımı nerden anlayacam yani bir de root ladığımız cihaz yavaşlar mı bunu biliyor musun

- - - Eklendi - - -

hocam bakın yine aynısı oluyor sizin dediğinizi indirdim ben sonra işte kurdum evet uygulamaları bu programla ve kendi orjinaliyle de taşıyabiliyorum zati benim demek istediğim mesela google playden bir dosya yükleyecem ona bile yeterli alan yok diyor yani direk indirken bile hemen hafıza kartına atması gerek ken atmıyor

cihazin hangi ext alanini destekliyorsa hafiza kartinda ext alani olustur. H.kartinin bi bolumunu dahili gibi goster. Roota gelince cihazi yavaslatmaz.superuser gibi uygulama varsa cihazda rootlamissin demektir. Yada buna benzer android logolu baska bi uygulama.

determinat

Üye
    Konu Sahibi
cihazin hangi ext alanini destekliyorsa hafiza kartinda ext alani olustur. H.kartinin bi bolumunu dahili gibi goster. Roota gelince cihazi yavaslatmaz.superuser gibi uygulama varsa cihazda rootlamissin demektir. Yada buna benzer android logolu baska bi uygulama.

ext alanı oluşturacaktım ama hangisi bana uygun onu nasıl yaparım bilmiyorum onun için en iyisi ext 3 olanı deniyecem

- - - Eklendi - - -

hocam ext alanı oluşturdum yine aynı hatayı alıyorum gerçekten moral bozucu bi olay arkadaşım ya

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Baska bir bilgim yok hocam.

yelkengemi

Üye
htc hd7 resimleri bilgisyara atamıyorum ara kablosu ile ne yapmam gerek yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt