BatuhanOzalp77
Üye
[ATRIX] Satın alma ve parçaları
Motorola sayfasını biraz hareketlendirmek istiyorum ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorum bir kaç konuda gördüm nerden atrix alabiliriz v.b konular açılmış şimdide atrixin hem alınabileceği yeri hemde parçalarını nerelerde bulabıleceğimizi paylaşıcam.
İlk olarak Atrix nerden alırız diye başlarsak. (Gold-Hızlıal-Hepsiburada)
Hızlıal
Hepsiburada
Gold
Yedek Parçalara gelicek olursak kılıflardan başlayalım bunu şehrinizdeki telefoncularda bulabilirsiniz ancak olamadı diyorsanız.
Eğer baktınız ekranınız kırıldı
biraz pahalı bir cam olsada değişim için internette videoları var çok kolay şekilde değişimi yapılıyor.
Tabi android kullanıcısı olduğumuz için en başta biten olayımız şarj olayıdır onun içinde yedek bir batarya şarttır onuda buradan bulabiriz.
Atrix Dock bunda resmen cihazınıza klavye+mause bağlayıp bir bilgisayar yaratıyorsunuz.Eğer HDMI girişli bir televizyonunuz var ise televizyona da bağlayıp büyük ekran keyfini çıkartıyorsunuz.
İlk olarak Atrix nerden alırız diye başlarsak. (Gold-Hızlıal-Hepsiburada)
Hızlıal
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
579 TlHepsiburada
Şu an 930 Tl ancak indirime girecektir.Ben kendi cihazımı buradan aldım ve kırmızı kutu geldi geldiğinde kontrol ettim bi sıkıntı yoktu ve duck yanında geldi.Gold
589 TlYedek Parçalara gelicek olursak kılıflardan başlayalım bunu şehrinizdeki telefoncularda bulabilirsiniz ancak olamadı diyorsanız.
Eğer baktınız ekranınız kırıldı
biraz pahalı bir cam olsada değişim için internette videoları var çok kolay şekilde değişimi yapılıyor.
Tabi android kullanıcısı olduğumuz için en başta biten olayımız şarj olayıdır onun içinde yedek bir batarya şarttır onuda buradan bulabiriz.
Atrix Dock bunda resmen cihazınıza klavye+mause bağlayıp bir bilgisayar yaratıyorsunuz.Eğer HDMI girişli bir televizyonunuz var ise televizyona da bağlayıp büyük ekran keyfini çıkartıyorsunuz.